sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Flowers and butterflies


Onnea kaikille Äideille! kyllä se on vaan totuus, että oma äiti on sekä maailman paras äiti, että maailman paras tuki, kuuntelija ja ystävä. Toivoisin näin olevan kaikilla muillakin.  Sain tuttavaltani perhosen. Hän oli askarrellut sen itse. Laitoin sen seinälleni liihottamaan, se kuljettaa mukanaan japanilaista onnea tuovaa omamoria, eli amulettia. Ostin sen Engyojin temppelistä. Tuo Himejin alueella sijaitseva temppelialue oli ehkä kaunein jonka olen koskaan kokenut. Sinne tahtoisin päästä uudelleen. Toivotaan, että tänä kesänä olisi paljon perhosia. Niitä voi houkutella malvoillakin. Vielä on pari päivää aikaa osallistua malvikin siemenpussin arvontaan :) OSALLISTU ARVONTAAN tästä! 

Happy mother´s day to all moms :) Im so happy that i have a mom, who are the worlds best mom, but also world´s best friend. I hope that everyone has this like of mom. I got a butterfly from my friend. Its now flying in my wall, carrying Japanese amulet that i bought from Engyoji temple located from Himeji city. That tempe area was the most beautiful that i have ever experienced. 
My flower giveaway is still open for cople of days! You can win flower seeds of mallow! :) Attend my giveaway in here! Aurinkoa ja perhosen siipien lepatusta sinulle!
Sun, butterflies and happy day to you!
*

12 kommenttia:

 1. Äiti on maailman tärkein ihminen. Upea perhonen ja omamori, pääsisipä joskus käymään tuolla temppelialueella. Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin se on :)
   kyllä sä joskus pääset vielä :) se tyyneys joka paikasta huokuu on aivan jotain uniikkia. Se alue on täynnä pieniä ja isompoia temppeleitä ja se on korkealla vuoren päällä, jossa apinat kirkuu ja alas levittäytyy laaksoiset maisemat. se on jotain ihan käsittämätöntä..paksuja puita ja sammalta ja vehreyttä..

   Poista
 2. Happy Mother’s Day!! My mom is 90 years old. For her I am always a child and sometimes she tries to take care of me. Once, my son told her that I was old enough to be taken care of. Mom said to him “Your mom is always my child no matter how old she gets.”

  Wow, beautiful butterfly decoration! What a great and innovative combination!!
  I’ve heard Engyoji temple on Mt.Shosha is splendid! One day I’ll visit this place.
  Have a nice week!
  keiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) you have lovely mother!
   my mom says almost the same thing and its so caring.
   those butterflies are kind of easy to make, just cut some paper and put pieces together. i think i will make one myself some day too :)

   have a great days you too :)

   Poista
 3. Käypäs mun postauksesta noukkimassa vähän...tekemistä...(Vakioviesti nyt kaikille)

  VastaaPoista
 4. Juurikin mietin mikä houkuttelisi perhosia tulemaan, kiitos vinkistä. Äitiys on kai tarkoitettu kauneudeksi maan päälle, ihana on lukea noin suuresti sitä arvostavan tekstiä:)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sireenit ainakin on perhosmagneetteja :)
   mitä luonnollisempaa, sitä enemmän perhosia..

   Poista
 5. todella kaunis riipus. Puolisoni on tuonut jaappanista jostain temppelistä suitsukkeita ja ne tuoksuu Taivaalliselle, vain erikois tapauksissa polttelen niitä....ihanaa helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ne suitsukkeet on kyllä hienostuneen tuoksuisia. Niitä voi pitää yhtä tai kahta esillä ilman polttamista, joskus ne tuoksuu niinkin..Samoin sulle! :)

   Poista
 6. Sinulla on taitava ja kaunis sieluinen tuttava lahjoittaessaan sinulle tämän perhosen ja amuletti, jonka olet tuonut Engyojin temppelistä ...olet nähnyt paljon kaunetta, itse en ole siellä käynyt, mutta voin vain kuvitella siellä olevaa lumoavaa kauneutta! Amuletti tuo sinulle toivoa ja uskon sen tuovan sinulle paljon onnea ja että tulet vielä pääsemään sinne uudelleen...onnea!<3
  Meillä on lennellyt päivittäin perhosia, muitakin kuin nyt nämä kirsikankukat!:)
  Perhosia ei ole koskaan liikaa ja ihana tunne valtaa, kun istun pienessä kasvihuoneessani perhosen liidellessä siellä, näinkin on käynyt!:)

  Perhosunia sinulle ja päivänpaisteella niiden liitelyä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä sanat tulivat todelliseen tarpeeseen. kevät on ollut todella kiireinen ja raskaskin: tärkeitä tenttejä, kandin kirjoitus.. yms :D sitä tarvitsee tällaista piristystä jota tämäkin viesti sulta toi :) :) kiitos!
   <3 perhoset löytävät meidät tänä kesänä :) upeita hetkiä sinulle!

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*