lauantai 12. maaliskuuta 2011

MysteerilautanenViikonloppuna tein kirppislöytöjä. Löysin rasian ja kauniin lautasen. Liekö tinaa? Pohjassa oli mielenkiintoinen merkintä- mies, keihäs ja joku silhuettimedaljonki. Osin esteettisyyssyistä. Lautanen painoikin tosi paljon. Jännittävää. Onko jollain tietoa tällaisista? Oli pakko ostaa, kun en ennen ollut törmännyt tällaiseen.


Hellaksen suklaarasiassa seikkailee peurat, fasaanit sun muut. Suklaarasioissa pitäisi olla muotoilua nykyäänkin enemmän, semmoista originelliä. Se on puolet herkkuhetkestä. 

Mukavaa aurinkopäivää! Japanin ahdistavista uutisista huolimatta :(

This weekend i made some flea markets founds. I found old chocolate box and vintage tin plate. The plate was so heavy and had interesting label in the backside so i simply needed to buy it :)
News about Japan makes me so sad.. 


10 kommenttia:

 1. hey!!! thank u so much for ur comment!! great blog you have and beautiful things!! Im not using Bloglovin'!! follow me on google friends connect :)

  im following!!

  xx

  www.sickbytrend.com

  VastaaPoista
 2. sick by trend: Wow- so nice to have you following :) This made me so happy! :) I will follow you too :) your blog is great :)
  xx

  VastaaPoista
 3. Erikoinen tosiaan tuo lautasen pohjakuvio.. mitähän lie symbolisoi, joskus tekee kyllä ihan ihme löytöjä kirppareilta :) Ahdistava tosiaan tuo Japanin tilanne, mutta itse ajattelin, että en rupea murehtimaan maailman tilannetta yhtään enempää kun ei sille pienet ihmiset mitään voi, mitä maailmalla tapahtuu ja onko tämä vasta jonkin suuremman mullistuksen alkua kenties:( Keep on smiling :)

  VastaaPoista
 4. Hilda: joo, tuo pohjaleima mut pysähdyttikin.. hyvin jännittävä. Joo, eipä noita kannata miettiä liikoja noita maailman tilanteita.. mutta noi pitkälle kehittyneen maan kannalta tosi ikävää.. totta- keep on similing :D :D

  VastaaPoista
 5. Heippa,
  en tunne tuota leimaa mutta kuvasta näyttää että tinalautanen kyseessä...mulla luultavasti ihan samanlainen mutta siinä ei ole tuollaista leimaa;)
  Kaunis se on!
  Japaniin toivon enkeleitä!

  VastaaPoista
 6. Nina: täähän on sitten niin, että me ollaan tinatoverit :D
  Meillä on upeet lautaset! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistasi, hauskaa löytää blogisi! Lapsena minulla oli identtisen rasia, ihana nähdä taas :-)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kirpparilöydöt! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Beautiful founds!
  Have a nice evening,
  Hugs,
  Yvonne

  VastaaPoista
 10. Suveliina:tää olikin tosi jees löytö :)

  Yvonne: thise was really founds i can tell :) have a nice day too and hugs!

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*