sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Välähdyksiä


Viikonloppuna paistoi ystäväni aurinko. Se tuli visiitille täydellä terällä! Mikään ei ole niin hauskaa, kun näin aurinkoisena päivänä ulkoilun lomassa istua rojahtaa lumipenkkaan, painaa silmät kiinni ja antaa auringon lämmittää nenänpäätä. Tänään se tuntui jo. Auringon lämpö. Kevät on kohta täällä!
Ulkoilun jälkeen voikin palkita itseään sitten vaikkapa porkkanakakulla!
Laitankin muutaman tunnelmakuvan tähän, koska mitään erityistä kuvattavaa en nyt löytänyt ja nämä kuvat ovat painuneet mappiin ö- (muka kelpaamattomina tänne) Nyt auringon energialla nekin vaikuttivat erilaisilta, joten nappaan ne tänne äkkiä ennenkun muutan mieleni!


Tähän loppuun vielä keltainen ruusu antamaan kevät-energiaa. Samalla kiitos kaikille niille, jotka lueskelevat tätä blogia, tässä blogien paljoudessa se on ihme, että tänne eksyy jokunen joka päivä :)  kiitos ^_^ ja aurinkoista viikon alkua!

5 kommenttia:

 1. Huomenta!

  Niin - se tuo aurinko saa meissä ihmeitä aikaan... huomaa itsestäkin, että on paljon paremmalla tuulella kun aurinko näyttäytyy pikkuhiljaa enemmän ja enemmän...

  Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Good morgning Zondra :) i was telling here how awesome it is when spring time is near! :) and some photos that i found in my camera =)

  Ainosofia: Huomenta! joo, olispa aina aurinkoisia päiviä. tässä on mukava rauhallinen aamu meneillään, kahvia ja bloggialua :D

  VastaaPoista
 3. Hei!

  En löydä mistään sähköpostiosoitettasi. On asiaa!

  Leena Lumi

  VastaaPoista
 4. Hei Leena, lisäsin sen mun profiiliin :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*