lauantai 25. helmikuuta 2012

Ankkureita ja jännittävää asiaa


Lauantait ovat olleet minulle työntäyteisiä opiskelun suhteen jo viimeiset kuukaudet. Kohta helpottaa kun tulostakin alkaa syntyä. Estetiikan loputonta nälkääni helpottaa Ivana Helsingin muistikirja, joka tuo heti iloisempaa otetta kursseille. Ankkuroin itseni kiinni Flow-tilaan (enkä aio päästää irti kuten ei päästä Leena Hefnerkään) . Ja pieni herkku tekee aina hyvää, varsinkin Pigalle jota päätin nauttia Victorian ja Danielin pikkuprinsessan kunniaksi ...mutta:

Nyt viikonlopun kunniaksi kuitenkin pieni paljastus, sillä en kohta pysy nahoissani. Pääsin nimittäin mukaan testaamaan eräitä tuotteita, joista kirjoittelen lähiviikkona.  Nämä tuotteet ovat ehkä vähän uudehkompia monelle..ja saattaapi olla että on jälleen arvonnan aika. Mutta tästä kaikesta lisää sitten jatkossa. Olkaahan kuulolla siis, kevät onkin mainio aika pistää arvontaa pystyyn. Tarvitaan enää vain ensimmäinen kevätlintu sekä posetiivin soittaja ja kevät olisi virallisesti täällä.

Saturdays has been kind of like a normal working days for me as im finishing my university studies. That can be aesthetically experience too, because im having IvanaHelsinki-notebook whit me in every lectures... There is cute anchors in the book, and im going to anchor myself in the Flow-feeling. Im so thrilled because spring is soon here!Upeaa viikonloppua Sinulle!
Have a great weekend!

28 kommenttia:

 1. Arvaa vain, heräsikö uteliaisuuteni??

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sinulle!!! =)
  Jännityksellä odotamme mitä kivaa on tiedossa!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Tuotetestaukset on kivoja ja toivottavasti jotain mukavaa on luvassa...maltan tuskin odottaa. :-) Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin minustakin :) mukavaa lauantaita sinullekkin :)

   Poista
 4. Taas niin kauniita kuvia sulta! Mukavaa viikonloppua... Iik, tekispä suklaata mieli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) opiskelustakin saa kivaa kun on esteettisellä silmällä valitut välineet :) toi suklaa on mun lempparia: pigallea! :D

   Poista
 5. Very beautiful posts!!!
  Chocolate cake looks so delicious!
  ribbon is very lovely!
  Yesterday, Tokyo is warm like spring.
  But today is very cold...
  have a good weekend!

  akiko in Tokyo
  http://kimonosnack.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wonderful to hear from you Akiko!
   this chokolate is my favorite, its marabou´s Pigalle :) swedish label. Princess Victoria had baby princess this week so i decided to eat marabou :)

   Poista
 6. Jännittävää! :) Kauniit kuvat, hain heti suklaata, kun tuli namihimo:)

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää viikonloppua sinulle :) Uteliaana täällä nyt odotellaan, että mitä alat testailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin sinulle =) tää jatkuu sitten ens jaksossa :D

   Poista
 8. Pigalle on lapsesta lähtien ollut lemppari Marabou-tuotteeni.Ja kiva päästä tuotetestailemaan;uusia tuotteita on aina kiva kokeilla:) Ihanaa viikonloppua Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä löysin pigallen vasta 2 vuotta sitten kun ystävä suositteli :)

   Poista
 9. have a nice week end! =D xoxo
  http://theshopaholicnextdoor.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Katselin hetki sitten Aivomyrsky-ohjelmaa teemalta... mainokset ovat aika mielenkiintoisia, mitä ihmisen halutaan näkevän ja kuulevan. Minä näin näissä kuvissasi vain tuon suklaan :) Sitten kauniin mustavalkoisen kuvan ja sitten vasta lautasen... Mukavaa flowta - ja viikonloppua. Minä etsin flowta, jota ehkä voisi löytää yövuorostakin - ainakin mieli tekee kummallisuuksia sellaisessa hyvin valvoneessa tilassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flow tulee koska vain, ajattelematta ja sitten sen voi visualisoida ja se tulee kyllä :)
   zemppiä yövuoroon!

   Poista
 11. Hämeessä laulaa jo linnut(ainakin talitintit)ja varsin kovaäänisesti.Pajunkissat nupuillaan,harmiksi lunta niin paljon,ettei pääse ojaan kahlaamaan ja hakemaan niitä maljakkoon.Ovat ihania tulppaanien seassa.Ja maaliskuussa kannattaa jo hakea koivunoksia maljakkoon,se ihanan hento viherrys.Kevättä se on jo!Taidan itsekin antaa periksi kiusaukselle ja hakea suklaata pikkuisen Estellen(suloinen nimi,sanoo ruotsalaisjuntti mitä tahansa)kunniaksi.Nyt pitäisi alkaa kuunnella Tommi Läntisen "Kevät ja minä"-biisiä kyllästymiseen asti,pääsisi mukaan alkavaan keväthuumaan.Valoa,kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin täälläkin- upeaa! ja niin leuto sääkin ! :) mahtavaa kun valo lisääntyy! kaupungillakin oli hymyjä enemmän kuin pari kuukautta sitten :)

   Poista
  2. Onpa mukavaa, kun opiskelut alkavat helpottaa kevään kynnyksellä!
   Tähän ilouutiseen linnutkin alkavat visertämään ilo sanomaansa virkeimmin ja kauneimmat äänensä päästävät ilmoille!:)
   Onnea tuohon sinun salaisuuteesi...jännitystä leijuu ilmassa...
   kuulumisia odotellen:)
   Minullekin maistui suklaaherkku, kun sitä bebeä ei ollut saatavilla:)

   Samoin kiitos sinulle upean nautinnollista viikonloppua!

   Poista
  3. Sirkka: :) Kevät on upeaa aikaa! suklaa onkin parasta :)

   Poista
 12. oi , het alko jännittään et mitähän kivaa testaat ja mitä arvontaa mahdollisesti pukkaa. Olen ikuinen osallistuja joka ei koskaan voita mitään joten siksi järjestän muille nykyään arvontoja ja nautin kun muut tulevat onnellisiksi ja iloisiksi.
  Me ollaan oltu molemmat ilmeisesti ahkeria ? Olen kirjoittanut päättötyötäni koko päivän, ottanut päikkärit välillä kun ei enää jaksanut. Nyt olisi kaksi kirjaa luettavana johtamisen tulevaisuudesta...hakis lonkeron kaapista ja alottas:) hyvää illan jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo arvonnat on aina niin mukavia :) Oho- ollaan kummatkin puurrettu !!! zemppiä lukemiseen! millaiset johtamisen kirjat?

   Poista
 13. Gary Hamel : johtamisen tulevaisuus (helppolukunen ja hyvä ) sekä Peter F Drucker : Druckerin parhaat. Näissä on niin paljon mitä opettajana voisi hyödyntää, luokassa sitä opetetaan ryhmää ja töissä ohjataan parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Jokaisen opettajan tulisi lukasta Hamelia ja sisäistää siitä itteensä parhaat palat :)

  VastaaPoista
 14. Ihan mahtavaa, nyt täälläkin jännitetään puolestasi. Kaikki varpaat ja sormet pystyssä, jei!
  Ilona

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*