torstai 19. elokuuta 2010

Yllätys

Elämässä mukavimpia asioita ovat yllätykset. Ne herättävät kaikissa sen kutkuttavan tunteen, joka tuo muiston lapsuudesta. Jännityksestä. Salaisuuksista. Tätä blogia perustaessani koin parikin yllätystä, ensin yllätyin siitä kuinka helppoa tämän perustaminen onkaan, kunnes huomasin että olen täysi tupo näissä atk jutuissa (ei sinällään ollut yllätys..) muutaman "itkupotku-raivarit" hetken jälkeen sain viimein asennettua edes jonkun verran silmää miellyttävän taustakuvan....ja nythän tämä alkaa jo sujua.
Mutta takaisin yllätyksiin. Sain eräänä päivänä tällaisen mukavan yllätyksen joka näkyy tässä oheisessa kuvassa! Nuo upeat köyhänhopeiset pallot (joulukuusen koristeet?) löysivät ensikodikseen tuon vanhan hopeavadin, nyt niistä nauttivat itseni lisäksi nuo lisbethdahlin valokuvakehyksissä napottavat 20-luvun filmitähdet. Laitoin vielä vadille rukousnauhan, tälläkertaa tuon kyynel-mallisen joka suojelee sitä ken sitä kantaa (uskoo ken tahtoo, mutta ajatus on mukava) Kokeilin näitä palloja myös kristallikruunuun ja jalkalamppuun. Mielestäni ne kävivät myös niihin. Aika monikäyttöistä, eikös vaan? koko komeuden alustana on lisbeth dahlin matkalukku jota ei voinut jättää ostamatta. Tavaroihin jää mielestäni jälkiä, osa tavaroista pyytää mukaansa, jotkut tavarat eivät vaikka olisivat ihan mukavia.. Nämä pallot ovat sympaattisia. Yllätys tekee ne vielä sympaattisemmiksi. Siksi tykkään kerätä ympärilleni tavaroita jotka ovat jotain hieman enemmän. Ehkäpä tämä blokinikin on jollekkin mukava yllätys ja kirvoittaa uusia ajatuksia ja tuo hyvää mieltä. Mukavaa viikonloppua näiden kuvien siivin!

.....Ja tähän ihan loppuun on pakko laittaa vielä yksi tunnelmakuva, jossa on viime vuosisadan vaihteesta vanha painokuva sekä 50-60-luvun arabian kahvikuppi vanhalla tuolilla..

6 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille!! Näyttää tosi kauniille! Ja tää blogin pitäminen vie sitten mukanaan, voin kertoo ; )! Ja ihania asetelmia, noita voisi jäädä tuijottelemaan pidemmäksikin aikaa : ). Innolla jään odottelemaan uusia tarinoita ja kuvia! Liityin lukijaksikin, tottakai!!

  VastaaPoista
 2. Kiitän :) saa nähdä mihin tämä vielä kehittyy nyt kun alkuun on päässyt! ja voi olla että tarina jatkuu kun tykkään muutenkin tarinoista:D (tekis mieli jo kirjottaa uus teksti x)....

  VastaaPoista
 3. Kiitos Torstai, kun löysit mun blogin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis tuo ylempi kuva. Ihania nuo pallot ja kuvat sopivat tuohon hyvin , tuomaan hiukan dramatiikkaa.

  VastaaPoista
 5. Petriina: tosi kivaa että joku lukee näitä vanhempiakin tekstejä :D :D

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*