sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Have you ever thought....


Ootteko koskaan ajatelleet millaista olisi lukea kaikki ne kirjat joita on aina halunnut lukea, mennä sinne minne on halunnut, nähdä kaikki ne paikat jotka haluaa, unelmoida niin että halkeaa unelmien paljoudesta, juosta niin kovaa kuin pääsee, tanssia keskellä lumisadetta? ottaa vauhtia portaissa viimeisellä askelmalla ja pitää kaiteesta kiinni? tuntea toinen ihminen niin että kaikki ajatukset kohtaavat. Kuulla Notre Damen kellojen lyövän, tuntea toscanan alueen hedelmien maut ja oliivipuiden havina...Kirjoittaa musteella niin että muste loppuu, katsoa itseään peilistä ja painaa sormenpää nenänkohdalle peiliin jotta jälki jää? tuntea itsensä täysin rakastetuksi ja olla vain! Elämässä pitäisi olla näitä pieniä huimaavia hetkiä jotka tekee elämästä jännää. Avautua mahdollisuuksille ja herättää kaikki aistit. Olen montakertaa huomannut että lapsilla on tämä taito. Mikä saa kyynistymään ja tylsistymään kaikelle kivalle? Esa Saarisella on lauselma joka tämän kaiken tiivistää!

 " Ihmisiä, jotka paahtavat täysillä ja joilla on sisäinen hehku päällä, on paljon. Harmi, että he ovat valtaosin alle 7-vuotiaita." 
-Esa Saarinen-
Tuo taito pitäisi säilyttää aikuisenakin, tai vähintään kaivaa esiin. Siellä se on. Jokaisella.
**************************************************************************************

Have you ever tough the feeling when you could read all the books that you have ever wanted? Go where you wanna go? Do and see all the places that you have wanted? smell the fresh oranges and grapes in the Florence, hear the bells of Notre dame, Dance in the middle of snowflakes? run in the stairs and jump over the last step. Feel someone like you have never feel before? Know all the feelings and thoughts and be totally loved and understand? Look yourself in the mirror and toutch your nose in the mirror ? feel yourself loved and just existing. Dream so much that you are so full of dreams that you could blow? Give a flower to a random person. Laugh so much that you have never laughed before.. I found on quote from Finnish philosopher called Esa Saarinen. He has said that:

 "there is a lot of people who are full of energy and has the inner glowing on, unfortunately they are all under 7-years old" 
-freely translated fromt he quiote of Esa Saarinen-
(this is freely translated, but hopefully you got the point..)  This glowing and flow is still in everyone of us. Underneath the all. it just needs to have a little push to get it shiny.

Happy, shiny Day to you!
Iloista, aurinkoista päivää Sulle!

11 kommenttia:

 1. Ihania ajatuksia ja yritän itse elää tässä ja nyt...toteuttaa kaikki unelmani, eikä niiden aina tarvitse olla kovinkaan suuria. Olen onnellinen ja tyytyväinen, että olen sellaisessa elämäntilanteessa, että melkein kaikki on mahdollista. Kaikki se, josta itse nautin elämässä. En pelkää olla lapsellinen, heittäytyä ja nauttia vain elämästä itsestään, arjestakin. Pinnistelen sitä vastaan, etten kyynistyisi. Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus! Pitäisikin aina muistaa, että kaikki on mahdollista, kun vain tekee. Ja uskoo siihen mitä tekee, ajattelee hyvää, jakaa hyvää eteenpäin ja muistaa kiittää. Liian paljon sitä ihmiset miettivät että mitä muut ajattelevat. Se voi olla rajoittava tekijä itsensä toteuttamisessa. Että pelkää, eikä uskalla heittäytyä. Silloin voi jäädä paljosta paitsi, kun elää vain "puolittain". Noh, tässä taas aihe, josta voisi kirjoittaa romaanin jos toisenkin. Onneksi niitä on kirjoitettukin. :)

  VastaaPoista
 3. Absolutely white: huikeaa, että olet semmoisessa vaiheessa että kaikki on mahdollista ja ihan mahtavaa että oot samoilla linjoilla mun kanssa tuon heittäytymisen ja pelottomuuden kanssa :) pinnistellään yhdessä kyynisyyttä vastaan :D

  Saija: upeeta miten pitkä kommentti! <3 mä tykkään! liika ajattelu ja muiden miettiminen tuhoaa varmasti paljon hyvää ja erikoista. Hyvän eteenpäin laittaminen on se juttu mikä on erittäin tärkeetä :)

  Absolutely white & Saija: mahtavaa että tää kirvoitti näin pitkiä kommentteja. mä vähän mietin jo et oliko liian lapsellinen ja naivi kirjoitus :D onneksi annoin palaa vaan.

  VastaaPoista
 4. Toi on niin totta. joku kun keksis sen työkalun millä kaivaa aikuisesta sen lapsen esille.

  Mukavia päiviä tänäkin viikkona!

  VastaaPoista
 5. I know we all need to hold onto our inner child and let ourselves feel the wonder that's all around us...It's easy to forget with all the "adult" problems isn't it? Vanna

  VastaaPoista
 6. This is wonderful! Gave me a big inner smile!
  'You've got me Babe'!

  Glowing and energetic greetings,
  karin

  VastaaPoista
 7. Very beautiful and philosophical but true. We need to live to the fullest, live in present and enjoy every moment of life. Thanks for sharing.

  VastaaPoista
 8. Poikkesin vielä ja juutuin tähän postaukseen. On ihan hassua miten voit ajatella noin, todella eriskummalisen kauniisti.
  Hymyillen vieraisilla!
  Ilona

  VastaaPoista
 9. Kivaa että tämä kirvoitti näin upeita juttuja :D hienoa! Jatketaan samaan malliin :D

  This was so great that you all commented- and that you got great mood for this one! awesome! , lets keep this atmosphere :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*