keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Japanimaniaa


Tänään oli niin auringoton, harmaa päivä, että ripaus vihreää lienee paikallaan. Sitä tulee tässä Japanin kuvien myötä. Samalla yläkuvassa on tulevalle kesälle jo ideoita vaikka ruukkupuutarhan väsäämiseen..
Noi koristeelliset portit on kyl kivat.. 
Ah, tahtoo takas...
>_<

Today was so sunless day, so i decided to put a little green in here. So here comes some pictures from my Japan trip. So beautiful country and so beautiful nature. Ooh, i wanna travel back soon as i can.


Sillatkin ovat niin upeita. Esteettisyyttä sais olla enemmän, eikä kaikkea vanhaa korjata pilalle ja laittaa tympeää betonikökköä joka paikkaan.
Linna päättäköön tämän kuvakavalkaadin. 
^_^

9 kommenttia:

 1. Beautiful Japanese gardens, are really special and calming!
  Kisses.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia. Miun mies kävi vuosi pari sitten Japanissa. Kovasti se tykkäs..kiva ois kans päästä vaikkei se nyt minun ehdoton ykkosmatkailumaa olekaan.

  VastaaPoista
 3. Upea paratiisi. Voin kuvitella, että tuonne haluaa takaisin kun on kerran käynyt. Itse haluaisin nähdä ne kirsikkapuut kukissaan ja juhlat, jotka vietetään kukkien alla.

  VastaaPoista
 4. Zondra, i feld in love whit japan when i was travelling there.. i took thise photos from that trip. It was so amazing. best trip i have ever been!

  Taikku, joo. mut ehkä kannattaa silti käydä, mä ainakin rakastuin maahan. sitten elämään alkoi hiipiä enemmän ja enemmän japania :) ..

  Anonyymi: ihanasti kuvailit ja maalailit tunnelmaa :D se oli paratiisi.. kirsikkapuut olis ollu upea nähdä, mutta ne ehti kukkia.. ensi kerralla sitten ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Ai sä oo ollut Japanissa? Sinne itsekin unelmoin pääseväni ja toinen on Islanti. Haluaisin niihin kuvaamaan. Luultavasti rakastuisin täysillä molempien kauneuteen. :)

  VastaaPoista
 6. Jos joskus uskallan (pitkät lennot hirvittää) ja saan aikaiseksi lähdettyä Uuteen-Seelantiin, aion lentää Japanin kautta ja viettää siellä muutaman päivän. Se on NIIN erilainen maa kuin SUomi.

  VastaaPoista
 7. Saija- joo, oon ollu :D lähtisin koska vain uudestaan :) niin monipuolista ja ihanaa, että tykkäsin. islanti..hmm--jännittävä valinta! no mikä ettei, kahta erilaista maata olisi ainakin tarjolla :)

  Chatrin-uusi seelanti on kuulema ihana ja halpa ja täydellinen rentoilukohde! japani oli aikas hintavahko.. mutta kuten jo sain, upea :D

  VastaaPoista
 8. Toi on aivan ihana ruukkupuutarha! <3 Mun mielestä Japani on mainettaan halvempi maa. Kaikesta toki voi maksaa niin paljon kuin ikinä on varaa, mutta voi siellä selvitä edullisestikin. Tosin jenin kurssi on viime aikoina ollut epäedullinen, mutta ensimmäisellä reissullani "kaikki" oli suorastaan halpaa, esim. 3 euron lounaita. Ihana maa se kuitenkin ona ja paakko sinne on päästä vielä uudestaan! :)

  VastaaPoista
 9. Outo orava: Joo no ruoka oli aika edullista kyllä :D Mulla on kauhea kaipuu sinne uudestaa ja uudestaan :) ja mä saatoin ehkä tykätä niistä hintavista putiikeista ihan jo nähtävyyden takia enemmän :D oli siellä jotkut kyllä ihan edullisia ja ekalla kertaa ei ehkä osaa hahmottaa kokonaisuutta. kivaa kun löysit tänne blogiin :D

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*