maanantai 3. lokakuuta 2011

1 year old kiss from the past


Jihuu! Nyt meinasi mennä ohi jotain tosi oleellista. Blogini täytti vuoden! Kiitos muistutuksesta Chatrinille ompputarhaan.. Synttärit vilahtivat ohi enkä ehtinyt tajuta koko asiaa. Reilu vuosi sitten tämä kaikki oli vasta suunnitteilla. Ilman ystävien kannustusta ei tätä olisi. Seurasin nimittäin pitkään yhden ystäväni blogia, joka oli upea sisustusblogi. Hän kannusti minuakin blogimaailmaan, neuvoi vähän bloggerin käytössä ja oli ensimmäinen lukijani. Mahtavaa että sellainen tuttu sattui tielleni, joka teki alkusysäyksen tälle bloggaamiselle. Kiitokset sinulle, toivottavasti satut lukemaan tämän :D
Vähän myöhemmin eräs toinen ystäväni vakuutti minulle että mussa olis ainesta pitämään blogia. En tiedä olisinko koskaan alkanut todella pitämään blogia, ellei hän olisi kannustanut. On mielenkiintoista mitä kaikkea kannustamalla saa aikaan. Nyt olen kiitollinen ystävälleni jonka lausevarastoon kuuluu "anna palaa vaan", sekä "upee"! Hänellä on valtava usko ja luottamus toisiin ihmisiin, siihen, että on valtavasti uinuvaa potentiaalia joka täytyy päästää valloilleen. Se on mahtavaa. Tämän bloggaamisen myötä muukin luovuus on noussut entisiin mittoihin. Se oli välillä kadoksissa. Ei ole enää.

Olen saanut niin paljon tämän blogin kautta, esteettisiä elämyksiä, tutustunut toisiin blogeihin, löytänyt upeita ihmisiä niiden takaa, keskustelua ja kaikkea. Tämä on osa elämää. Ja tämä tekee elämästä yhtä asiaa rikkaampaa! Alussa suunnittelin että musta tulee muotibloggaaja, sitten mietin sisustusblogia. Mutta kappas vaan- tästä tulikin sekalaista höpötystä milloin mistäkin. Päätin yhdistää tänne kaikki asiat joista itse pidän. Nythän tämän kaiken voisi läntätä lifestylen alle. Kätevää eikö vaan? 
Toisaalta halusin luoda tästä ikäänkuin taideteoksen. Mutta siihen tarvittaisiin kyllä järkkärikamera...
Tämä on virtaa ja flowta. Upeaa että tähän virtaa on hypännyt niin moni kanssakulkija! Ootte parhaita! Tuossa sivupalkissa oikealla on muutama arvonta joihin muuten kannattaa osallistua! 

My blog is now 1 year old! Happy birthday to me! Time has literally flied. I didnt even remembered this anniversary thing, untill my dear blog-college sayed that this is over a yer old already :) well well.. its been too much fun to blog so .. 
I was thinking that i woulndn´t have started blogging whiteout my 2 friends that said that i got potential to do it. One of them were having interior blog those days and it was gorgeous. She told me how to use blogger and she was my first reader!!! whiteout her i wouldnt be here at all and this akissfromthepast woulndt be existing. In allmost same time one of my other friend told me that i would be a blogger-person :) so she was so inspiring and charming so here i am! :D This has been wonderful time! getting to know and find all those amazing blogs and bloggers! You all are the best!

Happy birthaday and unbirthday to all!
Hyvää syntymättömyyspäivää tai syntympäivää kaikille!

15 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle! Bloggailu on kiva matka ja tällä matkalla on lupa itselläkin muuttua. Oppia uutta ja jakaa omastaan. Kiitos monipuolisesta ja raikkaasta blogistasi! Paljon hyviä tulevia vuosia sinulle ja blogillesi :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille! Minunkin blogini 1-vee tulee täyteen ihan kohta. Blogisi sopii hyvin juuri tuon lifestyle-nimikkeen alle, jos tahtoo blogia jotenkin kategorisoida. Ihanaa, että on kannustavia ystäviä ja sinulla rohkeutta toteuttaa itseäsi myös bloggaamisen kautta. Onnea ja menestystä myös jatkolle, vastahan matka on alkanut! ;-)

  VastaaPoista
 3. Happy 1st blogging Birthday to you my friend! I'm so glad your friends convinced you to start because your blog is one of my absolute favorites! I hope to be reading you for many years to come *winks* Vanna

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea minunkin puolestani 1-vuotiaalle blogillesi ja kiitos inspiroivasta ja persoonallisesta sisällöstä, blogiasi on aina yhtä mukava lukea! :)

  VastaaPoista
 5. Vau, meillä on samana päivänä synttärit - Onnea!!
  : ) Jäänkin tänne samantien lukijaksi...

  VastaaPoista
 6. Jeeeeeeeeeeeeeee! Onnea ja ihanaa että löysin sinut ja blogisi! Ja kiitos!

  VastaaPoista
 7. Marie elisabeth: kiitos! :) tämä lämmittää!

  Absolutely white: mä en tiennytkään että sä olet kans samoissa ikäryhmissä!! jännää!

  Vanna: !! im So happy about those words :)

  Teemu: jee! huippua kuulla. mukava saada kommenttia vähän harvemmin kommentoivilta lukijoiltakin :)

  Anne: Tupla synttärit! jee! :D onnee sullekkin!

  Nina: JIHUUUUUUUUU! Samat sanat :D :D ja kiitos!

  VastaaPoista
 8. Onnea 1-vuotiaalle!!
  Ja paljon vuosia lisää ☺

  Josku loppuvuodesta tullaan perässä...

  Ihanat tuo sun hieman alempi postauksesi, tuo "kuin nukketaloon menisi" ☺ Liekö se, joka herjasi jonkun päviä...hyvä, ettei enää!!

  VastaaPoista
 9. Sretan rođendat tebi i tvom blogu! Želim ti još puno lijepih posova i posjetitelja.

  Lijep pozdrav, Zondra

  VastaaPoista
 10. Happy blog-birthday my Dear Friend from Finland!

  And of course many years of happy blog-returns!

  Stay 'vintage' baby!

  Lovely, lovely flower!

  Greetings from the Périgord,
  karin

  VastaaPoista
 11. Onnea onnea vielä! :) blogauttamisessa parasta on se, että ei tarvii keskittyä mihinkään yhteen aiheeseen, joten anna tulla kaikkea vaan mitä mieleen tulee!

  VastaaPoista
 12. Pepi: kiitti :) mä luulin että olit blogannut jo pidempään :D mä muuten poistin tuon herjauksen syyn- se oli yks ulkolainen blogi jota olin linkittänyt tuolla listalla. En olisi tiennyt mitään ellei yks ulkomailla asustava tuttu olisi sanonut että tulee herjaa kun yrittää mennä tänne.. nyt poistin eilen sen linkityksen ja ongelma hävis. Onni etten menny kiireinen kun olen, sinne ainakaan kuukauteen klikkailee :S hankalia moiset..

  Zondra: thank you :D

  LaPoyette: Thank you! :) wonderful, i will :)

  Chatrin: eli annetaan palaa vaan! :D kiitosta :D

  VastaaPoista
 13. Onnittelut 1- vuotiaalle! Sinulla on kaunis blogi :) Bloggaaminen tosissaan on osa elämää, kuten kirjoitit. Minulle se on muodostunut tärkeäksi harrastukseksi, kiireisen elämän vastapainoksi. Mukavaa syksyä sinulle :)

  VastaaPoista
 14. kustiida: mahtavaa että eksyit tänne :D samoin sulle, mukavaa syksyy ja tuuhan visiitille uudestaanki :)

  VastaaPoista
 15. Pakko jättää vielä onnittelut, pidän niin todella tavastasi kertoa asioita, toivotaan, että jaksat vielä piiiitkän ajan bloggailla.
  Ilona

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*