maanantai 24. tammikuuta 2011

Kahvikupit


Harvoin, jos koskaan, säilytän rikkonaista tavaraa. Muutamia vuosia sitten puutarhapenkkiä kääntäessä kesänviettopaikassa törmäsin mullassa kirsikankukkiin ja hymyileviin kasvoihin. Löysin siis kahvikupin rippeet. Nämä kupin rippeet olen säilyttänyt, sillä yksi jos toinenkin muisti niiden olevan iso-mummoni kupit viime vuosisadan vaihteesta. Olen edelleenkin hurjan viehtynyt näihin aiheisiin- seesteiset ihmishahmot, kirsikankukat ja vuoret.. kaiken huippuna nämä ovat vielä helmiäishohteiset! kuvista se ei ehkä välity, mutta helmiäinen hohtaa monivärisenä. Harmittaa ihan, kun näistä ei ole jäljellä muuta kuin nämä raakileet jotka mullasta nousivat esiin. Olisiko joku nähnyt tällaisia?? Olen etsinyt pitkään, mutta ei ole vastaan tullut. Jos joku näkee, niin ilmoitelkaa ihmeessä :) siitä olisin todella kiitollinen :)


Nämä ovat ohuen ohuita, joten ei liene ihmekkään, että ovat ajan saatossa särkyneet. Monia tällaisia japanilaisia/kiinalaisia kuppeja olen nähnyt, mutta näissä on jotenkin kaunis tuo aihe. Vaikka sirpaleita en yleensä säilytäkkään, niin nämä ovat säilössä ja luultavasti tulevat jäämäänkin muistoiksi menneistä kahvihetkistä...

4 kommenttia:

  1. Zondra- these was some of broken pieces of my great-great grandmothers tableware, i found thise cople of years ago in my garden :)

    Chatrin, joo, joskin rikkonaisia, mutta hauska muisto aikojen takaa :D

    VastaaPoista
  2. Tunnustusta bloggauksestasi blogissani.

    VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*