tiistai 28. elokuuta 2012

Energiaa. Energy!


Minulta toivottiin kirja-aiheisia postauksia tuossa taannoin kesällä, kun kerroin että olen lukenut paljon kesän mittaan. Nyt ajattelin esitellä yhden ja sitten jatkossa muutamia muitakin. Olen ottanut pieniä askelia kohti kokonaisvaltaista elämisen laatua ja lukenut paljon hyvinvointiin liittyvää kirjallisuutta. Osa kirjoista jäi kesken lukemisen ja tämäkin Sanna Ehdinin kirjoittama kirja oli melkein jäädä kesken lukemisen. Luin sen kuitenkin loppuun, sillä tämän kirjan kohdalla pienissä pätkissä lukeminen sopi minulle parhaiten. Kirjassa oli paljon asiaa, mutta immunologin kirjoittama kirja on valaiseva teos kyllä siitä kuinka voi parantaa omaa elämänlaatuaan. Kirja on hyvin monipuolinen, pääajatus lienee että ajatusten voimaa ja energiaa halliten voi kehossaan voida entistä paremmin. Kirjassa oli paljon asiaa, en tiedä miten helposti lähestyttävä kirja olisi ollut jos en olisi näistä aiheista jo lukenut aiemmin.. Kirja käsittelee elinvoimaa ja sen hoivaamista ajatusten, ravinnon ja energian kautta. Oman hyvinvoinnin lähde kun on kuitenkin aika usein löytyy itsestään, joskus se on vähän vaikeasti löydettävissä mutta siellä se on. 

Tuleeko sinulla luettua hyvinvointiin liittyvää kirjallisuutta, ja mikä on ollut sinulle se valaisevin teos?

This summer i was asked to post something about those books that i have read this summer. Amount is quite a lot.. but i think i will post some good ones. Now i read Sanna Ehdin´s book: Finn din energikod - få ett rikt, lyckligt och självläkande liv (im not sure if its published in english yet)  it was a quite a big book of energy and how to maintain energy levels through thinking and avoiding "energy vampires". i think it was good book, so many interesting points. Vitality is important in wellbeing, and it can be maintained through thoughts, food, and energy. The book was one of those books that you cant read at once. Or at least i couldn't- the best way to read this (for me) was read couple of pages and then leave the book having a little rest and then after a while (when i felt like it) i was reading it again. Very good book for finding vitality and energy. I´m not sure if this book is already translated into english, but some Sanna Ehdin´s book already are: "Sanna´s best ten health advice", and" Find your inner strength".. 

Have you read books about wellbeing? what have been your best reading experiences?  


Energistä viikkoa sinulle! I whis you a week full of energy! 
*

16 kommenttia:

 1. Seems like a wonderful book on a very interesting topic. It is not available in English at this time, I checked.

  Best wishes

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, näin syksyllä kieltämättä kiinnostaa kaikki ihanaan oloon liittyvä:)
  Aurinkoisia syyspäiviä
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ja tätä on lisää luvassa :) rhonda byrnen Salaisuus on myös semmoinen josta saat varmasti hyötyjä =)

   Poista
 3. Hello Kiss,
  Thank you again for the suggestions. I don't usually read weelbeing books because I have to say I'm happy and content 90 % of the time. If I ever do feel depressed or energyless or sad, it usually only lasts about 30 minutes until something makes me laugh...
  I hope you laugh a lot this week,
  Hugs,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hi friend!
   that sounds great! laugh helps on everything :)
   hugs

   Poista
 4. Voi kiitos kirjavinkistä, pitääpä tutustua tähän!

  VastaaPoista
 5. Tervehdys! Kiitos kirjavinkistä! En ole "ehtinyt" lukea aikoihin mitään, mutta taidanpa siirtyä nyt heti tästä koneelta kirjan pariin ennen nukkumaanmenoa. ;D Viimeisin minua valaisevin kirja on ollut Wayne W. Dyerin There's a spiritual solution to every problem. Kuulostaa aika henkevältä, mutta antoi minulle monia hyviä ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa!
   mäpäs pidän tuon kirjan mielessä jatkossa - joskus nuo on tosi hyviä :)

   Poista
 6. Heips, pitääpä tutustua...
  Itse olen pitänyt näitä huuhaina pitkään, mutta, mieleni on muuttunut.
  Hain kirjastosta Ilona Rauhalan: kokonaiseksi kirjan joka on kuulemma äärettömän hyvä, moneen asiaan, antaa ajatuksia, keinoja tulla kokonaiseksi.
  Olen vasta alkanut lukemaan, toisella sivulla ja tykkään siitä että Ilona ei halua että hänet otetaan idoliksi, tien näyttäjäksi.
  Jokainen voi oppia, saada ajatuksia ja muokata niitä..on vaarallista pitää esikuvia näistä ihmisistä koska se oma elämä ei kuitenkaan ole verrattavissa toisen elämään.

  Mites muuten sinun päättötyösi kanssa kävi?

  Mietin jo että alkaisinko lukemaan erityispedaa, mutta ehkä piän vuoden väliä ja keskityn taiteeseen...retrospektiivistä pukkaisi ensi vuonna( kamala kun sitä on vanha) ja 3 näyttelyä mahdollisesti...yksi Puolaan!

  Ihanaa lauantain jatkoa,
  hali, mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa!
   joo, kyllä joihinkin kirjoihin saa ehkä vähän varauksella suhtautua mutta jotkut on ihan hyviä, nyt luen yhtä toista joka on melkein tätä parempi ja selvempi.
   Olen samaa mieltä siitä että kaikki ei toimi toisen elämässä, sitä pitää aina vähän muokata ja käyttää omaa päätään.
   kandi meni oikein hyvin :) nyt vain uusiin juttuihin :D
   hmm.erityispeda kuulostaa mielenkiintoiselta ja hyödylliseltä. Toisaalta vuosi taidetta on ehkä vielä kivempaa! näyttelyille iso peukku!
   halit,

   Poista
 7. Rauhaisaa sunnuntaiaamua kammarista ! Täällä kuule varsinainen hihhuli joka innostuu kaikesta tommottisesta itsehoijollisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin sinulle :D
   joo! innostutaan porukalla :D saattaa tulla lissää tällaista juttua vielä :D

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*