sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Yhtä matkaa. in the same road.


Viikolla kohtasin kivan kanssamatkustajan. Kävelin katua pitkin, kun pieni siili puikahti kadulle läheisen aidan alta. Siili teki pienen käännöksen ja lyllerti hauskasti katua pitkin. Siellä sitä käveltiin, minä ja siili. Samaa matkaa. Pienen matkan verran ainakin, kunnes siili sitten päätti mennä tien yli. Ei aivan suojatietä pitkin, mutta kumminkin. Jäin seuraamaan tepsutusta ja tien ylitys onnistui. Toivottavasti kohtaan tuon tepsuttelevan siilin joskus uudelleen, sillä yhteinen pieni matkamme oli menestys. Tulin hyvälle tuulelle ja siili näytti siltä ettei se huomannut koko asiaa. Tässä yksi syy siihen miksi kamera kannattaa pitää aina mukana, voi törmätä vaikka sympaattiseen siiliin.

-Sisältää mainoslinkin-

Kevät on kulunut nopeaan. Ollaan jo kesässä. Aiemmin keväällä blogissani oli GreenDealin kanssa toteutettu yhteistyöarvonta. GreenDeal pyysi nyt minua välittämään pahoittelunsa joidenkin arvonnassa voittaneiden postin myöhästymisessä. Pahoittelut viiveestä myös minun osaltani. Palkinnot lähtivät matkaan- mukana on palkinto ja mukava lisäetu verkkokauppaan. Oikein hyvää kesää GreenDealinkin puolesta!  Kahdelta voittajalta en ole saanut vielä yhteydenottoa, mutta heille lähetin sähköpostilla tiedon voitosta. Toivottavasti vastaus tulee vielä tämän kuun sisällä.During the week I met a nice traveling companions. I walked down the street, when a small hedgehog walked down a nearby fence. Hedgehog made ​​a slight turn and walked down the street. There, we walked, me and hedgehog. The same trip. Until the hedgehog decided to go across the street. Not exactly the protection along the road, but anyway the road crossing was successful. I hope to see that  hedgehog again, sometimes. This little trip of us was a success. I came in a good mood and the Hedgehog, well, it seemed not to have noticed the whole thing. Here is one of the reasons why you should keep the camera always involved, you can never know- you may find yourself walking whit a hedgehog one day..

Have a great Day! Upeaa päivää sinulle!

12 kommenttia:

 1. Siilit on ihania. Sinä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jipii :) nää sun sanat pelasti ehkä koko viikon :D kiitos ! sä oot kans! :D

   Poista
 2. miten onnistut aina luomaan niin seesteisen unenomaisen, ja samalla hykerryttävän hyväntuulisen kepeän tunnelman postauksiisi?
  mukavaa viikkoa ja mukavia kohtaamisia viikkoosi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaahans :D se olen vaan mä :D kirjoitan vaan kiharainen tukka heiluen..
   oikein kivaa viikkoa sinullekkin :) mukava kuulla että pidät näistä mun postauksista =)

   Poista
 3. Siilit ovat niin sympaattisia, olisi kiva kohdata. Kauniita kuvia nurmitädykkeestä ja kesätaivaasta. Minulla sujui asioiminen Green Dealin kanssa kuin tanssi vain, palkinto ilahduttaa vieläkin. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siilejä sais kyllä olla enemmän, ne on aika veijareita :)
   onpa mukavaa kuulla että palkinto ilahduttaa :) se onkin pääasia :)
   samoin sinulle, mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Ehkä noin maailman paras syy kantaa kameraa mukanaan:)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä :) harmi kun se ei ollu tuolloin mukana. olis olu tuttavallinen siili niin hyvät kuvatkin olisi antanut ottaa :D

   Poista
 5. Mä näin kanssa pitkästä aikaa siilin, kun vierailin lapsuuskaupungissa! Ne on niin hellyyttäviä, että tuli onnellinen olo. Seurasin kanssa, että pääsi turvallisesti tien yli. Harvoin muuten nykyään näkee.
  Minullekin tuli GreenDealin paketti oikein nopsaan. :) Kiitos vielä kivasta arvonnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa :D meillä on ollu samanmoinen siilikävely! :D
   mukavaa että tykkäsit arvonnasta :)

   Poista
 6. Hello my friend,
  How lovely! I thinkt here is no greater pleasure then to make a surprise friend and share a great moment...short as it may be.
  I hope you meet again, and if not, you'll always have that lovely walk together.
  Have a great day,
  Hugs,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hey :) nice to get message from you.
   yes, this short time friendship whit hedgehog was very nice thing.
   hugs,

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*