lauantai 23. huhtikuuta 2011

♡ Kliivian kuulumiset ♡


Aiemmin kertoilin siitä kuinka sain kliiviani kukkimaan. Nyt tarina saa jatkoa. Voin kertoa, että kukinta jatkuu. Nyt vain kukkavarsi on kasvanut reiluun mittaan ja kliivia näyttää siltä, kuin silloin kun ostin sen kaupasta. Kukkia oli enemmänkin, mutta osa on jo päässyt kuihtumaan. Täältä voitte lukea kliivian lähtötarinan ja kuukalenteriin linkki löytyy myös: kuu ja kasvit kiittaa 
Seuraavaksi kokeilen kuukalenteria myös kasvimaalle. En malta odottaa että pääsen istutuspuuhiin!

Kevät aurinko on vienyt tämän miehen mennessään. Mitä kummaa blogirintamalle tapahtuu kesällä? Hiljenee kuin usvainen kesäyö? Ehkäpä täälläkin eloa on ja onhan tuohon kesähelteisiin vielä aikaa. Olen kuunnellut Orange Caramelin uusinta biisiä, tykkään!

Some time ago i was posting about my plant which was almost dead and now, i can just say that the greatness of growing is continued! its blooming more. Other plants are also going to bloom! Yeppyy! Summer is allmost here. How is blogging during the summer? Im planning to sit under the Appel tree and write about line or two... I have listened Korean band called Orange Caramel and their songs lately :)

14 kommenttia:

 1. Uskomatonta!!! Niin kaunis tuo sinun Kliiviasi <3

  VastaaPoista
 2. Kauniisti kukkii! Meillä ei kyllä mikään kasva =/ Peikonlehti on ainut kasvi, joka meillä menestyy =) Kesä menee varmasti omalla painollaa, tuli kirjoteltua tai ei, mutta paineita siitä ei saa ottaa. Mukavaa pääsiäsitä! Minulla on blogissani sinulle haaste =)

  VastaaPoista
 3. Joo, tämä oli pieni ihme :) kasvatustyylini on aika boheemi, ei nämä erityisempää hoitoa vaadi, joskus kastelut unohtuu pitkäksikin aikaa :)

  Suveliina: Jee toi haaste on mainio!! :D

  mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. I love your sesibility for the beautiful things

  VastaaPoista
 5. Tervehdys tänne hyväntuulenblogiin :)

  VastaaPoista
 6. WOU, mikä hieno kliivia. Onnittelut! :D

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo Kliivia! Samaa olen pohdiskellut itsekin, että mitenköhän kesällä käy blogeille ja omallekin bloggaustahdille. Minulla ei ole edes läppäriä lomalla käytössä, joten en aio "laiturinnokasta" postauksia tehdä. No, kesä näyttää...

  VastaaPoista
 8. Voi Aki, kunpa tietäisit miten monta kliiviaa olen tappanut! Minusta kliivia on niin viehttävä vanhanajan tyylinen kukka, että haluaisin sellaisen, mutta et sinäkään mitään ohjeita antanut...

  Äärimmäisen näyttävä kuva!

  Olet takuulla käynyt sarin blogissa opettelemassa kuukalenteria;-)

  VastaaPoista
 9. Dressingup everyday: Thank you for kind words! :D

  Ainosofia: Hauskaa että olet mukana kuvioissa :D! mukavaa saada terveiset :)

  Absolutely white: joo..ehkä se hiljenee, ehkä ei, jää nähtäväksi :) en minäkään tohdi läppäriä ottaa laiturille..kun jos vaikka tiputan :) mutta katsellaan..

  Leena Lumi: Mulla on ohjeet edellisessä postauksessa :) linkitänkin sen muuten, kun en muistanut linkittää aiemmin :) Kuukalenteria tässä on mukana pelissä ;) kokeile sinäkin sen kuukalenterin kanssa uudelleen! :D

  VastaaPoista
 10. Upea kliivia! Mulla kuivuu jo murattikin, joten ehkä seuraan tuota kuukalenteria...

  Kesä on kuvaamisen aikaa, itse olen kyllä kesällä aktiivisempi blogin kanssa.

  VastaaPoista
 11. Ah, I adore those painterly flowers in the first picture - and I love how you have captured them - they are bursting with spring goodness;-)

  VastaaPoista
 12. Elsa: kannattaa kokeilla kuukalenteria, linkissä on linkki tuonne sarin puutarhablogiin jossa kuukalenterikin löytyy :) ja totta- kesällä saa upeita kuvia! hmm..saapas nähdä mitä tässä kehittyy : )

  Fashion, art and other fancies: i love the colors in the first pictures too! this flower would look good in painting too ;) Its So nice to have a comment from you :)

  VastaaPoista
 13. Ihana kliivia!!! Jännityksellä odotan, miten vastaat fallen for an old chair-blogin haasteeseen :)
  T: nti Nimetön

  VastaaPoista
 14. Linkitin kliiviasi!

  You made my day♥

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*