lauantai 1. lokakuuta 2011

Arjen askareita


Tänä aamuna heräsin aikaisin. Katsoin muumeja yle areenasta. Kahvia viikonloppukupista ja vähän kakkua mukaan. Viikonloppuisin on ihanaa joskus herätä auringon noustessa, avata ikkuna ja antaa aurinkoisen, viileän ilman tulla sisälle. Sitten tiskasin ja siivoilin, kuuntelin Elvistä lp levyltä, nytkin soi moody blues, vaikka tunnelma ei ole ollenkaan blues. Suihkutin myös kahvipensaani. Se kasvaa hyvää vauhtia pikku puuksi. Jännä viherkasvi muuten, muuttuu pikkuhiljaa vihreistä varsista ruskeiksi puumaisiksi. Tänään pitää kirjoitella koulujuttuja, mutta tunnen että oikea teoria odottelee ihan näillä näppäimillä. Sekin oli nenäni edessä kokoajan. En osannut vain katsoa ja tajuta asiaa. Kyllä tässä vielä maisteriksi tullaan vaikka mikä olisi. Nyt vihreää teetä ja pikainen kierros kirpputorille ja sitten teorian kimppuun. Koko aamu on kuin syksyn raikas tuuli. On mukavaa puuhastella omia pikku askareita ja elää. Eilen ihana ystäväni sanoi, että olen yksi mielenkiintoisimmista hänen tuntemistaan ihmisistä. On se jännä, miten eritavalla sitä muut näkee toisen. Itsestä joskus kun tuntuu että ei saa mitään aikaan, on ihan tavallinen ja masistaa joutavia. Sitten joku sanoo että oletpa komea ja ihana. Se on niin mukavaa. Ne hetket saavat heräämään. Sanotaan tänään toisillemme upeita asioita ja katsotaan mitä tapahtuu!


This morning i woke up early. I opened the window and let the cold sunny air to come in. Then i watched some moomin cartoon from the internet whit my coffee and chocolate cake. I love this kind of early weekend days, when its light and easy to woke up and do regular stuff, like washing dishes and listening something. This morning i was listening Elvis in Lp moody blues, although im not feeling blue :) Today i have to write my thesis. I feel like i have great theoretic part coming on it. Its feel great. Yesterday some of my friend said that im one of the most fascinating person she knows. Its nice to hear those things, although i feel every time so regular and things like that. its interesting how people see each others. Lets say good things each others today and see whats happens! :)

Good morning to you!

4 kommenttia:

 1. Beautiful and soo romantic post, I lake it!
  Have a happy weekend kisses:)

  VastaaPoista
 2. Äidin kahvipensas meinaa mennä nyt katosta läpi ja hän uhkaa hävittää sen. Se on kuin komea puu.

  Ihana kukka! Ja takuulla olet komea;-)

  Sinulle on jotain blogissani.

  VastaaPoista
 3. Zondra: thank you :)

  Leena Lumi: Ei kannata hävittää. se on upeaa kun on puu sisällä :D kiitos :D :D mäpäs käyn kattoo mitä siel on :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostipa arkipäiväsi ihanan idylliseltä! Rakastan aamuja, jolloin voi herätä aurinkoon, avata ikkunan ja hengittää raikasta ilmaa, kuunnella musiikkia, juoda kahvia ja miksei tehdä vähän töitäkin. ;)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*