lauantai 26. toukokuuta 2012

Canon can can


Joku teistä saattaa muistaa ajan, jolloin entinen kamerani särkyi ja minulla ei ollut hetkeen kameraa. Avun toi medialainattu Canonin järkkäri. Olin onnellinen järkkärikuvaaja viikon verran. Tästä minun piti kirjoittaa jo aiemmin, mutta samalla päällä kaiken aikaa ei voi onnistua muistamaan aivan kaikkea...Lainakamera oli Canonin Eos 1100
Kuvissa ero entiseen kameraani on huomattava. On toki ikäkin, sillä entinen kamerani (eri merkkinen) oli ostettu joskus 2006.. Tässä muutama eri kameroilla suurinpiirtein samoissa valaistustilanteissa kuvattuja otoksia. Tämä lainakamera antoi suunnan sille, että uusin kamerahankintani oli sitten Canon. Enkä ole katunut. Järjestelmäkameraa oli helppo käyttää ja pidin siitä, että sai näppituntumalla liikuttaa zoomia. Lisäksi lainajärkkäri näytti tosi kivalle työpöydällä...heti tuli jotenkin piirun verran tyylikkäämpi toutchi tekemiseen. jämerä ja vakaan oloinenkin se oli. Joskus vielä hankin kunnollisen järjestelmäkameran. Muutamat blogipostaukseni kuvat talvelta on napattu tuolla järkkärillä, mutta en halunnut laittaa kaikkia samoja kuvia tähän joten tässä sekalainen kuvasarja: ykistyiskohta Ninitchin tekemästä taulusta, Pompotin sarvipäästä ja monesta muusta. En käsitellyt näitä ollenkaan, ovat sellaisenaan kuin kuvaushetkellä tuli. 

Some of you may remember the time when my camera was broken. I got almost instant help for Canon. I get loan camera and i was very happy photographer for a week whit Canon eos 1100. This was some time in winter, but i have been so full whit ideas and doing things in my life so i didn´t have time to write about this one. My old camera (wich was 6 years old and then got broken) was not Canon, but that camera that i have now days is Canon. I have been happy whit that camera. These couple of random pics from the past winter are taken  from that loan Canon eos1100, and i didnt do anything for these- so these are all natural. Miho´s deer head, art piece made by Ninitchi and some other pics. 
Upeaa päivää sinulle*Happy Day to You

8 kommenttia:

 1. Ihana oli saada paketti, kiitos ihanat fiilikset:)

  VastaaPoista
 2. Hello akissfrom the past,
  I'm happy you got such good service. You take wonderful pcitures. I just love the way the Madonna stands out with crisp detail while the backround is a little more muffled. And I just LOVe the lastpicture of the branches. It has a beautiful ghostly quality.
  Good job, I love the way you compose your pictures...you take them from just the right spot.
  Have a wonderful week,
  Hugs,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hi Giac! wonderful to hear!! im so happy about this :) :)
   these word of yours come in just the right moment. i really appreciate this.
   =) have a great week :)
   hugs

   Poista
 3. Hienot kuvat! On se totta, että hyvällä kameralla on vaan niin erilaista kuvata. Mulla on Nikon ja varsinkin 50mm objektiivi on niin ihanan valovoimainen, että se on lähes aina mukana. On kiva tunne luottaa kameraansa, tietää että sillä saa hyviä kuvia. Mulla on lainassa sellainen pieni digipokkari ja sillä taas en osaa ollenkaan ottaa hyviä kuvia. Toivottavasti saat oman järkkärin joskus! Mikä kamera sulla siis on nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, objektiiveja vaihtelemalla saisi varmsti upeita kuvia. mulla on nyt canonin ixus 115HS ja olen ollut tyytyväinen kyllä tuohon. piti tehdä opiskelijan budjettiratkaisu ja ottaa moneen käyttöön sopiva kamera. Järkkäriä ei jaksais välttämättä reissuun ottaa mukaan.
   sulla on upeita kuvia!!!

   Poista
 4. Hyvä että olet ollut tyytyväinen! Hienoja kuvia täällä aina onkin! :) Se on totta, että järkkäriä ei meinaa aina jaksaa raahata mukana. Kaipaisin kanssa jotain kevyempää kameraa, joka voisi aina olla laukussa...

  VastaaPoista
 5. Kiitos! ja sulla oli niin makeet kuvat talvipuutarhasta että huh :) :)
  joo, se on kyllä niin että tarvii sen kaksi kameraa :) :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*