lauantai 15. tammikuuta 2011

Brändikäs ja muita tarinoita


Ostettuani tämän kirjan en voinut sitä enää enää käsistäni pois laittaa. En ennenkuin ahmin sen sivu sivulta! Nyt puhun siis Lisa Sounion kirjasta Brändikäs. Loistavaa kerrontaa, esimerkkejä elävästä elämästä, monipuolisuutta ja innostavuutta. Sitä on tämä kirja pullollaan. Sain tukuittain uusia ideoita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Ehkä kaikki eivät toteudu, mutta pääasia onkin että syntyy uusia ajatuksia ja ahaa-elämyksiä. Sain kirjasta monta oivallusta. Ja muutaman kerran tuli valvottua ihan liian myöhään kun en vain malttanut lopettaa kirjan lukemista. Yöunista viis kun ideoista puhutaan!
Olen sitä mieltä, että juuri tällaista draivia tarvittaisiin enemmänkin. Enemmän dravia, eikä epäonnistumisen tai munauksen pelkoa. 
Päätinkin poseerata tässä brändikkään trendikkäästi tämän hetken lempitakissani. Ankkurinappeihin ei koskaan kyllästy :) ..niin, ja olisipa tämä kirja tenttikirjana jollain kurssilla. Olisi aivan nappivalinta. Suosittelen.

6 kommenttia:

 1. Wau! Takki on tosi jees! Ja kirja rupes heti kiinnostamaan! Mukavaa viikonloppua : )!

  VastaaPoista
 2. zondra! thanks! its my favorite jacket! :)
  CC: kiitän. musta toi oli ihan huippu kans. kirjasta sen verran, että tykkäisit varmasti. Mukavaa viikonloppua sullekkin :D

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista! On aina ihan parasta jos kirjasta (tai mistä tahansa) saa ideoita, innostusta ja inspiraatiota omiin juttuihin! Hmm, munkin pitäis varmaan lainata toi kirja! Jos vaikka löytyis kirjastosta. Oon ollut vähän montaa mieltä Lisa Souniosta ja olisikin kiva lukea toi. Uskon että se varmaan voisi antaa itsellekin ideoita! Niin ja tuosta Sounion koko liikeideasta tekisi mieli keskustella vaikka kuinka pitkästi, koska se on aika mielenkiintoinen ja varsinkin minusta suomalaisille ihan tervetullutta. Tuntuu että itsellänikin on kovasti opettelemista siinä miten markkoinoida omaa työtään. Ehkä juuri siksi että "markkinointi" on musta sanana ihan kauhea ja itse olen niin antikaupallinen ihminen, että! On vaikeaa yhdistää taiteilijaidentiteetti ja sitten se että sillä työllä pitäisi elääkin. :) No, mutta nyt mä eksyn, enkä viitsi kirjoittaa romaania sun kommenttiboksiin, hih!:D
  Mutta kiitti kirjavinkistä! Ai niin ja tosi makee takki! :)

  VastaaPoista
 4. Upean pitkä komentti sulta saija! kivaa! Mä sanoisin, että tuo kirja vois olla just sulle! siinä oli tosi paljon just taiteesta ja desingista ja siitä miten sais lisäpotkua siihen maailmaan, verkostoitumalla ja muutenkin! mun piti ostaa toi kirja omaksi, kun en jaksanut odotella kirjastosta varausjonossa ja siks toisekseen hyvä kun ostinkin, kun siihen voi tarttua melkein mistäkohtaa vaan ja löytää jonkun idean. mä olen jo toistamiseen präläämässä tätä opusta. aika jännä. kyllä tälle on todella tilausta suomessa. Erityisesti asenteen kannalta. ja erirtyisesti noi esimerkit elävästä elämästä oli se, mikä nostatti kysymyksiä ja ideoita. eipä sitä ehkä tarvitse ollakkaan kaupallinen ihminen..jos on oma vahva persoona, niin se myy itse itsensä..tästä sais vaikka kuinkapaljon keskustelua! Kivaa kun tykkäsit takistakin.

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*