sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Sarvipää kotiutui Pompotista


Voi jee! olen aina ihastellut vanhoissa linnoissa olevia täytettyjä peuran/kauriin päitä, nyt minullakin on semmoinen joskin vielä hauskempi- kiitokset Rouva Jonesin ja Pompotin arvonnan! Mihon sarvipää kotiutui kauniissa kääreessä kera House Doctorin kortin. Se saapui juuri semmoisena päivänä jolloin teki muutenkin mieli tehdä jotain erilaista ja en malttanut olla kokoamatta Mihon sarvipäätä- kokosin sen heti kun saavuin kotiin. Nyt se komeilee seinälläni. Samalla sattui olemaan vähän aurinkoisempi päivä, joten kuvamateriaalikin onnistui (samaa ei voi sanoa nyt kun on ollut vähän harmaampia ilmoja..) Sarvipää sopii sisustukseeni ihan nappiin. Otan lisää kuvia kunhan ennätän. Olen aivan tykästynyt noihin italialaisiin Mihon tuotteisiin, pikkulintujakin voisi laittaa mihin vain..pikkulintuparvi kodissa ei voi olla muutakuin söpöä. Sarvipää olikin ennakoitua vankempaa materiaalia, semmoista kovaa puumaista levyä. Pompotissa (tosi kiva nimi) pitääkin joskus vierrailla, nettisivut vaikuttavat erittäin lupaaville....
Sarvipää saapui näin upeassa lahjakääreessä.. tästä ei voi kuin tykätä.


Rusettikaulainen ankka on ihan parasta! Tämä pakkauspaperi oli pakko säästää..i love this duck whit a bow.


Oh so happy. I win the giveaway from MRS. Jones and  Pompoti ! I got this wonderful Miho´s Decorative deer head and now its on my wall. I like so much whit the decorative, interesting things from Miho! Deer head was suprisingly strong material, like wood.. and so easy&fun to build up and put pieces together. I got this from post wrapped in really cute paper. 
Pompoti(i really like the name of this shop) has great website, Pompoti looks that kind of shop where i must definitely go someday! Thank you for this giveaway, it made my day! 


Rusettikaulaisesta ankasta tuli mieleeni korealaisen IU:n tunnelmallinen video You and I kappaleesta, joka sopii joulunaikaan. Siellä seikkailee ankka myöskin. Upeaa taikaa on..vähän kuin pompotin sarvipäässäkin. Löytynee jostain netin kätköistä se video.. :)

I remembered a great video from the wrapping paper´s duck..! it is south korean singer IU and song: "you and i" ! it includes also a cute duck whit a bow.. its magical music video that suits this season:)  may find it somewhere..

Upeaa sunnuntaita! 
Have a Great Sunday!

11 kommenttia:

 1. Kiitos tästä!!

  Ja sarvipääsi on melkein yhtä ihanan kuin videon ankka :)

  VastaaPoista
 2. Onnea sarvipään voitosta ! Ja kiitos mukavista 2. adventin tunnelmista :)

  VastaaPoista
 3. ooooh lucky you the deer head is really precious!!!

  VastaaPoista
 4. Voi jee tosiaan !!
  Aivan mahtava...Onnea voitostasi, vaikkakin olen vähän kade ihanasta palkinnostasi :-))

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle ja kyllä sarvipää näyttää hyvältä ja kun oikein tarkkaan katsoo tosi tyytyväiseltä kotiuduttuaan luoksesi!
  Kaunis paperi kaikkine siinä olevine aiheineen on myös ehdottomasti säästämisen arvoinen, jos sattuu olemaan hiukan allapäin ei muuta kuin kaunista arkkia katsomaan, niin kaikki muuttuu iloksi!
  juu rusettikaulainen ankka...sellainen tuli tänään hankittua! Tykkään!

  Nyt siirryn videon pariin...!

  Hyvän mielen illanjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallisen kaunis herkän koskettava video ja ankka...superihana!<3
  Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Pepi: heheh niin onkin :) kivaa että tykkäsit :)

  Lovviisa: mukavaa että viihdyit :)

  Mary lou: yep. deer and duck ^__^

  Mona: sinun blogin hukkaan joka kerran, kun en muista mistä se löytyy...laita ihmeessä sinäkin bloglovin tai muu vastaava, niin pysyy mielessä :)

  Sirkka: kiitos. joo, mustakin tuntuu että se ihan myhäilee:) Nyt teenkin visiitin sun blogiin- tosi kivaa että tykkäsit videosta! :)

  VastaaPoista
 8. Oh how cute! Congratulations on your win!And the vid was adorable too *winks* Vanna

  VastaaPoista
 9. Kiitos aurinkoisista niin kauniista sanoistasi, joiden myötä on ilo aloittaa tämän päivän katselmukset! Kiitos ystäväin!
  Oikein hyvää ja mukavan iloista päivää myös sinulle
  täältä meiltä,wuh:)

  VastaaPoista
 10. wow, I'm totally in love with all those cute thing from ur pics!

  VastaaPoista
 11. Vanna: :) cuteness is always best :D

  Sirkka: Kiitos sinulle :) mukavaa että tulit noin hyvälle tuulelle :D

  Beatrice: oo thank you!! :D :D

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*