perjantai 18. maaliskuuta 2011

Nuppi tuunausta


Ajattelin jo luopua lipastosta, kunnes hoksasin vaihtaa kulahtaneet nupit. Vedinten etsiminen oli todella vaikeaa, hinta ja laatusuhde kun oli asetettu aika mahdottomaksi. Nyt kuitenkin onnisti. Löysin tyylilleni sopivat vetimet, joita voi käyttää muihinkin kalusteisiin jos tarvetta tulevaisuudessa on. En siis luopunutkaan hyljeksimästäni materiaalista -iki inhokistani- lastulevystä, vaan koristin sen uusilla nupeilla :) kai yksi kauneusvirhe sallittakoon..

Lipaston päältä löysi kotinsa madonna ja suosikki kynttilänjalkani, jossa on joutsen tai fenix-lintu. Itse kutsun sitä fenixiksi, koska tuli liittyy kynttilänjalkaan ja fenixlintunkin. Madonnalla on kyynelten ruusukko niminen rukousnauha, joka on erityisesti miehille tarkoitettu. Sen tarinallisuus viehättää minua. 


A few days ago i was searching for new for my handles for my sideboard. It seems to be quite hard to find excellent handlers whit good price. And yes, i did go little bit crazy when i saw antique ones on the store....  This handle was kind of my style, and classic so deiced to make new look my sideboard whit these! Abow is some of my madonna statues. 


Tykkään keväisestä taivaasta!. I like spring sky! 


3 kommenttia:

  1. Nuppien vaihto kannattaa aina. Mutta lastulevy nou, nou :))

    VastaaPoista
  2. Hilda: joo. lastulevy on musta kamalaa, mutta menköön :D nupit on ainakin kivat :)

    VastaaPoista
  3. Aiettä olet piristävä täällä blogilandiassa <3

    VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*