torstai 29. syyskuuta 2011

Virkistävä blogihaaste/intresting blog challenge!


Sain Leena Lumin blogista haasteen. Tämä on erilainen haaste. Tähän pääsee mukaan pyytämällä haasteen antajalta sanoja! Ja sitten noihin sanoihin kirjoitetaan, mitä mieleen tulee. Spontaanisti ja liikoja miettimättä! Leenan sanoja mukaillen siis "antakaa palaa vaan"! Nyt minä vastailen alla noihin Leena Lumista saatuihin sanoihin. Jos sinua kiinnostaa, niin pyydä minulta sanat niin saat. Voisin antaa sanat 15 bloggaajalle :) Tulkaa mukaan tämä on hauskan virkistävää! Tässä saamani 5 sanaa:

1) Tyyli. On jotain, mikä kiehtoo. Keskityn tyyliin kauheasti mun elämässä. Seurailen erilaisia tyylejä sisustuksessa, pukeutumisessa ja kaikessa. Ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Musta tyyli on vähän kuin persoonallisuus, se on sisäsyntyistä ja kattaa kaiken mitä ihminen tekee, kukin siis omalla tyylillään...Tyyli on musta kokonaisvaltainen paketti. Omaa tyyliään voi muuttaa ulkoisesti mutta sisäinen tyylinvaihdos onkin jo pidempi ja monimutkaisempi juttu.

2) Laulu. Olisi upeaa osata laulaa. Nyt "varttuneempana" osaa nauttia myös omasta äänestään, siitä äänestä joka on, ei sillä laulajaksi ole mutta omaksi ilokseen voi hyräillä jotain pientä.Oikeassa laulussa on sanat jotka koskettaa omaa elämää. ja ääni, joka joko ilahduttaa, rauhoittaa, innostaa tai lohduttaa.

3) Nainen. On kaiken lähtökohta ja keskipiste. Kaikki elämä pyörii naisen ympärillä. Musta nainen pitää aina nostaa jollain tapaa jalustalle. Nainen on parhaimmillaan silloin, kun hän on löytänyt oman naisellisuutensa ja nauttii siitä. Tavallaan puhkeaa täyteen kukkaansa. "Testaan" silloin tällöin reaktioita, kun esimerkiksi avaa oven jollekkin tai auttaa matkalaukkujen kanssa. Osa osaa ottaa asian upeasti vastaan, osa taas ei.

4) Kaupunki. Tapahtumia, elämää, ihmisiä. Ikkunashoppailuja ja hienoja taloja. Tykkään löytää kaupungeista jotain erikoista. jotain mikä ei ole se kaikkein itsestään selvin ja tunnetuin osa kutakin kaupunkia.Tavallaan estii uniikkiutta ja semmoisia juttuja joita ei tule jokapaikassa vastaan. Ei mitään ketjuliikkeitä ainakaan ja ketjuruokaloita..

5) Tuska. On kamalaa. Oikein tuskainen tunne on todella sydäntä riipaiseva. Olen kuullut, että esimerkiksi yksinäisyyden tunne on hyvin lähellä niitä osaa aivoja joita vastaa fyysinen kipu. Kamala ajatus. Siispä tehdään läheistemme elämästä semmoinen että tämä jäisi vähemmälle painoarvolle..Tuska voi olla joillakin myös luovuuden lähde. Näin voisin kuvitella, esimerkiksi joku taideteos voisi syntyä tuskasta.


Siispä, jos haluat omat 5 sanaasi niin pyytämällä saa :) Tämä on hauskaa!
********************************************************************************'**

I got the interesting blog challenge from  Leena Lumi blog in this challenge i got 5 words, that i have to describe myself, what ever comes in my mind about those words.. So if you like to attend this, just ask the words from me and i will give individually words for 15 bloggers. Here are my 5 words that i got! This is kind of refreshing and fun!

1. Style. Is something that goes in every aspect of my life. I focus on styles very much. I love to follow diffrent styles and see what kind of styles everyone has, in clothes, interior, etc. I think style is so holistic, and it goes everything in life...

2. Song. It would be nice to have a voice that i could sing loud, strong and charming. but i got this voice that i got, only for talking, i cannot sing, although i like to mumble something alone if i got "oo i wanna sing" moment..

3. Woman. Is the centre of a tension. Everything in life goes around a women, more or less. I think that woman should be always put on a stand, like appreciate point of view. Woman is her best when she enjoys her womanly. And even more, let her feminity goes in full bloom. I like to "test" sometimes the reaction, if i open the door for woman or help for luggage in the stars etc.. some take it in good way, some not :)

4. Town. window-shopping, happenings, people. great buildings. What i love to do in the towns, i go to seek uniqueness and authentic experiences. Something that is not so trademarked and can be founding in every city..

5. Pain. is something  horrible. i have heard, that the pain of being lonely is almost near that area of brains that feel the physical pain, so its not good. a Real pain is something that is breaking the heart..but it can be also a fountain of creativity like doing some art piece.

So there was my 5 words. If you liekm to have 5 words too, just ask me and i will tell individually your words :)

9 kommenttia:

 1. Hyvin vastattu Leenan sanojen haasteeseen:) Tyylin huomaa jo tästä blogistasi:) Ja naisena nuo sanasi haastesanaan "Nainen" lämmitti;D

  VastaaPoista
 2. Akiss, upeaa♥ Kuten Jael, minäkin pidin erityisesti, mitä kirjoitit naisesta. Siis sana tuli juuri oikealle henkilölle! Tuo on niin totta, että pitää osata ottaa vastaan. Se ei ole niin itsestään selvää ollenkaan...

  Sisäinen tyyli on jännittävä jo käsitteenä. Sitä alkoi heti miettimään, kenessä sitä luulee olevan ja minkälaista;-)

  Miten ihmeessä löydät tämän postauksen kaltaisia kuvia: Minä en koskaan!

  VastaaPoista
 3. yaelian: kiitti! joo, tässä nähtiin et mitään ei voi tehdä mitä itse ei ole.. :D

  Leena: kiitos, hmmm mä en oikeestaan eti noita kuvia.. en laita mitään jos se ei tule spontaanisti. tuokin oli vaan sivulla ja katoin et jee ton mä otan tänne :D ehkä se on sitä ku ei aktiivisesti eti ni löytääkin.

  VastaaPoista
 4. George: would you like to attend this? i give you 5 words just in case you like to attend: so here those are:
  Art
  Yellow
  Love
  Shoes
  Autumn

  VastaaPoista
 5. Monta ihanaa juttua sinulta tullut, minä en vain ole ehtinyt blogeihin, mutta nyt tulin lueskelemaan. :) Olen aina hieman hidas haasteissa, mutta ottaisin mielelläni sanoja sinulta ja jonain päivänä niitä pyörittelen mielessäni ja kirjoittelen!

  VastaaPoista
 6. Saija: mä olen pistänyt nyt ihan rajatulella tulemaan kun inspiraatiota oli. Saatkin multa sanat nyt heti, en nyt mieti näitä sen kummemmin vaan pistän tulemaan mitä mieleen tulee:
  Taide,
  Elämä,
  Valkoinen,
  Huivi,
  Hämärä
  Siinäpä ne :D
  voit vaihtaa yhden sanoista unelmaan jos haluat :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*