maanantai 8. elokuuta 2011

Löytö


Tämän kesän kirppislöytöihin lukeutuu tämä hauska pinssi. Siinä on tismalleen sama kuva, kuin Tässä edellisessä postauksessa! Hauska yhteensattuma, ja tämä sattuma kulki kassan kautta kotiin. Puutarhapojassa on jotain niin symppistä. Olen kokeillut tätä jo pussukkaan ja neuletakkiinkin. Tiedä mihin vielä keksin sitä käyttää :) Varsin hauska yhteensattuma löytää tällainen..koskaan ei tiedä mitä löytää. Tänään ajattelin ostaa muuten tekstiilitussin. Mielessä siintää jotain printtejä joita olisi kiva piirtää t-paitaan tai kassiin.. Tiedä sitten millainen tuo tekstiilitussi on käytössä, saako hienoa ja tarkkaa lopputulosta. Mutta tuleepa kokeiltua. Jos onnistun, saatan pistää kuvan tänne. Jos en, asiasta ei varmaan kuulu tämän jälkeen :D Tykkään kauheasti kristalleista. Niiden kautta heijastama valo on jotain uskomattoman kaunista. Kristalleja voisi ripustaa minne vain. Feng shuin mukaan ne maksimoivat hyvien energioiden määrää ja tuo on helppo uskoa, kun katselee ympärilleen.

This summer flea market founds is including also this brooch. It has the same gardening-boy than my older posting here! it was nice coincidence to find the same print :) The gardening boy is so sympathetic. Its been already in my purse, and my jersey.. You can never know what to find and its wonderful thing. Today i got the idea to buy a marker to draw something on canvas and make own prints to t-shirt or shopping bag.. I have no idea that does textile marker makes good quality result, but its worth of trying for.. :) and this rainy day makes perfect atmosphere to make something creative. I love crystals. The light is so wonderful whit crystals. I have crystals almost everywhere. Its so feng shui :) 


Have a nice monday! 
Kivaa maanantaita sulle!

10 kommenttia:

 1. Hello:
  How really strange that you should come across the same 'garden' boy on the brooch to add to your collection.

  We do so agree about all glass and love the way it can catch the light and add such sparkle to life - even on a wet day.

  VastaaPoista
 2. Amazing broch, I lake it!
  Have a nice week:)

  VastaaPoista
 3. oh my god how cute is this!!! u always have so nice little treasures!!!

  VastaaPoista
 4. Ihana ja olipa mahtava yhteensattuma, sinä ja puutarhapoika.

  VastaaPoista
 5. Tuo pinssi on kyllä todella söpö! Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 6. Jane and Lance: :) :)

  Zondra: nice to see you here! :)

  Mary Lou: thanks :D and you got wonderful dresses :)

  Nina: m äoonki tämmönen puutarhapoika :D

  sick by trend : :D :D

  Absolutely White: mahtavaa- tämä on upea ylläri :) meen heti kattoon!

  Chatrin: ^^

  VastaaPoista
 7. Minun piti mennä oikein tonkimaan nurkkiani, kun näin tuon pinssisi...itseasiassa minulla oli jonkinlainen "dejavuu" ajatus jo silloin kun esittelit nimikkomukisi. Nyt sen hoksasin !
  Minulla oli 80-luvulla korvakorut joissa toisessa on tuo sinun poikasi ja toisessa hieman erilainen "heinähattu". Löysin kuin löysinkin ne, tosin jäljellä oli enään vain nuo posliiniset pojankuvat, ne korvakoru"klipsit" olivat jo kadonneet...mutta pitäisiköhän minun tehdä niistä uudet korut, niitähän minä muutenkin teen :-))
  Kiitos muistojen palautuksesta !

  VastaaPoista
 8. Mona: upeaa!!! tosi mahtavaa et tästä tuli näin jännittävä jatkotarina! :D postaa ihmeessä ne sitten kun olet tehnyt ne koruiksi :) Kiitos sulle kun jaoit tämän tarinan tänne, tämä oli mahtavaa!! vähän Amelié efekti :D

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*