maanantai 12. joulukuuta 2011

Läsnäolon voima. The power of now


Törmäsin useaan otteeseen Ekhart Tollen kirjaan Läsnäolon voima ennenkuin sain sen itse luettua. Ensin sitä lukivat muutamat tutut ja sitten se lojui vanhempieni olohuoneen pöydällä.. Nyt sain itse sen luettua. Ja kuinkas kävikään? Olen lukenut sen nyt jo kahdesti. En aivan putkeen, mutta parinviikon tauon pidin. Jokin vain sai ottamaan kirjan käteen ja tuntui että se oli jälleen kerran kuin uusi teos. Hyvin mielenkiintoisia ajatuksia on tuossa kirjassa. Sanoisin, että jos ei tiedä mitä ostaa joululahjaksi niin ajatteleminen kannattaa lopettaa tähän. Suosittelen ostamaan tuon kirjan. Se auttaa löytämään läsnäolon uudelleen. On hyvin mukavaa huomata, miten sitä onkaan läsnä kehossaan aivan nenännipukkaa ja varpaanpäitä myöten. Lukukokemuksena ajatuksia herättävä ja sitä täytyy lukea pienissä erissä. Uskon siihen, että jos lopettaa liiallisen ajattelun ja elää luottavaisena tulevaa kohtaa, elää paremmin kuin uskoisikaan. Siihen tuo kirja johdattelee.. Onko sinulla vastaavia lukuvinkkejä näihin elämäntaodon oppaisiin? Tämä oli helppolukuinen, eikä liian kummallinen teos.


I found one interesting book. It´s Ekhart Tolle´s "The power of Now". First i see some of my friends reading it, then it was in my parents living room.. And now i have read it twice already! Very interesting reading experience..If you dont know what to wish for Santa...You can stop thinking and wis this book! :D  it can change your way of living and turn it even better. That happened to me- its nice to feel how to live in the present moment whitout any fears or thoght from the past nor the future.. just be and feel :) its wonderful thing. Its great to "find" new things in life, a new point of views! Do you know any other as good life learning books as this Ekhart Tolle´s book? i would be happy to know..this was easy reading and simple yet thoughtful book.Upeita hetkiä sinulle!
I wis you great moments!

7 kommenttia:

 1. Taas mielenkiintoiselta kuulostava kirja!

  Olen lukenut Rhonda Byrnen; Secret,salaisuus.
  Käsittelee ajatuksemme mahtavia voimia.
  Nyt on luettavana Leena Lumen arvostelema Sydänmagneetti:)

  VastaaPoista
 2. Tähän Tollen kirjaan näytän nyt törmäävän joka paikassa :)
  Taitaa tarkoittaa sitä, että luettavien pino kasvaa...
  Rhonda Byrne on omanlaisensa luettava, sanoisin ettei mene hukkaan sekään aika jonka hänen kanssaan viettää...kesällä luin Enkeleitä hiuksissani...sen laitoin eräälle bloggaajalle menemään toivottavasti pieneksi lohduksi ..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiva vinkki, täytyy heti kipaista selaamaan opusta, josko oppisikin jotain, hih!
  Ilona

  VastaaPoista
 4. Hanne: Rhonda Byrneä minäkin selasin, mutta en vielä lukemaan päässyt :) tämä kannattaa kyllä lukea tämä hetkikirja :) vai tarkoitatko lorna byrneä, sitä enkeli kirjojen kirjoittajaa?

  Pepi: joo taitaa olla aika ajankohtainen :) Rhondaa pitää lukee seuraavaksi! :) :) mä oon lukenut sen enkeleitä hiuksissani ja sen portaat taivaaseen.. tosi hyviä kummatkin..tämä tollen kirja oli kumminkin erilainen, käytännöllisempi jollain tapaa..

  ilona: susoittelen :) uskoisin että tykkäät..

  VastaaPoista
 5. heips ! Kiva, kun piipahdit blogissani, niin löysin tännekin ;)Mielenkiintoisia juttuja !
  Jos sinulle Tolle kolahti, niin uskoisin että tästäkin saisit ison ilon Basamilta myös :
  John Selby; Seitsemän mestarin tie

  VastaaPoista
 6. Thanks for sharing the book, I have ordered one for myself through Amazon.

  VastaaPoista
 7. wihtori: pitääpä tutustua tuohon sun vinkkiin. ja kiva nähdä sut täällä :)

  Paisley Curtain: Great! i think you like the book :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*