perjantai 25. marraskuuta 2011

some people are little stars in the sky of a life


Joskus elämässä löytää ihmisiä jotka ovat kuin pieniä valopalloja jotka valaisevat elämää ja luovat uutta uskoa siihen. Tai kuin tähtiä jotka valaisevat tietä. Näitä ihmisiä on ihana löytää! He uudistavat ajatusmaailmaa, tuovat uutta katsantakantaa ja pysähdyttävät. Maailma on laaja ja elämä aivan yhtä laajaa. En kai koskaan kyllästy ihmettelemään elämää. 
*
Sometimes in life there is people among us, who are like little lights that makes life more bright. Those make us belive in life and all the possibilities in it. Those people are like little stars that lightens up our way.. They make us think, think in a little bit new way and make us stop and renew..Perhaps i never gets bored about wondering the life and all it´s wideness! 

tiistai 15. marraskuuta 2011

You are sweet!

Sain upeasta Leena Lumen blogista blog awardsin. Tunnustus tuli hopea raameissa. :) jihuu! Tässä pitää tunnustaa 10 asiaa ja laittaa kiertoon noin 10 blogille. (ei tartte ressata jos ei keksi kuin pari niin se on ok)


1) Lempiväri: sinisen sävyt

2) Lempieläin: tykkään monista, mutta vastaan kissa (huom. se gourme gold kissanruokamainoksen katti!)

3) Onnennumero: 7

4) Alkoholiton lempijuomasi: Vesi, mutta innocent smoothie jossa on mm. limee, omenaa ja ripaus pinaattia ja nokkosta on superhyvää!

5) Facebook vai Twitter: kumpikin.

6) Mistä pidät: Raukeista aamuista, jolloin herätyskello ei soi. Kesäsateesta aurinkoa vasten. sateenkaarista. tähden lennoista. Tunteista, jolloin tekisi mieli ottaa tanssiaskeleet. Onnistumisen hetkistä. Luottamuksen hetkistä. Pitkäkarvaisista kissoista. Ihanista ihmisistä ja ystävistä, joiden seurassa saa vain olla. Keskusteluista jotka kestävät tunteja. Persoonallisista ihmisistä. Vedestä. Tuulesta. Mukavista yllätyksistä. siitä että mahdotonkin on mahdollista. Kuosit. Kuviot...

7) Lahjojen antaminen vai saaminen: Antaminen

8) Lempimuotosi: Koukeroinen, mutkikas ja silti kevyt

9) Lempipäiväsi: Keskiviikko. Viikko on päässyt käyntiin ja maanantain apeus on väistynyt ja viikonloppuun on kuitenkin vielä aikaa. 

10) Lempikukkasi: Kirsikan kukat tai syreeni


Tämän pistän jakoon seuraaville upeille & mahtaville blogeille, mutta ennenkaikkea henkilöille niiden takana. Jokainen visiitti, kommentti tai muu keskustelu on antanut iloa joten nyt taas laitetaan vähän iloa kiertoon! Tälläkertaa valitsin joukkoon uudempia tuttavuuksia. Siltikin tekisi mieli jakaa kaikille!


Laitan tämän eteenpäin seuraaville blogeille:


Olkaapa hyvät! ja arvatkaapas mitä? mä jo mielessäni kehittelen uutta arvontaa...


I got a blog award from lovely Leena Lumi´s blog! it comes in a silvery frames! i like it.
Abowe is the awesome blogs that i want to give this award. In this award you need to confess 10 things about yourself and then forwarding it to 10 blog. (Dont feel stressed, you can forward it more or less 10;)


1) Favorit color : Colors of blue

2) Favorite animal: i like many, but i would have to say a cat. (some cat like in those Gourmet gold cat-food ads would be awesome)

3) Lucky number: 7

4) Your non-alcoholic favorite drink: Water, but i like those Innocent smoothies whit apple, lime... 

5) Facebook or Twitter: Both!

6) What things you enjoy: Velvet mornigns, when alarm klock is not ringing. Summer rain. Rainbows. Stars. Feelings, when you wanna dance. Feelings when you feel comfortable. wonderful people and friends that you can just be yourself. Long talks that lasts for hours. Water. Wind...

7) Giving presents or taking:  Giving

8) Favorite form: Complicated, airy.

9) Favorit week day: Wednesday. The week has begun, but the depressing monday is passed and there is still time to go before the weekend. 

10) Flower: Cherry blossom. 

maanantai 14. marraskuuta 2011

ja Voittaja on....Nyt pistin Desingskins arvonnan finaalin käyntiin ja askartelin illan ratoksi lappuset kaikille osallistujille. Jaoin osallistujat kahtia: tein omat kasat läppäritarran haluaville ja omansa kännykkätarraa havitteleville. Ne, joiden kommentissa ei lukenut mitään erikoisempaa toivetta, pistin vain puoliksi ja lisäsin sattumanvaraisesti jomman kumman kasan jatkoksi. Eli näin jokaisella oli mahdollisuus voittaa tuotteista se, jota eniten halusi.  Sanon jo nyt, että uutta kameraa en ole ehtinyt hankkia, joten nämä jäivät kuvaamatta. Kumminkin näissä on silmät kiinni arvottu ja sattuman kaupalla. Kiitos kaikille osallistuneille. ja TADAA! onni suosi tänä maanantaina seuraavia:

Kännykkätarra meni Jannejoonakselle
ja
Läppäritarra Suklaamarengin Heidille!

Onnea! laittakaapa mulle s-postia, niin lähetän teille nuo ilmaiseen tuotteeseen oikeuttavat koodit :) osoite löytyy oikeasta sivupalkista :)
Lämmin Kiitos kaikille osallistuneille!
*
I finally got the time to arrange my Desingskins giveaway final. So i was putting those who wished to win the laptop sticker in their own group and then the mobile phone stickers in the another group. So this way everyone could win what they wished mostly to win. Those who did not mention witch one of the prices would be more suitable, i putted randomly among those 2 groups. So this monday was happy day to the winners: Jannejoonas and Suklaamarengin Heidille!

Mukavaa maanantaita!
Have a nice monday!

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

there is a light


Upeaa! Aurinko paistaa! Pidän niin kovasti valoisista päivistä. Marraskuu alkoi kohdallani melko kiireisesti, en ole ehtinyt arvontaakaan vielä suorittaa, mistä poden huonoa omaatuntoa. Järjestän asian ensi viikolla :) Nyt täytyy nauttia auringosta kun sitä on. Uutta kameraa en ole ehtinyt vielä hankkia,  asian hyvä puoli on se, että kuvattavaa on kertynyt nyt varastoon ihan huikeasti. Tässä muutama tunnelmakuva jotka nappasin aiemmin. Ostin kirpparilta Melanien lp-levyn, juuri sen jossa on se yksi tietty kappale, jonka alkusanat ovat varsinkin aivan upeat. Sanat on tosi kauniit. Kuin runoja. Kuten elämäkin.


Oh there is sunny day today! i like! This month begun so hectic and i haven't had time to pronounce the giveaway winner yet, but next week :) i wont forget that :) i bought Melanie´s lp from the fleamarket cople of days ago... i love those songs, those words are so good. Its like a poetry. As life is...

Have a sunny day! Aurinkoista päivää sinulle!