torstai 27. lokakuuta 2011

just pictures in the wall...


Mulla on harrastus. Siirrän tauluja & kuvia seinille ja seiniltä pois. Vaihdan järjestystä ja tuumailen. Teen aika usein erilaisia kollaaseja seinille. Taulukoukkuja ei näissäkään ole, vaan ne pysyy tuon lattialla nojaavan vanhan peilin yläpuolella mainiosti. Viimeksi tässä oli postikortteja, nyt taulukokoelma. Mulla on siis vaihtuva taidenäyttely aina menossa, sisäinen galleristini elää ja voi hyvin. Toisin kuin kamerani. Se on lopullisesti rikki. Jos joku on oikein tyytyväinen oman kameransa kuvien lopputulokseen, niin saa vinkata merkistä, niin tiedän pähkäillä sitten oikean valinnan..:) Päivät ovat pimeitä ja kynttilöitä kuluu, mulla on jo 4 paketti menossa kynttilöitä tälle syksylle..

Elämme kuitenkin jännittäviä aikoja, sillä arvonta päättyy tämän kuun viimeisenä päivänä :)

I have a hobby. I put pictures and paintings in my wall, and off. I love to make different collases in  my walls. These pictures are just hanging in the wall whit no hooks at all, i just putted those lying in my old mirror. i would love to have an art gallery. I would love to put art all over the walls and think what goes well whit something. This is a mixture of fleamarket founds and gifts from friends. The weather is kind of dark and misty..this time of year when allmost all the colorful leafs are gone, is little bit sad.

And we are living interesting times, because my giveaway ends in this month :)

Have a nice weekend! 
Mukavaa viikonlopun alkua!
XoXo

4 kommenttia:

 1. Toi pulu-taulu on hieno! mulla menee kanssa kynttilöitä ihan sikana, se on myös tapa jolla lämmitän kämppääni ;) meillä ei oo laitettu vielä pattereita päälle...

  VastaaPoista
 2. that´s a nice hobby, i also change the paintings and pictures on my walls very often, cause every time when i reach the point that i think i got used to see the same faces on my wall i need to change it to don´t get bored, but this 40´s lady you have there is really beautiful!
  love and kiss,mary

  VastaaPoista
 3. Hieno kollaasi! Mulla on sama harrastus. On ihanaa vaihdella kuvien, korttien, taulujen ja viherkasvienkin paikkaa ja katsoa missä ne näyttäisivät kulloinkin kivoimmalta. :) Se on piristävää vaihtelua!
  Voi toivottavasti saat uuden kameran pian. Olen ollut oikein tyytyväinen mun Nikoniin (D80)..90 ois tietty viel parempi, mutta haluaisin myös jonkun kevyemmän, pienemmän kapistuksen, jota jaksaisi aina pitää mukana. Kalliita vaan ovat...omaanikin maksoin osamaksulla vuoden. :)

  VastaaPoista
 4. No voi harmi kameraasi...

  Eiköhän se Canon 500 sarja ole paras... mulla kylläkin Olympus 550...

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*