keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukalenterin eka luukku!


Minulla on aina ollut joulukalenteri. Lapsena joskus kaksikin. Parhaimmat niistä ovat edelleen tallessa, varsinkin muumien joulukalenteri, jossa oli hienoja muovisia siirtokuvia joita sai lätkiä sinne minne halusi pitkin lumista muumitaloa. Nuo muoviset "tarrat" ovat edelleen käytössä ja koostan niistä joka joulu hieman erilaisen kokoonpanon kalenteriin. Ja mauri kunnaksen joulupukki ja noitarumpu kalenteri oli niin vankkaa tekoa, että kaivan sen esiin joka jouluksi.

Nyt haluan kuitenkin kokeilla jotain uutta ja hieman ekologisempaa joulukalenteria. Se löytyy Ennenvanhan sivuilta ! Jokaiselle päivälle on jotain jännää luvassa jouluun saakka, arvontoja ja sen sellaista... Nytkin menossa muuten arvonta! Jännää!!

Kuva napattu Ennenvanha.fi

3 kommenttia:

 1. Ihanan suloinen juttu nuo muumitarrat!!! Mä en ees muistanu niitä mutta nyt kun kuvailitniin muistui mieleen! Pääsee suoraan takas lapsuuden muistoihin! Ihanaa kun jaksat aina päivittää, oon saanu sun blogista paljon iloa.
  Pitääpä jäädä seurailemaan tuota ennenvanhan joulukalenteria, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Ihana kommentti Anonyymi! <3 mukavaa jos tämä jossakussa herättää iloa. Ja kommentit on aina se ilahduttava tekijä että jaksaa päivittää :) Joo, mäkin aattelin että tätä joulukalenteria pitää tutkia tarkoin :) ...joskin pitäydyn myös perinteissä, mä kaivan sen muumikalenterin taas esiin ja jonain päivänä, kun siltä taas tuntuu, koostan muumitarrat taas uudelleen..
  Tervetuloa taas visiitille jatkossakin!

  VastaaPoista
 3. What a great calendar! So pretty!
  Have a wonderful day,
  Yvonne

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*