torstai 19. tammikuuta 2012

Today...


Upeaa kun lunta on tullut. Kävely ja ulkoilu on mukavampaa..Minulle riittävät kumarat puut. Niiden taipuisat oksat lumen alla. Oksien sisällä kihisevä elämä, joka odottaa uutta tulemistaan. Voi suorastaan tuntea jo lähenevän kevään- siellä se kaikki on lumen alla..Minä rakastan tätä tulevaa aikaa, kun valon määrä lisääntyy. Silloin minä avaan ikkunat, päästän tuulen ja auringon sisään. Tuuletan niin, että varpaat tuntevat kylmän lattian. Ja tänään oli myös päivä jolloin ostin keväthousut. Varma keväänmerkki.

ps: mitä pidätte vähän uusitusta blogin ulkoasusta? Halusin vaihtelua ja otin taustakuvan pois. Onko parempi vai huonompi?

I love this weather. Now we have lot of snow. I see the trees holding snow. Underneath all the snow there is sleeping a new life that is soon pushing up. I can almost feel the coming spring, although it is still winter and i think there is coming to be cold. I took my fur hat if it will get too cold. But there is one thing that is like a promise from the spring- today was a day when i bought new pair of spring trousers.
What do you like about my blog look? i took wallpapers off so now its more bright.. Do you like the old look better or this new one?

21 kommenttia:

 1. Selkeämpi ja tyylikkäämpi ilman taustakuvaa, toki tykkään graafisesta ulkoasusta ja mustavalkosuus on <3

  VastaaPoista
 2. joo! minuakin alkoi tympimään vähän se aiempi taustakuva. olihan se kiva, mutta aikani katsottua oli pakko luoda uutta :) koko sivu ikäänkuin laajeni samalla..

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Thanks :D well..lets see how long it looks like this:) im planning already new things..

   Poista
 4. Ihan hyvä näin, vaikka aina ihailinkin kaunista taustaasi.
  Kauniit kuvat:)
  Sinulla on selvästi kevättä ja rinnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saattaahan se olla että tausta tekee joskus paluun :D
   joskus ajoittain iskee kevätfiilis :D

   Poista
 5. Tyylikäs ja selekeä tämä uusi mallisi...Tyylikäs ja rauhallinen. Pimmeyven väistyessä hilijotellen alakaa se odotus, ei oikein tiiä mitä oottaa mutta se tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. parempi ku ei tiiä mittee oottaa nii tulloopi yllätyksenä sitten :D

   Poista
 6. Tämä on rauhoittava ja sopii hyvin blogisi tunnelmaan! Kuvat pääsevät mielestäni kivasti oikeuksiinsa, kun on rauhallinen tausta, saavat tilaa ympärilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. nettisivujenkin suunnittelu on aika kivaa. saattaa tulla vielä muutakin kokeilua, jahka ehdin. :)

   Poista
 7. I like the new blog look! Nice and bright! It also looks a lot in Finland like it does here in Washington State, snowy and lovely, but cold! Brrrr! I can't wait for Spring! Vanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yes-its white like snow :) i wait for spring too :) :)

   Poista
 8. Aika ihanaa on lumi, siinä töpötellessä kummasti ajatus selviytyy. Aika askarruttava seikka tuo blogin tausta ja tekisi nyt mieli poistaa itseltäkin tuo tausta täällä tuli niin hyvät fiilikset!
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, sinulla on upea tausta sun blogissa ja otsikkokuva :) mahtavaa että hyvät fiilikset välittyy :) ne pitää luoda jos ei muuten tule :D

   Poista
 9. sinulle on tunnustus minun puolellani poimittavaksi :)

  VastaaPoista
 10. Pidän tästä taustasta enemmän kun pääsee sisältö paremmin oikeuksiinsa, mutta toisaalta edellinen oli kyllä persoonallinen ja mieleen painuva. Ja totta, valo ja lumi on tehnyt ihmeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa Selma, joo..edellisessä oli tunnelmansa ^^pitääkin kohta perustaa kaksi blogia, toinen runsas toinen minimalistinen :D mutta toisaalta..noi kaksi kulkee jo rinnakkain tässäkin :D

   Poista
 11. Hello my dear,

  I love the snow also, but for the moment is raining in Belgium :(

  Take care my friend
  Jérôme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. after the rain is always better things! :)
   u2! :D

   Poista
 12. Meinasin just kirjoittaa sulle, että älä vaihda mitään, sillä en pääse kaikkiin blogeihin, kun melkein jokainen on nyt innostunut vaihtamaan jotain asetuksia...

  Mikä taustakuva? Minä en muista sitä...,mutta olen tunnettu black outeistani;-)

  Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne pitäisi päästä :) otin vain pois sen nuotti7koukeroisen beigen7hiekan värisen taustakuvani, nyt on valkeaa vaan :) saa nähdä kuinka kauan viihdyn tässä valkoisessa :D
   haasteesi on mahtava ja tartunm siihen oitis!

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*