sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Rainbows and butterflies


Its been a while when im been in here, but now im back my friends! what i have been done since last time? well..the weather was awesome this weekend...so... i was doing some gardening! and one day it was raining, so i was looking the rainbow. Summer rain is great!
One thing that i love in summer is butterflies! today i saw this brown/white one. It was quite big. I have read that in early 1800-1900th people where thinking that butterflies are children's souls.. kind of nice and warmly thought. Well..anyways i love butterflies. Some other thing is that in moomin books there is this chapter where its told that the first butterfly that you saw represents the coming summer. Yellow one is the best :) i saw yellow butterfly this spring, so i hope it will be good summer to begun :)

Here is sooo cute video! klik the visual taste is so cute that i can allmost imagine the care bares pomping out sooner or later ;)


On taas vierähtänyt aikaa sitten viime postauksen. Sää ei ole suosinut bloggausta. Olen puuhastellut puutarhahommia. Kitkenyt. Nauttinut kesästä. Viikonloppuni huipentuma oli sateenkaari ja  perhoset! 
Näin kolme tällaista ruskeaa/valkoista perhosta syreenissä. Siellä liitelivät sitruunaperhosten kanssa. Tuuli niin kovaa, että oli upea näky kun omenapuun kukat lentelivät ja perhoset tanssivat niiden keskellä.
Olen lukenut jonkun ajatuksen joskus, että 1800-luvulla uskottiin, että perhoset ovat lasten sieluja. Aika kaunis ajatus. Perhoset eivät viihdy kaupasta ostetussa syreenissä, mutta tässä perinteisessä versiossa kylläkin. Aitous ennen kaikkea.

Muumikirjoissa kerrotaan, että kevään ensi perhonen ennustaa tulevaa kesää. Jos näkee kultaisen tai keltaisen perhosen on se hyvä juttu. Minä näin sitruunaperhosen keväällä, joten katsellaan millaiseksi kesäni kehkeytyy. Kai olette jo käen kukuntaa laskeneet? :)
*I whish you a great Day! *

5 kommenttia:

 1. Tuo on totta, tämä sää ei todellakaan suosi bloggausta =) No sen me kaikki kuitenkin ymmärrämme. Luulen, etä monella muullakin on muuta mielessä kuin tietokoneella istuminen. Vaikka onhan se mukavaa kuluttaa aikaa iltaselle koneella, kun ilma on hiukan viilentynyt. Aika hurjaa viikkoa ovat luvanneet säiden puolesta. Saas nähdä pitääkö paikkansa. Taitaa tulla kuumat paikat. Nyt pitää vaan nauttia. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hello:
  What lovely images of the butterflies and rainbows. A really joyous post that made us feel very summery indeed.

  Bees and butterflies seem to be under threat these days with modern farming and gardening methods so it always very special when one sees them about.

  VastaaPoista
 3. Hello,

  What a lovely pics of the rainbows! It's feel like summer.

  Greetings
  Jérôme

  VastaaPoista
 4. Suveliina: totta. tai sitten pitää kirjoittaa yliopistolla :D se oli tämän päivän hommia :D

  Jane and Lance: yes, butterflyes dont enjoy too modern gardening or too modern plants..

  Jérôme: thanks, it was great evening when i took those pics. so fresh after rain!

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*