keskiviikko 9. marraskuuta 2011

there is a light


Upeaa! Aurinko paistaa! Pidän niin kovasti valoisista päivistä. Marraskuu alkoi kohdallani melko kiireisesti, en ole ehtinyt arvontaakaan vielä suorittaa, mistä poden huonoa omaatuntoa. Järjestän asian ensi viikolla :) Nyt täytyy nauttia auringosta kun sitä on. Uutta kameraa en ole ehtinyt vielä hankkia,  asian hyvä puoli on se, että kuvattavaa on kertynyt nyt varastoon ihan huikeasti. Tässä muutama tunnelmakuva jotka nappasin aiemmin. Ostin kirpparilta Melanien lp-levyn, juuri sen jossa on se yksi tietty kappale, jonka alkusanat ovat varsinkin aivan upeat. Sanat on tosi kauniit. Kuin runoja. Kuten elämäkin.


Oh there is sunny day today! i like! This month begun so hectic and i haven't had time to pronounce the giveaway winner yet, but next week :) i wont forget that :) i bought Melanie´s lp from the fleamarket cople of days ago... i love those songs, those words are so good. Its like a poetry. As life is...

Have a sunny day! Aurinkoista päivää sinulle!

10 kommenttia:

 1. inspiring picts!!
  i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really appreciate & it will be an honor to have u as my blog member.

  and of course i will folback!:D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ ,please list me on twitter, so i will know u're my follower!! ;)

  i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^
  u can contact me at : cheeringwinda@yahoo.com

  VastaaPoista
 2. Sinä osaat ottaa rennosti!

  Melanie? Se samako, joka...? Mikä se ihana kuuluisa biisi nyt olikaan...

  VastaaPoista
 3. Tulee kyllä aina sellainen superfiilis kun aurinko näyttäytyy. Viimeksi tänään aamulla aurinko häikäisi oikein kunnolla, kun poljin joogasta kotiin. olisi tehnyt mieli pysäyttää pyörä, sulkea silmät ja jäädä siihen nauttimaan. Ehkä olisi pitänyt. :)

  VastaaPoista
 4. oh this song is so incredible beautiful!! thank you so much for sharing it!
  love and kiss,mary

  VastaaPoista
 5. Winda Tiodang: oo so nice to have visitor from other side of the world! :) i will go visiting your blog for sure :) it must be great ;)

  Leena: nojaa..joskus ja joskus en :D Melanien ihana kuuluisa biisi, tarkoitatko sinä sitä ruby tuesday? vai nickel song?

  Saija :JOO!! ensi kerralla teet sen! :D minäkin teen niin. hengitän syvään nenän kautta ilmaa ja sitten puhallan ulos, ja annan auringon paistaa. :) se on parasta!

  Mary Lou: xoxo :D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa musiikkia! Ja hei, huono omatunto on niin 80-lukua;) Nyt nautit vaan ihanasta valosta ja palaat kun on sen aika. Tän kuuluu olla kivaa!
  Pusimuiskis!

  VastaaPoista
 7. Olet vanginnut säteet kauniisti, niiden reunoilla selvästi tanssii valo. Luulen, että olen nyt koukuttunut sinun blogiisi, hauskaa!
  Ilona

  VastaaPoista
 8. I'd never heard that one so I really enjoyed it! We have a saying "Fake it till you make it" In this case I guess put on the "good guy" exterior until you become one huh?
  The sunlight looks beautiful on your side of the world and thankfully the sun is shining here too. *winks* Vanna

  VastaaPoista
 9. Lovely, peaceful and charming images!
  Best wishes for lots of sunlight during this week!

  xxxkarin

  Sorry for late commenting, just back from Germany

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*