lauantai 13. elokuuta 2011

Art Nouveau Lady in a water lily


Yhtenä päivänä löysin tällaisen kauniin 20- tai 30-lukulaisen daamin. Art nouveau tai art deco tyttöhän tämä. Muoto oli niin upea ja plastinen että en voinut vastustaa. Se on samalla kukkalaite, sillä lumpeen sisällä on reijät joihin voi laittaa kukat ja vesi pysyy lumpeen kuppimaisessa rakenteessa hienosti. Rakastan tällaisia hulvattomia yksityiskohtia. Minne tällaiset kukkalaitteet ovat kadonneet? Nämä ovat mainioita esineitä samalla kun ovat patsaita ovat myös kukkamaljakoita. Asetelmissa vain mielikuvitus on rajana! Tähän sopii alla oleva musiikki kuin neito kukkaan. 
*
One day i found this beautiful art deco/art nouveau lady in a waterlily. I think it must be around 20´s or 30´s.. The figure was so nice whit the shape of an waterlily and the design is something greatness. I cant resist anything like this kind of statues. It is a flower organizer in the same time. There is some holes in the bottom of the lily and the water stays great in the from of the waterlily. I love this thing. Here is some music that goes well whit this art nouveau girl :) 

Tämä vaatii suorastaan musiikiksi  jazzia.../ this allmost reguares jazz music 

Have a jazzy weekend!
Jazzahtavaa viikonloppua sinulle !

7 kommenttia:

 1. Sanon vaan että ihana löytö. Postaa joskus kuva kun siinä on kukkia. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis!

  Niin hyvä tuo Bad Girl;-) Luen juuri kirjaa Englannista ennen ensimmäistä maailmansotaa, mutta suurin osa on sotien väliseltä ajalta, jonne olen aina tuntenut kuuluvani paljon paremmin kuin nykyaikaan.

  VastaaPoista
 3. Nina: mä ajattelinkin sinua kun postasin tätä- arvelin että saatat tykätä :) ja joo, kukkien kanssa pitää joskus postata! :D

  Leena: mä haluun kans englantiin ennen sotia :D se olisi niin huippua. Cocktaileja ja illallisia, tanssia :D me likeys!

  VastaaPoista
 4. Oh thank you for sharing her!! I just adore art nouveau and deco nudes!! And she's such a beauty! I have quite a few at my house too and I want MANY more! *winks* And that was the perfect music to go along with her!
  This morning I'm starting off my day with one of your wonderful posts! *winks* Vanna

  VastaaPoista
 5. She's lovely...a very exquisite design
  have a great week

  Claudia xo

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis esine. Harmoninen.

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*