keskiviikko 1. elokuuta 2012

elokuista elämää. life in august


Elokuu koitti. Heinäkuu meni pitäessä iltapäivän mittaisia minilomia joiden pääkohteina olivat kirppikset ja sympaattiset kahvilat. Synttärikakkuunkin tuli jälleen yksi kynttilä lisää tässä kuun vaihteen tietämillä. Olen lueskellut paljon kesän aikana ja ajattelin joskus laittaa tulemaan muutamaa kirjavinkkiä kunhan tässä ehdin. Kesän suurin oivallus on ollut kutsua minilomaksi vapaita iltapäiviä (tämä helpottaa varmasti monia kesällä työskenteleviä) Alkukesästä ajattelin paljon kuinka ennen kesät olivat aina vapaita (ja silti täynnä puuhaa) ja ne tuntuivat pitkiltä. Ehkä sen tunteen voi joskus jossain elämänvaiheessa jälleen saavuttaa, ainakin iltapäivän miniloman lanseeraus vaikutti itselleni paljon :D Katsotaan mitä elokuu tuo mukanaan. Koko kuukausi vielä edessä!

Its August. July went quickly- mostly working and taking"  little evening holidays" during the work week, heading to flea markets and cute little coffee shops. I have read a lot during this summer, and later i think i will represent some of the books that made impress. I also had one more candle in my birthday cake during this summer. Lets see what August brings! whole month is still a head!


Upeaa elokuuta sinulle! Have a great August! 

17 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea ja iloa elokuun alkuun! Nerokas tuo miniloman lanseeraus, asenne se on kun ratkaisee :D)

  VastaaPoista
 2. Kirjavinkkejä on mukava jakaa. Luinkin sen sinun viimeksi suositteleman eckhart tollen muutaman kirjan, pidin niistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla että oot tykännyt siitä kirjasta. mulle se uusi maa oli se kaikkein parhain ja oivaltavin niistä.
   vinkkaa säkin jos jotain tulee mieleen :)

   Poista
  2. Mä luin sen uusi maa kirjan ekaks niistä ja se sai mut valtaansa. Sen jälkeen kulu vähä aikaa nii sattumalta yksissä valmistujaisissa puhuin yhen randomin kanssa,niin se kysy olinko lukenu tollen kirjoja ku sivuttiin vähä samoja aiheita ja siitähän ne jutut vasta alko, hämmästeltyämme ensin yhteensattumaa. Hän antoi lopulta lainaan -the power of now- kirjan, oli saanut sen kaveriltaan ulkomailla asuessaan. Tästä tuli paljo tekstiä mutta oli se jännä juttu =).

   Poista
  3. upea kohtaaminen. joskus noi randomit kohtaamiset on niitä kaikista parhaita. :D ainakin niistä jää mainio fiilis pitkäksi aikaa.

   Poista
  4. Niinpä! Se jäi kyllä mieleen :)

   Poista
 3. Miniloma-ajatus tällä tavalla tuntuu oivalliselta ajatukselta. Mukavaa, ihanaa, kaunista elokuuta Sinulle!

  VastaaPoista
 4. muistan itse sen hämmentävän tunteen kun oli eka kuukauden palkallinen kesäloma. Nyt oon ollut jo pari vuotta "lomalla", ja muutaman tunnin irtiotot perheestä, eli "minilomat" piristää kummasti tätä "lomalaista". :)
  mukavaa elokuuta sinne!
  kirjavinkkejä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se tunne on varmasti muistettavissa jälkeenpäinkin :)
   pitääkin muistaa nyt nuo kirjavinkit :) mulla on hirveesti ideoita ja kaikki puoliksi suunniteltuja ja sitten helposti unohdan ne :D

   Poista
 5. Lämpoiset onnittelut lisäkynttilän johdosta <3

  VastaaPoista
 6. Hello Kiss,
  Happy belated birthday, I hope it was a wonderful one and that you will get much happiness, love and joy, not to mention anything else your heart desires. Happy August to you my friend.
  Big hugs,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hey Giac!
   thanks :) these wishing from you are wonderful- you always know how to put things in words :)
   hugs hugs

   Poista
 7. Hei ja hyvää alkanutta syksyä ja Hurrrjasti Onnea taas yhdestä eletystä vuodesta! Niin nautin kun lehdet suhisee syksyä...muutosten tuulia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Mirka! :) minä pidän kans näistä viileistä tuulista :)

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*