lauantai 12. helmikuuta 2011

Spring light inspires


Olen viimeaikoina miettinyt, että on oikeastaan hauskaa, kun on silmät, jotka hakevat kokoajan kaikkea kaunista katseltavaa. Tarvitsen vähän koristeellisempaa tyyliä, jotta viihtyisin. Vähän kontrastia, vaihtelevuutta ja jotain ekstraa. Siihen päälle vielä mielikuvat, niin muuta ei sitten tarvitsekkaan. Minun innoittajana ovat ainakin Marie Antoinette ja Great Gatsby. ja  LeenaLumi kenen elokuvanhenkilön voisit kuvitella noihin verhojen katveeseen seisoskelemaan?
 Kevätvalo on paras ilmapiiritekijä. Nämä kuvat napsin aurinkoisena kevättalvipäivänä. 

~~And- im going to write also in english in the future, so keep on scrolling.~~


Rocaille kuvio on muuten yksi mun lempikuvioita. Koukeroa ei koskaan voi olla liikaa. Vielä kun löytäisi jostain griipein ja leijonanpäin koristeltuja huonekaluja, muutama palmu...gobeliineja...pastoraalista paimenkuviota... ja vaikka mitä muuta :)

~~I have been thinking lately, that how nice it is to have eyes that are searching endlessly something beautiful. I really need something more extra in style than just simplicity. I love decorations, antiques, and im endlessly inspired by all those things like Marie Antoinette, Great Gatsby, or some nice movies like Cheri... Here are some pics about my style this spring. I took this pictures in a sunny day. Sunlight is the best home decor! ~~
What makes your style?
11 kommenttia:

 1. Heipähei : )! Ihanan rauhoittavia kuvia, auringonsäteen kultaamia! Todella kaunista, vaikkei tämä tyyli minun kotonta löydykään. Uskomatonta, miten kaunista muotoilua voi huonekaluissa olla!! Auringonsäteiden täyttämiä päiviä sulle!!

  VastaaPoista
 2. Ooh, onpa sulla upeita kalusteita! Onko ne löytöjä jostain vai perittyjä? Ja näänkö oikein että suoraan takapiha/parveke lähtee huoneesta? Olisipa ihanaa herätä tuollaiseen valoon ja varsinkin kun heti voisi mennä hengittelemään ulos raikasta ilmaa!

  VastaaPoista
 3. Beautiful inspiration, I lake it!
  Nice weekend and Happy Valentine's Day!

  VastaaPoista
 4. Cosycottage: mä olen nyt vähän karsinut liikaa tavaraa, ja musta on parempi. Noi tuolit on kyllä erikoiset, niissä on joku vaakunakin tuossa yläosan koristeessa, tai jotain miekkoja., ja takaosan jalat kaartuu kivasti :) sun kotoa on sun tyyliä, upeaa tyyliä :)

  Saija: Nää on ihan löytöjä kaikki. Eikä edes kovin kalliita. Esineet on melkein etsiytyneet mun luo.. Joo, toi on ranskalainen parveke. hehehe, niin olis kiva mennä ulos ellei vastassa oliskohta toisen talon seinää :D ja nyt talvella on aika viileä kun tuo vetää joka nurkasta. Mietin vaan, kun monilla on omakotitaloissakin noita ikkunoita ja suurena pintana lattiasta kattoon..että vetääköhän ne, jos sattuu vetävä yksilö niin ei ole kiva :) tosin, ainahan siihenkin keinot on.

  VastaaPoista
 5. Ei ne silmät vaan se näkö, joka aistii kauniin! Ihania yksityiskohtia! Ja tohon ekaan kuvaan sopis nuori Bridget Bardot, pitsialusvaatteissa sängyn reunalle ja savuke holkkeineen rennosti suussa :)

  VastaaPoista
 6. Uudenkuun emilia: niinpä muuten sopiskin!! :D kiitos kauniista sanoista :)

  VastaaPoista
 7. Thank You for stopping by today. I just seen your post and luv the chair it is ery pretty. Have a good day.....Julian

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana tunnelma ja vau mitä kalusteita!!! Tuo punainen tuoli on ihanan dramaattinen. itselläni on talonpoikaistyyppisiä kalusteita, mutta nuo kauniit yksityiskohdat vetävät kyllä puoleensa =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Tallullah´s antigue closet: Thanks for visiting here:) you have great items in your blog! im a great vintage&antigue lover!

  Suveliina: joo, mustakin toi punainen tuoli toi kontrastia. pisti silmään alusta saakka. muotokieli on siinä jotenkin puhutteleva. :) Mukavaa viikkoa sinullekkin ja hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 10. Jestas miten kaunista ja romanttista! Minä näen Rhett Butlerin tuossa kuvassa ja sitten minä tulen kylvystä ympärilläni jättimäinen pyyhe ja...jossain palaa sikari - yksinään jätettynä.

  Kiitos linkityksestä ja mukavaa ystävänpäivän iltaa♥

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*