lauantai 27. marraskuuta 2010

Takkeja kaikille!Voi jumpe. Tänään iski taas takkikuume. Aina se iskee, vaikka kuinka paljon olis takkeja niin koskaan ei ole tarpeeksi. Selasin taas nettiputiikkeja ja päätimpä listata tähän musta upeimmat miesten ja naisten takit! Ylläoleva kuva ei varsinaisesti liity takkeihin, mutta olipahan vaan kivan söpis. Mutta nyt! Oletteko valmiit! Tästä lähtee naiset eka !
Ja sitten miesten takit! Mä haluisin nää kaikki!! 


Tota ylintä voi pitää monella tapaa, joko viittana, tai sitten että kaulaliinaksi kietoo nuo lerpakkeet tai sitten sitoo eteen tai vaikka huppuna! Ihan törkeen siisti.Ehkä jännempiä ovat nämä epäsymmetriset takit. Vai mitäs tuumaatte?


Tää vimppa on mun suosikki näistä. Toimii noiden popojen kanssa ihan täysin.


Kaikki nää on napattu Yesstyle.comista. All the pictures from www.yesstyle.com
Onko kukaan tilannut tuolta? Vähän houkuttaisi ^. ^

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sunday morning coming too soon..Talvella minusta on hauskaa muistella välillä kesän vihreyttä ja joskus taas toisin päin. Päätin tehdä pikapostauksen sekalaisesta joukosta kuvia, joita olen räpsinyt tässä kuluneena kesänä ja syksynä.  
Tälläerää vain parin kuvan verran, mutta jospa palaisi asiaan taas lähiaikoina. Hurjasti tullut uutta luettavaa pienen tauon jälkeen. Ja taas on sunnuntai! minne viikko hurahti? Pitää edes jotain laittaa tänne että täällä ollaan edelleen joten tästä tuli perinteinen sunnuntaipäivitys! :D