sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

En malta odottaa!


Studio Ghibli on tehnyt 2010 leffan Karigurashi no Arrietty elikkä kätkijät!!!. Muistatte varmaan sen hauskan Mary Nortonin kirjan niistä kätkijöistä? No tässä on vielä ihanampi versio :D Japanilaista piirroselokuvien taitoa ei voi kuin ihailla. Kohta tämä tulee, ellei jo ole tullutkin suomeen :) Alhaalla traileri. Aivan upea tuo kätkijöissä vilahtava talo. Sen esikuvana on Aomorin prefektuurissa Hirakawassa oleva Seibien. Vehreys ja maisemat ovat niin ihania. Ripaus arjen taikuutta.

There is "new" movie from Studio Ghibli. The Borrowers! I cant wait to see it. Its based on Mary Norton´s book. Japanese movies are so good in quality and simply eye candy.  The garden is so cute! i just cant wait to see it!

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva, että teit postauksen tästä. Itse olen hankkinut lapsille vain Disneyn leffoja, kunnes keskimmäinen tyttöni sai joltain Kissojen valtakunnan ja Liikkuvan linnan ja hullaantui niihin täysin! Nämä on jotenkin eloisampia ja herkempiä filmejä ehkä tai värit puhuttelee enemmän tai jotain.. :)On niin helppoa aina ostaa sitä, mitä eniten mainostetaan, näitä japanilaisia eivät monet välttämättä edes noteeraa kaupassa, vaikka ovat oikeasti hienoja filmejä!

  VastaaPoista
 2. :) olen ihan samaa mieltä, näissä on herkkyyttä ja yleismaallisempia syvällisiä teemoja enemmän näkyvillä kuin disneyn leffoissa. Varsinkin liikkuva linna on mahtava! Japanilaisia ei kylläkään moni hoksaa, kun on se tunnettu disney siinä vieressä. Japanin katastrofiakin voi tukea tällä tavalla :D jollain tavalla ainakin :)

  VastaaPoista
 3. Voih ihanuus. Rakastan noita elokuvia. Liikkuvalinna ja Tottoro on ihan lemppareita =) Onhan ne kaikki niin mahtavia. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, mulla on vielä Prinsessa Mononoke ja Ponyokin näkemättä. Pitäis käydä ostaa ne omaksi..

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*