keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Santelipuun tuoksuinen vitriini And something more!
Ostin kerran saippuapaketin, ihan sen ulkonäön perusteella. Saippuasta olikin enemmän iloa kuin arvasinkaan. Se on tuo ylläoleva santelipuusaippua. Parempaa saippuaa ei olekkaan kohdalle osunut sitten Ayraverdisen saippuan jota en ole aikoihin löytänyt mistään. Tämänkin kohdalla olen löytänyt sittemmin eioota. Onko joku nähnyt tätä jossain putiikissa myynnissä? Tuoksu on huumaava, mutta ei ärsyttävä. Laitoin tuon tyhjän paketin vitriiniin. Toinen pääty auki. Nyt vitriinini tuoksuu santelipuulle. Suosittelen kokeilemaan. Yllättävää, että tuoksu säilyy niin pitkään pelkässä tyhjässä paketissa. Tyhjä saippuapaketti on kaunis "tuoksupussi". Tuoksu on säilynyt nyt kolme viikkoa. Se on täyttänyt koko kaapin. Toivottavasti se jääkin kaappiini.

Lautanen on vanhaa gustavsbergia. Tietäneekö joku sarjan nimen? Kaunis se oli ja pakkohan se oli ostaa kesällä vallilan kirpiltä... Luehan loppuun asti, lopussa on vielä tunnustuksia. (Tunnustuksia on muuten myös edellisessä postauksessa)

Once i byed a Sandalwood soap. The smell was great and its perhaps the best soap that i have bought in years. But. Now i cant find this soap anywhere.. The place doesn't exist anymore where i bought this one, and i havent seen this brand in other stores.. 
What was great that i have now a sandalwood scented glass cabinet. I love it! Every time i  go there and took some plate or something there is this great, gentle sandalwood scent around me. So tips: if you got nice looking (and nice scented) soap packed, just use the soap and leave the packed for decoration or use this kidn of "scent" as i did. In the picture there is old Gustavsber´s plate. Boghted in fleamarket. Does anyone know this series name? 
And Here is some awards!

Sain aina ihanasta Sateenkaaren taa blogista tunnustuksen! Sateenkaaren takaa löytyy paljon arjen kauneutta. Käykääpä katsomassa, jos ei ole vielä tuttu jollekkulle. 

Tässä pitää kertoa 8 asiaa. Nepä tulee tässä:

Rakastan ananaksia. Raikas maku, ja hyvin hedelmäinen. Myös persikat maistuvat. 

Musta on kivaa joskus uppoutua omiin ajatuksiin ja olla tekemättä mitään. Joskus taas puuhastelen kuin pieni pallosalama. Yleensä vähintään suunnittelen tekeväni jotain jos en jo puuhassa ole.

Hyvien kirjojen löytäminen on mulle vähän haastavaa. Joskus onnistun, joskus luovutan jo parin sivun jälkeen. Mikään ei olisi mahtavampaa kuin löytää hyviä kirjoja ja kokea elämyksiä.

Lempilehtiäni ovat Voi Hyvin ja Glorian antiikki. Luen myös sisustus ja muotilehtiä ja sen semmoisia. Miehille ei muuten ole yhtään hyvää muotilehteä nykyään kun veli lopetti. Onneksi Gloriassa on yksi sivu varattuna miehille. Sen lukaisen kirjastossa. Estetiikasta voi nauttia muutenkin.

Salmiakki ja suklaa on mun lempparit, ja hedelmäkarkeista jotkut.

Haluaisin oppia lisää fengshuista. Tai kouluttautua jotenkin luovasti. 

Haluaisin isona työskennellä niin, että visuaalisuus, taide & muoti yhdistyisivät. Saapa nähdä.

Sarjakuvista tykkään lukea viivin ja wagnerin, wulfmorgenthalerin, tenavia sekä aku ankkaa. Jälkimmäisestä tuli mieleen että ennen tykkäsin akusta, nyt jo vuosien ajan enemmän roopesta. Hyvin jännää. Manga menee myös silloin tällöin.

Tämän tunnustuksen jaan 8 seuraavalle mukavalle blogille: 
I will give this ward for the lovely blogs:
^O^

Olkaapa hyvät!
^____^

I got this lovely award from a lovely Sateenkaaren taa (over the rainbow) blog! In this award you can tell 8 things and give this award for 8 people. Or you can choose what you like to do whit this. My 8 things goes in here:

1. I love pineapples. the taste is great. 2.I love to just get lost in my own thoughts and just do nothing. But regularly im like a little lightning ball and do something or plant to do something..3. I Like reading but its hard to find really good books, when i find one its so great feeling. 4. I like to read lifestyle magazines, fashion, antiques, music, travel..5. I love salty licorice as we call in finland "Salmiakki" and chocolate is my favorite too. 6. I would love to learn more about Fengshui. 7. i would love to work in a job that combines art, esthetics, and fashion!  8. I like to read Peanuts and moomin cartoons, also Manga albums. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!
Have a nice day! 

17 kommenttia:

 1. :)
  Ihanasti sanottu tuo "puuhastelen kuin pieni pallosalama". :D

  VastaaPoista
 2. Hello:
  We do agree that beautifully scented soap is one of life's great luxuries. Although we have not seen the particular make of soap you show here, which has such lovely packaging, we can recommend Roger and Gallet soap and we think that they include Sandalwood in their range.

  We have been fascinated to read more about your interests and shall certainly be looking up the blogs you mention.

  VastaaPoista
 3. En osaa palasaippuoita oiken käyttää, mutta kauniita (ja sulotuoksuisia) ne ovat.

  VastaaPoista
 4. KIITOS!!!!!Mukavaa tätä päivää Sinulle!!täällä tuoksui hyvälle...

  VastaaPoista
 5. Pilvi :)

  Jane and Lance: i will look for that soap that you recommenced. :) this is great way to find new blogs =)

  Lumo: mäkin vannoin aina ennen nestesaippuaan. Mutta vaihtelu virkistää :)

  Riitta Sinikka: ole hyvä :)

  VastaaPoista
 6. Mä rakastan saippuapaketteja, siinä on vaan se ongelma, että en käytä palasaippuaa ollenkaan. Ne saippuapaketit mitkä olen ostanut/saanut olen laittanut vaatekaappeihin koiperhosia karkottamaan :)

  VastaaPoista
 7. lovely post! :)
  please enter my giveaway if you have time! :) xx

  www.clothesmaiden.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Thank you very much for honoring with the award, really appreciate that.
  I love fine soaps, and usually keep the beautiful boxes that the soaps come in. I store things in them like I keep my collection of collar stays/collar bones :) in a beautiful soap box. Every time I open the box the lingering fragrance of soaps that have been used long time back, welcomes me :)
  Talking about sandalwood, I am using Salvatore Ferragamo eau de toilette that has a strong hint of sandalwood.

  VastaaPoista
 9. Kävin täällä jo vastaamassa mutta sitten jokin heitti kommentin bittiavaruuteen ja keyboard lakkasi toimimasta...no onneksi oli varakeyboard joka toimii USB:lla-Kiitos ihana sinä ja onnea tunnustuksesta sinulle.Santelipuusaippuaa on minullakin joskus ollut ja tuoksu on ihana!
  Ja lautanen on niin kaunis! Ananaksesta pidän minäkin,mutta koska se on trooppinen kasvi ja täällä subtrooppisessa ilmastossa kasvatettua ananasta myydään niin kalliilla hinnalla ,tulee sitä tosi harvoin ostettua.SUomessa se on halpaa vaikka tulee kaukaata. Kun asuin Venezuelassa oli ananasta valmiiksi leikattuna myynnissä vähän joka kulmassa ja siellä missä sitä kasvaa se on kyllä kaikkein maukkainta.

  VastaaPoista
 10. Kiitos - oli mukava yllätys! Saippua tuoksui ihan tässä läppärin ruudulla asti ihanasti. Oli mukava lukea 8 asiaa sinusta. Viikonloppuna jaan tunnustuksen eteenpäin - kiitos sinulle!

  Yritin kommentoida täällä jo useamman kerran, mutta minulla on ollut teknisiä ongelmia kommentoinnissa. Nyt vaihdon selainohjelman eli ehkä nyt onnistun saamaan tämän kommentin läpi.

  VastaaPoista
 11. Voi, kiitos paljon tunnustuksesta! :)
  Ja tuo saippuapaketti on kyllä ihanan näköinen!

  VastaaPoista
 12. Chatrin: joo, se palasaippua vaatii vähän tottumista :) kointorujuntaan varmasti vois kokeilla kans :D

  Steffen: oo you have giveaway, i will attend too xoxoxo :D

  Paisley Curtain: we are both box collectors then :) you got excellent taste of cars, living and decoration/furnishing. just the way life should be :)

  Yaelian: joo. mulla on kans ollu tuo ongelma, mutta aikapaljon tullu palautetta siitä et tuo kommentointi heittää errorin tässä mun blogissa.. ihme juttu. mut toivotaan et katoaa se ongelma :D
  Venezuela! ohhoh, upeaa! mä voin vaan kuvitella et on ollu hyvää :)

  Runotalon Sari: Kivaa että tykkäsit. joo, teknisiä ongelmia on ollut nyt tuossa kommentoinnissa, ei mitään hajua miten siinä niin on käynyt..mut toivotaan et ei oo enää :)

  Anski: ole hyvä :) ^__^

  VastaaPoista
 13. thank you so much! u are so sweet and kind to give me the award!

  VastaaPoista
 14. Täällä viihtymässä, odotan todella mitä keksit tulevaisuudessa. Jatkan täällä käymistä ja rentoudun kuviesi ja jutustelujesi kanssa, sekä ihailen ajatusta teljetystä saippuan tuoksusta kaappiin.
  Ilona

  VastaaPoista
 15. Yumeko: you are too, you have sweet& cute blog ^__^

  Ilona: ihana kommentti! :)

  Maria: kukkuluuruu kamu :)

  VastaaPoista
 16. I too love sandalwood soap. I've used Maja for years as it reminds me of my grandmother. And the plum transferware plate you have is beautiful!
  I can get the Bee and Flower soap here in the US and I'd be happy to send you some if you decide you MUST have some *winks* It runs about $3.25 for the largest bar. Vanna

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*