keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Photo challenge


fallenforanoldchair Blogissa oli odottamassa minua haaste, johon nyt vastaan :) Eli piti postata neljäs kuva, neljännestä albumista. Minä olen tosi huono pitämään kuvia järjestyksessä koneella tai muistitikulla ja kaikki on yleensä vähän siellä ja täällä. Lomakuvat ja tärkeämmät kuvat tallennan kyllä aina omiin kansioihinsa. Niin nytkin. Neljäs albumi oli täynnä taannoisen venäjän retken kuvia. Tässä niistä se neljäs. 

Suomessa voisi aivan hyvin olla myös tähän tyyliin kadun varsilla vihreää enemmän. Tässä jalkakäytävän ja maantien välissä oli paksu "aitaus" kaikenlaista kasvia, ruusua ja kaikkea kukkivaa ja ei kukkivaa aina juolavehnään saakka. Tekee aika kivan vaikutelman. Aika pysähtyy. Samannäköistä on varmaan ollut viimeiset satavuotta... Melkein voi kuvitella miten joku mummo raottaa ovea ja tyhjentää potan kukillensa :D 

Haastan seuraavat Mahtavat blogit mukaan tähän kuvajuttuun

I will challenge following great blogs for this photo challenge:

Here is a photo challenge that i got from fallenforanoldchair blog! Its quite simple and easy, the rules are here, what you need to do is: 

1. Open your fourth folder where you keep picture
2.Pick the fourth picture from the folder and publish it
3.Explain your picture
4.Challenge four blog keepers to do the same

My fourth folder, and the fourth picture from that album was about my last summer trip to russian. I keep only my important pictures in folders, or just these kind of holiday ones.. other pictures are here and there, all over my mac. Its not good one, but its kind of nice street view. Its like the time has stopped. Old houses, and the streets was full of all kind of plants. Abow that street is the main street where cars goes.. so in this perspective it seems like this would be somewhere in countryside :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Vaikkakin mulla taitaa myös olla kuvat aika huonossa järjestyksessä, että katsotaan, mitä löytyy :)

    VastaaPoista
  2. Oujeee, kiitos, otetaan haaste vastaan ja katsotaan mitä sieltä löytyy...

    VastaaPoista
  3. Kiitti, kiitti. Osallistun tässä lähipäivinä kuvan kera :)

    VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*