torstai 5. tammikuuta 2012

a little something big


En olekkaan vielä esitellyt teille synttärilahjaani, jonka sain puolivuotta jälkikäteen hyvältä ystävältäni. Pidän siitä, että lahjoja voi antaa silloin kun löytää sopivan, ei niinkään sen perusteella että olisi pakko kun kalenteri niin määrää. Omalla ajallaan löydetyssä lahjassa on paljon enemmän sielukkuutta kuin pakolla ostetussa. Tämä tuli kivan kortin kera..pistin nimet piiloon, mutta kortin teksti kuvastaa minua aika hyvin. Ja kyllä- lumisateessa on tämä poika tanssinut lahjan antajan kanssa. Minä niin pidän näistä henkilökohtaisesti kirjoitetuista viesteistä. Kun tuon kortin ottaa käteensä, voi edelleen tuntea sulaneet lumihiutaleet kämmenissään, nähdä katulampun valossa hiljalleen leijuvat hiutaleet vasten pimeää taivasta. Lahjalautanen on persoonallinen ja erikoinen, varmasti todellinen vintage juttu, leimojakin löytyy useampaan vaikka useampaan lautaseen. Tuo leijona sisältää jonkun varmaan latinankielisen "Diu et...? lauseen.. mukavia mysteerimerkintöjä :) Tykkään todella paljon sekä lautasesta että kortista!
*
I havent shown you my birthday present that i got several months after my real birthday. its so nice- i think presents can give whit out the panicking "must buy something, but what"-feeling.. these kind of presents got more soul than those that are bought by rush and different mood. I did hide the names of the card, but what is reading in the card i can translate shortly: "you are tender as the fairies dance, full of surprises as the bud of a rose, fun and joyful laugh. You have given me so much joy and  enchanting my life, so when we are old, i whis we dance like we used to did when the snowflakes fall.." and yes, i have danced in the middle of snow flakes whit my dear friend.. :) this plate must be really old..i love the mysterious marks in this plate- something latina perhaps? whit the lion there says something like "Diu et.." and the rest is mystery. I love life's little mysteries. i love the card and the plate :)Mukavaa loppuviikkoa Sinulle!

Have a nice days! 
xox akiss

13 kommenttia:

 1. Oli ihan pakko tulla tänne ennen yöpuulle menoa ja hymyssä suin täällä viihdyn ja onnitellen näin puoli vuotta jälkeenpäin...:) siis Onnea just tähän hetkeen ystäväin!
  Kortti on kaunis kuin sen tuomat kirjoitukset...
  samoin kuin lautanen siinä on enemmän kuin ajatukset kantaa...
  Samoin sinulle oikein leppoisaa ja hyväntuulista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. What a lovely gift! The plate is Brown Westhead Moore & co. "Dieu et = (in french) "God and"...I can't quite read the rest. I think it's a rare and beautiful rose plate. The letter is even lovlier....Oh and I love a little mystery too *winks* Vanna

  VastaaPoista
 3. Hurmaava lautanen ja ihana viesti ! Tykkään myös itse ajatuksella annetuista lahjoista, ei niiden tosiaan tarvitse olla juuri päivälleen.

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 4. Mahtavat leimat aivan ihastuttavassa lahjassasi !!
  Tuo salmiakinmallinen joka on sekä koholeimana että tavallisena leimana on rekisteröintimerkintä. Siitä selviää tarkalleen koska lautanen on valmistettu. En löytänyt tähän hätään ohjetta posliinissa olevien rekisterimerkintöjen lukuun, mutta jos kiinnostaa, niin lasissa olevien merkintöjen lukuun saat ohjeet klikkaamalla nimeäni ja sieltä klikkaat kyseisessä postauksessani olevaa linkkiä ;-)

  VastaaPoista
 5. Sirkka: kiitos onnitteluista :) tuo on kyllä kaunis setti. Mukavaa että ihmiset usklataa päästää valloilleen tuollaisen potentiaalin :)

  Vanna: OOO Im so graceful about your information! Wonderful! i found lot of information about that Brown westhead & moore! its usre are rare plate as you said! :) Thank you my dear friend!!! :D

  Petriina: olemme samoilla linjoilla =) mukavaa kun kävit:)

  Mona: JOO kiitos vinkistä ja sulla on muuten aivan upea blogi mitä tulee vanhaan suomalaiseen lasiin! tykkäsin tosi paljon kun kävin visiitillä!

  VastaaPoista
 6. What a beautiful gift and the text on the card is so very special too.

  VastaaPoista
 7. Äkkiä sinkoilin tänne heti vapaata aikaa löytäessäni ja juu aion lukea kaikki postaukset. Ihana käsin kirjoitettu kortti, aniharva enää välittää niin paljon, että vaivautuu kirjoittamaan käsin. Luulen, että ystäväsi tuntee sinut hyvin ja sen kuinka paljon arvostat kauniita pieniä asioita. Kokeilen tuota Halloumia kaikessa yksinkertaisuudessaan, herkullinen ehdotus.
  Ilona ja jeee vielä vaan ihan omillani saan kommentoida, mitä teit!

  VastaaPoista
 8. Paisley Curtain: ^^i love it too.

  Ilona: Mä luulen kans, että hän tuntee mut todella hyvin :) kokeile vaan tuota halloumia, ja aattelin laittaa kohta yhden tosi hyvän reseptin tänne myös jota kannattaa kokeilla =) en tiedä miten se ei aiemmin antanut kommentoida..parasta on, että nyt toimii =D

  VastaaPoista
 9. Oooh, Monan vinkki oli oikein arvokas ja tervetullut ! me like your blog a lot ! Hyvää lauantain jatkoa, mirka

  VastaaPoista
 10. Mirka: mahtava kuulla :) mäki innostuin sun blogista! :)

  VastaaPoista
 11. your plates are beautiful!! Gorgeous details, hope you've had a lovely weekend
  xx

  VastaaPoista
 12. Taas täällä, tuo kortti on niin Ihana, harmi että niin harvoin enää saadaan käsinkirjoitettuja kortteja ( joulukortit joissa nimmari, ei sama asia lainkaan ) muistan vielä kun lapsuudessa lähetettiin kuulumisia kortin ja ah, käsinkirjoitetun kirjeen välityksellä ! Pitäisi varmaan herätellä vanhaa hyvää tapaa ! Nyt on pakko lähteä asioille..niin mieluusti tykkäisin selata blogiasi läpi:) palataan!

  VastaaPoista
 13. cecylia: thank you :) i whis great week to you ^^

  Mirka: oon samaa mieltä, kortiperinne pitäis elvyttää :) mukavaa kun viihdyt täällä- se lämmittää aina!

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*