lauantai 27. marraskuuta 2010

Takkeja kaikille!Voi jumpe. Tänään iski taas takkikuume. Aina se iskee, vaikka kuinka paljon olis takkeja niin koskaan ei ole tarpeeksi. Selasin taas nettiputiikkeja ja päätimpä listata tähän musta upeimmat miesten ja naisten takit! Ylläoleva kuva ei varsinaisesti liity takkeihin, mutta olipahan vaan kivan söpis. Mutta nyt! Oletteko valmiit! Tästä lähtee naiset eka !
Ja sitten miesten takit! Mä haluisin nää kaikki!! 


Tota ylintä voi pitää monella tapaa, joko viittana, tai sitten että kaulaliinaksi kietoo nuo lerpakkeet tai sitten sitoo eteen tai vaikka huppuna! Ihan törkeen siisti.Ehkä jännempiä ovat nämä epäsymmetriset takit. Vai mitäs tuumaatte?


Tää vimppa on mun suosikki näistä. Toimii noiden popojen kanssa ihan täysin.


Kaikki nää on napattu Yesstyle.comista. All the pictures from www.yesstyle.com
Onko kukaan tilannut tuolta? Vähän houkuttaisi ^. ^

15 kommenttia:

 1. Moi! Voi että on mageita takkeja!!! Ottasin itelleni kans vaikka nuo kaikki ja minkä vaan noista miesten takeista vois hyvin kuvitelle sinun päälles : )!! Hyvää ekaa adventtia!

  VastaaPoista
 2. Morjes :) joo, mä kans:) melkein nappasin jo tilaa painiketta. Sulle sopis kyllä nuo kans! mukavaa andventtia sullekkin ! kyllä muuten huomaa nuo valikoimien laajuuden noissa ulkomaisissa nettikaupoissa. takki kategorian altakin löytyi varmaan 1000kpl erimalleja..

  VastaaPoista
 3. Hei,
  sullon hyvä maku vaatteiden suhteen :)

  VastaaPoista
 4. Ihan tosi hienoja! Ottaisin kaikki noi naisten takit ja kaikki noi miesten takitkin! :D Toi viimeinen miesten takki on ihan tosi hieno. Mä voisin pitää hyvin noita miesten takkeja itsekin. :)

  VastaaPoista
 5. kiitos ainosofia :D

  Saija- joo! mä näkisin kans et sulle sopis noi kaikki ^^ Mä tykkään kans eniten tosta vimpasta miestentakista- sen haluaisin kovasti! siinä jatkuu tuo takki ihan ylös saakka, vaikka näyttääkin kaulaliinalle. se idea on ihan järjettömän makee!
  Sulle saija vois käydä toi valkee karvakauluksinen ja musta rusettitakki ja kaks vimppaa naisten takkia...olis kuule aika päheää settiä.

  VastaaPoista
 6. Toi epäsymmetrinen takki mustana on kyllä erityisesti mun mieleen. Hauskasti asennetta ja graaffisuutta. Mekko alushameineen on kyllä kans söpönen :)Mukavaa viikon alkua sinulle!

  VastaaPoista
 7. moi heidi! kivaa kun eksyit tänne ja jätit kommentin, se ilahduttaa aina! Joo, joku tuossa epäsymmetrisyydessä nyt on sellaista uutta ja mielenkiintoa herättävää.. Pitääpäs muuten käydä visiitillä sun suklaamarengissa! huippuhyvä nimi! :) aurinkoista talviviikkoa sullekkin!

  VastaaPoista
 8. beautiful and very elegent look, I lake it!!!
  Kisses and big regards.

  VastaaPoista
 9. Makeita takkeja kaikki. Muuten, käypäs kurkkaamassa tuota French Kissed -blogia (linkki löytyy minun blogista), saattaisit vaikka tykätä..

  VastaaPoista
 10. Zondra- a big thanks to you:)

  Taikku- Voi jumpe! nyt oli kyllä semmonen vinkkaus että oksat pois. French kissedissä on kaikki melkeen just täydellistä ja ylipursuavaa! meikä tykkää ihan kympillä!! kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 11. Mä haluaisin löytää hupullisen villakangastakin. Ja hupun pitäis olla massiivinen. Löytyisköhän jostain kohtuuhintainen sellainen...?

  VastaaPoista
 12. Nytpä olenkin chatrin silmät auki jos sattuu kohdalle niin pitää vinkata sulle ^^

  VastaaPoista
 13. omg this white coat is absolutely to die for!!! u have to tell me where i can get it, i´m dreaming of a white winter coat to feel like an ice-princess in winter and not look like the typical michelin haha
  love and kiss,mary

  VastaaPoista
 14. Hi mary lou! all these jackets are fom yesstyle.com im not sure that do they have this jacket anymore, but there is alot of diffrent jackets every season :)

  VastaaPoista
 15. I love those coats
  but it's hot here, so can't use it :D

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*