keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Laketti


Kirsi Nisonen ja Bob Helsinki on suunnitellut Yo Laketin. Se on aika kaunis. Tietysti perinteinen yo-lakki on se kevään kestohitti, mutta kaikista uusista yo lakkivirityksistä (yo pipo?) tämä laketti on kaikkein kaunein tähän saakka. Varsin katu-uskottava ja vappuna varmasti jättihitti monen asun kanssa. Lyyrakin tulee esille aivan eritavalla kuin perinteisessä hatussa. 

Ei latista tukkaa. Eikä otsaan tule punaista rantua kovasta lakista. Itse muistan oman yo päivän. Iltapäivästä päätin heittää kuumottavan hatun hetkeksi pois ja heti huomasin punaisen rannun otsassa.. eihän sitä voinut kuin painaa lakin päähän takaisin, ettei valokuviin ilmaannu punaista otsaviivaa :) 

This wonderful hat pice/ accessorize is designed by Finnish designer Kirsi Nisonen in a company whit a Bob Helsinki. Its new version of finnish graduation hat called "YO-lakki", this is called "Yo-Laketti" and i think its beautiful. Very useful and does not makes hair look bad during the graduation day. Very excellent choice for graduation day.

4 kommenttia:

 1. ONpas se nätti! Ei tosin ihan joka päähän sovi,mutta toisaalta,näyttäähän se perinteinenkin lakki toisten päällä hyvältä,ja toisten ei.Ja tosiaankin se lakki jätti ne reunat;D

  VastaaPoista
 2. Upea! Voi kuinka hienoa että on näin hieno vaihtoehto lakille.

  VastaaPoista
 3. Kaunis on! Taisivat unohtaa pojat kokonaan. Tosin pojille on vaikeampi keksiä mitään virityksiä... ; )

  VastaaPoista
 4. Yaelian: Kivaa kun tulit lukijaksi :) :)

  Nina: olen samaa mieltä :D

  Tomi: mä mietin, että yo mitali olis aika hieno :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*