perjantai 25. maaliskuuta 2011

Pure Perfection- Don´t you just love it?

Törmäsin aivan upeisiin kuviin viikolla! Näissä kiteytyy kaikki oleellinen. Upeat värit, harmonia, ihmiset ja tunnelmat. Oikastaan minun unelmamaailmani. Kuvat ovat valokuvaaja Olivia Grahamin. Upeaa työtä kerrassaan! Mitä lifestyleä! Tekee mieli hypätä itsekkin kuvaan. Tyyli on upea. Kaunista, mutta samalla hieman vallatonta ja leikkisää. Täydellistä! Näistä saa valtavasti inspistä! Lisäänkö vielä yhden laatusanan tai huutomerkin?

This week i found abso-fantastic-lutely pictures taken by Photographer  Olivia Graham. I felled in love whit these pictures! Great colors, harmony, people, and atmospheres.  And wow- what a STYLE! It represents my dream world. Olivia Grahm is THE photographer! i just wanna jump in these pictures! its pure perfection. Its pure inspiration!

All pictures property of  Olivia Graham

Kauneuden pauloihin tässä ihan hupsahti näitä katsellessä :)
I was so lost whit all the beauty! :)

6 kommenttia:

 1. Beautiful images!
  Have a nice weekend.

  VastaaPoista
 2. So beautiful, miten löydätkään aina niin pökerryttävän kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Nämä kuvat tosiaan näyttävät täydellisiltä. Ehkä joillekin liian täydellisiltä - tavoittamattomilta. Silloin auttaa, kun ajattelee mitä kaikkea kuvaushetkellä on mahtanut tapahtua. Miten vene on saatu pysymään hetken keikkumatta, tyttö kiivennyt puuhun ja krikettiä pelattu ehkä aamuvarhain, ettei puistossa ole muita ihmisiä. Näidenkin kuvien taustalla on epätäydellisiä ihmisiä ja hetkien täydellistä glamouria. Täytyisi myös omasta elämästä osata tunnistaa ne pienet hetket, joista napata täydellinen still-kuva.

  ---

  Jos en sinulle, kenelle sitten näytän luumupuun kukan? (tuntematon japanilainen runo)

  VastaaPoista
 4. Zondra, oo thank you :) have a nice weekend :)

  Hilda: pökerrytään joukolla :) ihanaa kun tykkäsit :)

  Chatrin :) :) ihanaa kun visiteeraat, tulee hyvälle tuulelle kun ompputarhasta tulee vistiä :)

  Anonyymi: UPEA japanilainen sananlasku! Sinulla on silmää yksityiskohdille. Todellakin, mitä on tapahtunut samalla aikaa? täydellisyyttä onkin vain hetkittäin. totta. tämä sun viesti sai miettimään. Mallit eivät välttämättä ole viihtyneet lainkaan keskenään, venettä on saanut korjata puoli päivää ja lopulta kaikilla on ollut itku-potkuraivarit :) ihana kun kävit visiitillä, tule toistekkin!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttavan tunnelmallisia kuvia:)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*