perjantai 8. huhtikuuta 2011

Le Jour est belleToisina päivinä on satanut, toisina paistanut täydeltä terältä. Olen kuunnellut bollywood musiikkia, keittänyt miso-keittoa tai bulguria ja nauttinut elämästä, sen kaikista puolista. Päivänä muutamana ostin kirpputorilta gravyyrin. Sen nimi on Le Jour. Suomennutin sen tekstin, ja se kertoo traagisesta rakkaudesta. Ihmiset näyttivät mielestäni traagisuudesta huolimatta varsin onnelliselta kuvassa. Tykkään muutenkin noista gravyyreista, toile kuvioista ja paimen idylleistä. Peruukit ja hauskat vaatteet tekee tyylin. Niissä on tarinallisuutta ja jännää katseltavaa. Gravyyrini takapuoli on vähintään yhtä hieno kuin etupuolikin, ellei jopa parempi. Siellä on etiketti että se on ostettu Hans Frandsen Kuntsalenista. Käsiala on kaunista ja painettu logo vielä hienompi. Harmi, kun päivämäärää ei ole, kehystäjän singneeraus ja numerosarja 927 sentään on. Tämä minun kappaleeni lienee sitten tuo numero 927 kyseistä Le jour kuvaa. Saman kuvan siis omistaa vähintäänkin 927 muutakin, ellei enemmänkin. Mielenkiintoista. Käsi ylös kellä on kans? :) Korjatkaa, jos ken tietää tarkemmin :)

Couple of days i go i found a french gravy in a flea market. Its called "Le Jour". As soon as i found it i like it. the people look so happy in the picture, even thought the text below is something about the unhappy love life. Well..I just love toile du jour inspired pictures no matter what... On the other side of the picture is written that its bought from Hans Frandsen kunstsalen ( the Hans Frandsen art hall) and the serial number 927. Does it means that 927 other people or more is having this same pictures :) hands up who has too? :D LOLOlen kuunnellut bollywood musiikkia viime päivät. Bollywoodissa on jotain eloisaa, leikkisää, värikästä...semmoista huoletonta asennetta josta tykkään :) Musiikillisesti on hurjan paljon hienompiakin kappaleita,  Ne saa aikaan sen, että tekisi mieli upottaa paljaat varpaat hiekkaan. Juosta rannalla. Uida. ja nauraa.. löysin jonkin ihanan videon Alka Yagnik & Ubit Naryanilta..

Bollywood is great! So playful, joyfull, great dancing and happily moments.. I listened some music from Alka Yagnik & Udit Naryan and i like it.

5 kommenttia:

 1. Todella hieno! Tykkään valtavasti tuosta, kehyksineen kaikkineen. Piti oikein googlettaa sana gravyyri, kun mietin että oon mäkin kuvataiteilija kun tuo oli mulle vieras sana. :) Mutta siis grafiikkaa, puukaiverrusta arvatenkin?
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saija, mukavaa kun kommentoit :) Mä en nyt olekkaan enää niin varma onko tämä gravyyri vai painokuva, mutta joku semmoinen.. ja näitä vastaavia on nähnyt liikenteessä gravyyrin nimellä ^^ heheheh kyllä kuvataiteilijankin on hyvä googlettaa :D luulen että tämä on semmoinen, ellei sitten ihan vaan painokuva.. mutta takapuolen liimapaperin liimaukset on kunnossa, että ei ole ainakaan vaihdettu välillä ;) mukavaa viikonloppua sinullekkin :)

  VastaaPoista
 3. Hieno gravyyri!

  Bollywood-musiikki koukuttaa iloisuudellaan!

  VastaaPoista
 4. Vilken fin tavla och video är jätte kul! :D

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis gravyyri ja mikä kehys, voi se kruunaa kauneuden!
  Tuo bollywood pätkä on mahtava! Ihanaa viikonloppua!
  Valoa! Aurinkoa!

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*