keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Fly like a Korento


Iittalalta on tullut uutuus, joka runsaudellaan ja muotokieleltään tuo minulle mieleen 1700-luvun astiastot, joissa seikkaili niin ikään korennot, kärpäset kuin kukatkin. Nämä sykähdyttivät minua! Kerrankin värien iloittelua, runsasta dynaamista kuviointia ja rohkeaa desingia. Koristeellisuus on myös designia, siinä missä pelkistetty tyylikin. Aika usein kaikki nykymuotoilu unohtaa koristeellisuuden. Korento lennättää raikkaan koukeroisen maailman siipiensä mukana lautasiin! Korennon on suunnitellut Klaus Haapaniemi.  Me likeys!


pictures from iittala.com

Näitä on ehkä pakko hankkia kunhan kauppoihin tulevat!

Tänä aamuna kokeilin laittaa kahvin joukkoon kaardemummaa, fazerin ögön kaakaota sekä raakaruokosokeria. Nämä kaikki pienenä ripauksena suodatinpussiin ja lopputulos on herkkullisen tuoksuista kahvia. Myös maku on herkullisen pehmoinen. Mittasuhteiden osalta mennään fiiliksen mukaan. Mutuntumalla ja omalla tatsilla.

Iittala has new desing on tablewear, colled Korento. I instantly liked this desing, so rich, dynamic and happy! It reminds a little bit of 1700´s tablewear, where was this same toutch going on- insects and flowers. Korento is desinged by Klaus Haapaniemi. Me likeys!

3 kommenttia:

  1. Hei, nää astiat mä jotenkin voisin sieluni silmin nähdä kahvihetkenä hra bloggaajan pöydällä! Omalla pöydällä ei kyllä näyttäis niin hyvältä, jostain syystä. Tykkään kyllä noista korennoista. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, nää on aika ihkut! :D sulla on kyllä hienoja astioita kans :D ne sinivalkeet...=)

    VastaaPoista
  3. Taitaa kyllä olla Klaus Haapaniemen kuvio tuo.

    VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*