keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kukkaa pukkaa


Arvaatkaapas mitä Kliivialleni kuuluu tällä hetkellä?- Sepä pukkasi uuden vanan ja puski uudestaan kukat!  Kiitos vaan kuukalenterille :) kirjoittelin siitä viimeksi tässä kuu ja kasvit kiittää
Nyt kukkavana on entistä muhkeampi ja kukat isommat. En tiedä yhtään että miten kliiviat kukkivat, mutta tämä yksilö piti pienen taidepaussin kuukauden ajan ja nyt kesän kunniaksi on tehnyt uutta kukkaa. Alhaalla kuva jossa kuivanut entinen kukkavarsi ja vieressä oikealla uusi.

How my flowers are doing? Well well.. i can tell you that its blooming the second time in row! thanks to the one blog, that i found gardening tips considering the moon situation. Here is picture where is still the old flowers still in the right side, and the brand new one in left ^^ i can tell that gardening whit the moon calendar really works! 
Wonderful week to you!
Upeaa helteistä viikkoa sinulle!

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

La belle bow at the ball

Here is some wonderful head pieces for a windy days. Designed by Kirsi Nisonen, a finnish designer who has great sense of putting a bow and a turban together. Greatness i say.
Other great thing is Coeur de pirate´s amazingly good songs that i have been listen hours this week!

I see there is a lot of new readers and visitors, so a warmly welcome to all of you! im so happy to get to know so many great blogs and bloggers! you all rocks! :)

Kirsi Nisosella on mahtava päähine maku. Kirjoitin jo Laketista, mutta ajattelin, että juhannuksen kunniaksi on paikallaan kirjoittaa myös näistä upeista päähineistä! Varmasti pelastavat bad hair dayn. Eikä kutrit viipota tuulessa miten sattuu kun päähän täräyttää turbaanin!

Musiikillista antia on myös ollut viimepäivinä..Olen kuunnellut nyt coeur de piratesia jo päivätolkulla.. kannattaa tutustua ja etsiä youtubesta!
All pictures from  kirsinisonen.com


*Hyvää Juhannusta kaikille! *

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Baking a cake


Last evening i felt like i wanna have something sweet from myself. I had eggs, flavors, and a little bit chocolate too so i end up having a chocolate cake whit goji bears! 

Eilen iltana halusin tehdä jotain hyvää. Muistin että minulla on munia, jauhoja ja perustarpeet nopeaan suklaakakkuun. Olen tehnyt tätä ennenkin, tämä on todella nopea tekoinen kun herkkua tekee mieli. Tykkään varioida tätä ohjetta milloin mitenkin. Nyt käytin mukana myös goji marjapussin jämämarjat ja voin kertoa, että tässä leipomuksessa goji maistuu kuin karpalo! sopii mainiosti. Kannattaa kokeilla, ei mikään jättihitti herkkurintamalla, mutta omaksi iloksi nopea leivottava. On tällä monta vierastakin kestitty jos yllätysvieraita on saapunut lyhyellä varoitusajalla.. Tässäpä ohje!

Nopea suklaakakku!
  • * 2 munaa/ egg
*2 dl sokeria/ sugar
*100g sulatettua voita- muista jäähdyttää! :D / melted butter- let it cool little bit
*1 dl vehnäjauhoja / wheat flavor TAI mentelijauhetta jos haluaa hiilareita vähentää
*¾ dl kaakaojauhoja (pistin melkein 1 dl fazerin ögonia...) / cocoa powder
*2 tl vaniljasokeria / vanillasugar
*Hyppysellinen goji marjoja (semmonen kourallinen) / a spoonfull of goji bears

* hyvin pieni murunen kahvinporoja- ihan pikku sormimitallinen vain. a teeny tiny amount of coffee powder, just a tiny one!!

1. Voitele tasapohjainen pyöreä oisko n. 20cm levee vuoka. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
put a butter in a mold. Owen 175 degree.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi pysyväksi vaahdoksi. Sekoita margariini joukkoon. Muita lämmittää munat huoneenlämmössä eka, jotta vaahto on paksua.
whipe eggs and sugar in a stick smooth way, then add cooled and melted butter whit the eggs and sugar.. 
3. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja vaniljasokeri munavaahdon joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Then just put the flowers there and the cocoa and goji bears!
4. Kaada taikina kakkuvuokaan ja kypsennä 25 minuuttia uunin keskiosassa. Kakku saa näyttää keskeltä aavistuksen löysältä, mutta se kovettuu jäähtyessään. Jäähdytä!

25 minute in 175 degree and there it is!

Tähän voi listätä suklaarouhetta, mustikoita, vadelmahilloa (den gamle fabriken merkki on oikein hyvää) tai jotain muuta.

Mutta ei sitten maistella lämpöisenä, se on parempaa kylmänä. Paitsi ehkä jäätelön kera menee lämpimänäkin..
Dont eat the whole cake when its warm, trust me, this is best in colder... :D except when served whit an ice cream!

The cake taste better than it looks, its almost like a mud cake whit out the mud..

Jolly baking tune shall be: "baking a cake?"Makeaa Päivää!


Have a Sweet day !
xoxo
*

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Madonna and a little teardrop


Sometimes a little cry is good. It makes everything more pure. Clear.
When i was seeing this madonna in the very first time i was almost tearing. It looks so beautiful. It is something more than just a madonna picture. 
It has constant sorrow in her eyes.
*


Ensi tapaamiseni tämän madonna taulun kanssa oli hyvin ristiriitainen. Niin kaunis ja niin surullinen. 
Se sai kyynelen vierähtämään silmäkulmastani. 
Se tuntuu olevan niin paljon enemmän kuin vain taulu, jossa on madonna.
Se on taulu madonnasta, jolla on ikuisuuksien suru silmissään.
*I know instantly what kind of voice and song would qo well whit this madonna. It could be some Joan Baez´s lyrics..
Tiesin heti mikä ääni ja laulu tähän sopisi. Se voisi olla Joan Beazin lauluja.

Olisi kivaa tietää enemmäkin eri madonna aiheiden merkityksistä. Näitä madonna kuviahan on monenlaisia, tikarisydäntä ja muuta.. jos joku tietää, niin vinkatkaa :)

It would be interesting to get to know more about this madonna´s and different meanings of different madonna pictures.. if somebody knows, drop me a line :)

*
Kaunista päivää !
I whis you a Beautiful Day! 
*

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Dreaming. Yess.


My feelings about lazy summer days are similar as the awesome song: Have a good day from Noanowa. Have you hear it? Find it somewhere...its so Happy. Shiny. 
Flowers everywhere. People in summer mood. 
I have been thinking seriously to organize some kind of lottery or giveaway. The prize is still under construction :) i have no clue what that would be..but when i found it, i will put lottery going on :) when the time is right. Sooner or later. It has to be something special..In the mean time i enjoy the garden. 

Tunnelmani tulevasta rennosta, raukeasta kesäviikonlopusta ovat samanlaiset, kuin viime aikoina ihastusta nostattaneessa musiikkivideossa: Noanoawa ja Happy good day!
Iloa, valoa. 
Olen ajatellut pitää jossain vaiheessa jonkunmoisen arvonnan. Ei ole hajuakaan mitä arvon, saati milloin. Kun aika on otollinen ja hetki oikea. Silloin sen täräytän tänne. Jotain erikoista sen pitäisi kumminkin olla.. joten Ei kannata odottaa sen tapahtuvan heti huomenna, sen voin kertoa jo nyt :D Siihen asti nautiskellaan kukkivasta kesästä!

"Dreamin. Everything, Yes. Have a Good day!"
  :)

 ***Wishing you a Happy Day! ***


keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Girl and her kites in the sky


A Finnish designer Antti Asplund has very original and fascinating taste of designs and looks. I have been following his design career over few years, and i just love the strong own style that Asplund has. Playful, artistic and strong. It goes everything that he has been doing. I keep these as an art pieces. Art that goes from every direction in clothing and assessors. The pictures whit kites are Antti Asplunds Spring/summer 2011 collection.
...
And what would summer be whit out a kites flowing in the airy sky?
Dancing in the wind.
 Like no-one dancing before.
...

Antti Asplundilla on tosi vahva ja omanlainen tyyli. Se on huippua. Jo muodin huipulle sarjaa katsellessa olin pompata kattoon kun näin sen kolmikolkkahatun ensimmäistä kertaa, saati sitten ne muut makeet jutut.. Luovuus, taiteellisuus ja omintakeisuus vetoaa. Antin työt on parhaimmillaan taidetta. Ja se läpäisee kaiken- vaatteet ja asusteet.

Nämä leijakuvat on niin kivoja. Leijat kuuluvat muutenkin kesään.
Tuulisena päivänä leijat tanssivat upeasti taivaalla.
Niinkuin leijat vain voivat.
                              

all pictures from www.anttiasplund.com

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Rainbows and butterflies


Its been a while when im been in here, but now im back my friends! what i have been done since last time? well..the weather was awesome this weekend...so... i was doing some gardening! and one day it was raining, so i was looking the rainbow. Summer rain is great!
One thing that i love in summer is butterflies! today i saw this brown/white one. It was quite big. I have read that in early 1800-1900th people where thinking that butterflies are children's souls.. kind of nice and warmly thought. Well..anyways i love butterflies. Some other thing is that in moomin books there is this chapter where its told that the first butterfly that you saw represents the coming summer. Yellow one is the best :) i saw yellow butterfly this spring, so i hope it will be good summer to begun :)

Here is sooo cute video! klik the visual taste is so cute that i can allmost imagine the care bares pomping out sooner or later ;)


On taas vierähtänyt aikaa sitten viime postauksen. Sää ei ole suosinut bloggausta. Olen puuhastellut puutarhahommia. Kitkenyt. Nauttinut kesästä. Viikonloppuni huipentuma oli sateenkaari ja  perhoset! 
Näin kolme tällaista ruskeaa/valkoista perhosta syreenissä. Siellä liitelivät sitruunaperhosten kanssa. Tuuli niin kovaa, että oli upea näky kun omenapuun kukat lentelivät ja perhoset tanssivat niiden keskellä.
Olen lukenut jonkun ajatuksen joskus, että 1800-luvulla uskottiin, että perhoset ovat lasten sieluja. Aika kaunis ajatus. Perhoset eivät viihdy kaupasta ostetussa syreenissä, mutta tässä perinteisessä versiossa kylläkin. Aitous ennen kaikkea.

Muumikirjoissa kerrotaan, että kevään ensi perhonen ennustaa tulevaa kesää. Jos näkee kultaisen tai keltaisen perhosen on se hyvä juttu. Minä näin sitruunaperhosen keväällä, joten katsellaan millaiseksi kesäni kehkeytyy. Kai olette jo käen kukuntaa laskeneet? :)
*I whish you a great Day! *