tiistai 8. helmikuuta 2011

these are made for walking

Koko talven olen etsinyt pitkävartisia maiharin mallisia kenkiä. Ne eivät vielä ole jalassani, sillä tämän talvea olen katsellut noita unelmakenkiä vain nettiputiikeista ja blogeista. Onneksi ikisuosikki-putiikkini Bianco on muina talvina tarjonnut pitkävartisia Biker-bootseja joita lahkeet sisään tungettuina olen voinut käyttää tätä maiharituskaani helpottamaan. Nyt törmäsin taas upeisiin popoihin. Näissä on kaikkea, mitä kengiltä hakisin tähän vuodenaikaan! Kunnolla vartta, sekä upeaa tyyliä. Tyyli menee mukavuustekijöiden ohi mielestäni aina. Mutta nämä kengät näyttävät siltä, että näillä voisi kulkea monta monituista peninkulmaa :D oikeat kymmenen peninkulman saappaat! 
Tähän sopisi musiikiksi Nancy Sinatran "Thise boots are made for walking" 

Nuo mustat lyhytvartiset olisi aivan killerit joko hieman lyhyiden puvunhousujen kanssa, joissa prässit.. tai sitten pillifarkkujen kanssa. How indie-band can you look ? =) Ja noi pitkävartiset ruskeat tuo mieleen hevospoolon. Näissä alkais jo varsi riittämään?=)
This winter i have been looking for so long time for this kind of boots. And not-so-good results..im still wearing my old 2 pair of Bianco´s biker boots..But thise Topman boots looks very very good! the black ones looks so indie, and the long ones reminds me about horse polo :) Me likey! This posting should have its own song: Nancy Sinatra´s this boots are made for walking.....

All pictures are from topman.com

4 kommenttia:

 1. Beautiful boots, i like it!
  Greetings.

  VastaaPoista
 2. Kun minulla oli isot puutarhajuhlat, oli juhlien tunnari Nancy Sinatran ja Lee Hazelwoodin These boot are made for walking. Pidän noista, missä on toi remmi. Tulee jotenkin mieleen satulahihna ja yksi harrastukseni eli ratsastus.

  Bootsit♥

  VastaaPoista
 3. Saija- joo, mä tykästyin noihin ekoihin kans eniten ja tokat sitten tokana:D

  Leena: Hyvä teema! jo ratsastuksenkin kannalta, ja nancyhän on aika kiva muutenkin =) Puutarhajuhlien aikahan on jo kohta täällä!! ne on kivoja.
  Ratsastaminen on muuten mukavaa puuhaa! mä oon kans ratsastellut ja oli kivaa-ohjaaja sanoi, että osaan heti käsitellä hevosta ja käskee :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*