tiistai 24. toukokuuta 2011

Spring moments
Kevät on edennyt jo pitkälle. Rentukat kukkii, samoin voikukat. Tuomi ja jotkut syreenitkin on jo puhjenneet kukkaan. Tämä aika on parasta aikaa! Metsässä kävelyyn: ei ole hyttysiä, ruoho on tarpeeksi matalaa ja kulku helppoa. Voi loikata kevyesti mättäältä toiselle. Pysähtyä katselemaan kimalaista. Tai rentukoita. Nyt pitää nauttia, kevät etenee niin vilkkaasti, että hujauksessa on jo elokuu... Mielessä alkaa soida the go-betweensien streets of your town..

This time of the year is so great! Nature is blooming, and i enjoy this time. Its the best time to go walking in the forests. No mosquitos, and the grass is not that high. I enjoy so much the nature in this time! Im humming the song from the Go-betweens..streets of your town :D


8 kommenttia:

 1. Hello:
  Yes, this is the most perfect time of year. For us, it is always the time when we can look forward to the cafés setting up their outdoor terraces. Lovely!

  VastaaPoista
 2. Hello,

  I agree whit Jane and Lance Hattatt. I love your pics, they are so serene.

  Greetings
  Jérôme

  VastaaPoista
 3. Ostin sun takia juuri soilikin. Kerro nyt hoito-ohjet, sillä mulla kaikki sisäkukvat kuolevat.

  Millä lannoitat? Miten nuo lehdet ovat noin upeat?

  Minulla on valkoinen, mutta väristä viis, tässä kukassa on jotain viehkoa vanhanaikaisuutta.

  Kuva on muuten tosi onnistunut!

  VastaaPoista
 4. Very beautiful flowers and color! They are perfect for a relaxing time in a landscape!

  xx

  www.sickbytrend.com

  VastaaPoista
 5. Amazing shots, I lake it!
  Have a nice day:)

  VastaaPoista
 6. Jane and Lance: outdoor terraces are perfect for the days in the town! :) its so nice- i can sti there hours talking and hanging around, or just read and watch people walking in the streets..

  Maison De lin: Thanks :)

  Leena Lumi: hmm..nyt pistit pahan kysymyksen.. nämä soilikit on luultavasti jotain vanhaa lajiketta, nämä on saatu eräältä vanhalta rouvalta..voivat olla hyvinkin vanhaa lajiketta, en ole törmännyt tällaisiin aiemmin.. mä käytän tavallista rainbown kasvilannoitetta ja kastelen silloin tällöin..en oikein osaa antaa kummepaa ohjetta :)
  Kiitos kehuista :)

  sick by trend: Thanks for kind words :)

  Zondra: Wonderful, have a nice day too! :)

  VastaaPoista
 7. Mulle tuli hyvä olo sun kuvista ja sanoista! Ja hauskaa että juuri latasin koneelle omia luontokuvia ja ajattelin niistä kirjoitella ja sitten tulin tänne ja sun blogissa odotti samoja ajatuksia. :) Tykkään muuten tuosta bändistä ja hei, ei puhuta vielä elokuusta, kesä on vasta alussa! ;)

  VastaaPoista
 8. Saija:kivaa- jee! oltiin samoilla linjoilla :D postaile vaan luontokuvia, ne on aina hyvä valinta! :D joo, ei vielä elokuusta :D

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*