torstai 31. maaliskuuta 2011

Oh, happy day!Jipii! Tänään postiluukusta kolahti jotain mukavaa upean House of Temps Perdu blogin Ninalta! Ihanaa. Voitin arpajaisissa ja olen onnellinen. Sain paketillisen kivaa! Tosi jännää oli se, miten nämä sopivat ihan nappiin mun sisustukseen. Aivan kuin olisin itse ostanut nämä pitkän harkinnan jälkeen ja koonnut harkituksi kokonaisuudeksi. Tai että nämä olisivat aina olleet esineideni parissa. Pieni ripaus mustaa olikin juuri se, mitä kotini muut värit kaipasivat. Nyt ne kietoutuvat hyvin harkituksi kokonaisuudeksi- ja aivan harkitsemattomasti!


Laitoin tuon taulun ranskalaisen gravyyrini viereen. Nyt ne nojailevat toverillisessa hengessä yhdessä vasten seinää mun keittiönpöydän päädyssä. Kummassakin kehyksessä on mustaa, toisessa aavistus ja toisessa enemmän. Ihanaa ranskalaista boheemia henkeä tuli hetkessä. Tosi kaunis tuo taulu. Uskonnollinenkortti on seilannut jo ympäri kotia, kun olen mallannut sitä erinäisiin paikkoihin. Siinä lukee upeasti ranskaa! Arvatkaa vaan, kun innostun jostain, se myös näkyy :) Nyt se kortti rauhoittui hetkeksi madonnapatsaan seuraksi. Oli sopivan kokoinenkin, näyttää siltä kuin madonna itse pitelisi korttia. Nuo vanhat kortit ovat kauniita. Kiitos!
                                                                             .
                                                                         ~~~~
                                                                             .

Today was a great day! i got the packet from lovely House of Temps Perdu ! i won Nina´s giveaway and got thise beautiful items!!!! Me so happy! Surprisingly, they suit perfectly in my decoration. What goes to my home decoration, A little bit of black is all what it needed! It makes my home´s colors working even more better :) Both i like very much!

4 kommenttia:

 1. Jeeeeeeeeeeeeeeeee! Olenpa iloinen lukemastani!

  VastaaPoista
 2. Wau!! Paljon Onnea hienosta palkinnosta! :) Ihanaa voittaa näissä blogiarvonnoissa, muakin on jo 2 kertaa onni potkaissut :D

  VastaaPoista
 3. Nina :) :) mahtava kuulla! :D

  Hilda: joo, arvonnat on aina jännittäviä! :D kaksi on jo hyvä :D :D

  VastaaPoista
 4. Ihana!!! Onnea arvonnan voitosta =) Palkinto näyttää sopivan juuri sinun kauniiseen kotiisi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*