keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Whats in the bag? Repullinen laulua ja piirustuksia


Mitä salkusta paljastuu? No mun salkusta tulisi kyllä löytyä kunnon järkkärikamera, mutta mennään vielä toistaiseksi rakeisella meiningillä. (vakuuttelen itselleni että se on vain tyylikeino...) 
Monessa blogissa on nyt ollut laukkupaljastuksia. Ajattelin olla nyt vähän copycat ja tehdä saman tempun. Mulla salkut vaihtuu päivän mukaan ja joskus päivänkin aikana.. mutta sisältö on suhteellisen sama kokoonpanoltaan. Suuri musta nahkakantinen kalenteri, lompakko ( suunnitelmissa ostaa joku tyylikkäämpi) muistikirjoja x2, sekä Biancosta ostettu silmälasipussi joka toimittaa penaalin virkaa, sekä marimekon pussukka joka kuljettaa sekalaisen joukon tavaraa :nenäliinapaketin, buranaa (just in case), muistitikun, sekä yskänpastilleja. Ja hakaneulan ja varanapin. Ainiin ja irtokynä kulkee pohjalla aina, ja samoin joku harja. Yleensä myös joku kangaskassikin, mutta tässä kuvassa kangaskassi jäi pois. 


Jos otan mukaan kameran, niin sille on oma pussinsa myöskin. Se on valkoinen Ivana Helsingin Bambipussi. Mun lemppari. Ja joskus vaihtelen marimekon pussukoita ja muita pussukoita etten kyllästy.  Vitalista en muistanut vielä mainita, se on maailman paras huulirasva ja aina mukanani. En muistanut muutamaan vuoteen koko vitalista, sitten huulet alkoi muutama vuosi sitten halkeilla ja kokeilin kaikkia hienoja sarjoja ja sitten ihan ulkomuodon sekä omien nostalgioiden vuoksi otin hyllystä vitalispurkin kauppakoriin. Se oli paras päätös. On ollut riittoisaa, voin kertoa..

Aina täytyy mukana olla kynä ja muistikirja. Koskaan ei tiedä mitä keksii, tai mitä haluaa luonnostella tai piirtää. Joskus kuulee tai lukee jonkun hyvän mietelauseen ja se pitää kirjoittaa heti ylös. muuten voi unohtua.

Loppuun upea musiikkivinkki: Dumé- Je ne sais rien faire ! Video on niin kiva, kun mies vaeltaa tavoidensa kanssa rannalle ja siellä sitten tuuli heiluttaa jalkalampun hapsuja, soitetaan kitaraa ja annetaan tuulen puhaltaa..
Oikea kevät kappale!


Meny bloggers has introduced what they have in their bags. So Here is what my bag is carrying. A huge black leather-kind of calendar, notebook x2, wallet, hairbrush, 2 little bags for different little things the one whit black glasses is pencil case.  I have plenty of different bags, this leather one is my favorite. then i have two "crocodile" leather bag, and some others as well.. And i founde awesome video where the men goes in the beach whit his furniture, and just lay back and plays guitar and enjoy the sea wind...its called : Dumé- je ne sais rein faire and if you look clip officiel there should found this same song as i did. 

9 kommenttia:

 1. No sehän on varsin mukava laukun sisältö. Sulla on tuollainen rauhallisempi värikokonaisuus. Kun kurkistelen omaa kassin sisältöä, välillä näen punaista, liikaa =) Vitalis on ihan ykkönen. Mulla se on piilossa maripussissa. Sain se kerran taitavana aukeamaan kassissa ja hmmm... Todella taitavaa, joten se kulkee nyt pussissa. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hilda :)

  Suveliina: joo, mulla on aika rauhallista tää.. ruskeeta pirput parput juttua löytyy, ja sitten pallollista vihreetä pussukkaa. Avaimetkin jäi kuvasta, siellä olis ollu timanttii pelissä :) Hyvä vinkki muuten vitaliksesta..en oo ikinä ajatellutkaan että se kansi voisi aueta itsekseen.. on aika inhottavaa saada sitä pois jos se johonkin röhnääntyy..kivaa loppuviikkoo sullekkii!

  Debby: Yes, the video is great. and i want to have that lamp and the furnitures :D

  VastaaPoista
 3. Hitsit kun sulla on siisti laukun sisältö :)

  Minä en varmaan uskalla omaani esitellä...öhöm!

  Nämä ovat kivoja katsella. Oppis itsekkin pitämään laukkunsa siistimpänä.

  Musiikkivalinta aivan valloittava - laitanpa itselleni ylös ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥

  VastaaPoista
 4. Ainosofia: mulla onkin sitten noita pieniä pussukoita joissa kaikki on heikun keikun :D
  musiikki on kyllä tosi mukavaa ja letkeetä :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun jollain muullakin näkyy vitalis vakiokamana! :) Tyylikäs setti. Ja silmälasipussi on kuin tehty mun rilleille, vau!!! Mä muuten olen myös sellainen pussittelija. Indiskasta olen ostanut kivoja ja halpoja vetoketjupussukoita. Marimekkoakin löytyy monen moista ja samoin Suhosen luomuksia.

  Keväistä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 6. UudenkuunEmilia: Vitalis on ehdoton hitti. :) toi silmälasipussi oli kans rakkautta ensi silmäyksellä. Ostin sen -70% alennuksella biancosta, kun maltoin odottaa tarpeeksi kauan. niitä oli monen värisiä! valkeanakin. Vitsit sulle olis just sopiva kans tuollainen!!! Vähän kyl jänskätti että loppuuko ne kesken :D jossain voi olla vielä..
  Mukavaa viikonloppua :D

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa mitä kaikkea hienoa sun laukusta löytyy! Ja taas hieno biisi! Kiitos! Hyvää yötä!

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*