torstai 13. lokakuuta 2011

Santelipuun tuoksuinen koti


Tämä viikko alkoi santelipuuntuoksussa. Palasin kotiini pienen miniloman jälkeen ja kun avain rapsahti lukossa, tunsin nenässäni jonkun kutsuvan, eteerisen itämaisen tuoksun. Kotini tuoksui santelipuulle. Syynä oli pieni paketti joka oli tipahtanut postiluukusta eteisen lattialle poissaollessani. Voi onnea mitä kivaa sieltä paljastuikaan! Kaksi upeaa saippuapakettia, kaksi hienoa vanhaa parfyymi etikettiä ja kortti. Tosi mieltälämmittävä yllätys! Tämän ihanuuden lähettäjä on tämä ihanuus.:) Nuo etiketit saatan kehystää tai tehdä jotain muuta kivaa. Tai sitten laitan ne johonkin "aarre" laatikoistani, joihin kokoan muistoja. Ihanaa, kun on ihmisiä jotka tekevät tästä maailmasta vähän paremman paikan asua. Postia on harvinaista saada nykyään. Sekin tekee jo elämyksen. Olen ollut onnellinen koko viikon! Kynttilät, santelipuun ja kahvin tuoksu ovat täyttäneet kotini.

Oh how happy i am! when i was returning home after long weekend, i found my home full whit sandalwood scent! The reason for the great, etheric and full scent of sandalwood, was a little packet that had arrived while i was traveling. I got this lovely things: 2 soap, 2 old perfume etiquette and a card from  From this lovely! this was so lovely surprise that i have been happy whole week! my home is full of candles, and the scent of sandalwood and coffee.


Upeaa loppuviikkoa- tehkää jotain uutta ja yllättävää!


Have a nice days, lets do something surprise and different! 


8 kommenttia:

 1. I love Vintage, very beautiful!

  Greetings.

  VastaaPoista
 2. Yritän noudattaa kehoitustasi ja yllättää itsenikin, hih. Santelipuun tuoksu on yllävä ja erikoinen, harvinaista törmätä siihen enää tänäpäivänä.
  Ilona ja anonyyminä kommentoin kun en saa vieläkään muuta läpi.

  VastaaPoista
 3. Zondra: :)

  Ilona: ompa jännä että se herjaa sulle tuosta kommentoinnista :S jotain ongelmia on välillä ollut mullakin, tulee vaan että error...

  VastaaPoista
 4. Awww I'm so glad you received more of your favorite soap *winks* I can almost smell the sandalwood in the air! Vanna

  VastaaPoista
 5. Ihania tuoksuja viikossasi! Taidanpa sytyttää kynttilät itsekin näin iltahämärässä.

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*