lauantai 22. syyskuuta 2012

things, thoughts and stuffs


Kadoksissa ollut bloggaaja ilmoittautuu. Täällä ollaan! Kiireen, kirjojen, tenttien, kamujen iloisessa sekamelskassa. Syksy on pärähtänyt käyntiin varsin mukavasti. Alku meni opetellessa ja ihmetellessä  elämää. Pari päivää annoin ihmetyksen tulla ja mennä. Sitten palaset alkoivat loksahtaa kohdilleen ja intoa tekemiseen eli opiskeluun ja graduun alkoi löytyä. Tämä syksy on erilainen kuin aiemmat. Olen vähentänyt kahvin juontia paljon entisestä, opetellut meditoimaan parikertaa viikossa ja ulkoilemaan enemmän. Tuntuu että se sopii minulle. Lukupöydälläni on tässä kahvikupin alla Goethen "Tarua ja totta elämästäni". Pidän paljon Goethesta, nuoren wertherin kärsimykset luin aikoinaan ja se aiheutti valtavan elämyksen. En ole lukenut sitä kirjaa toistamiseen, sillä samaa teini-ikäisen tunnetta tuskin saisin aikaan kuin silloin. Goethen kirjat täytyy lukea seurana kynttilät, laiskanlinna, vielä jos takkatulen räiskeen saisi lisättyä listaan niin paketti olisi siinä ja tuulen joka hakkaisi kattopeltejä..

Kamppaileeko muutkin sen kysymyksen kanssa että mitä sitä haluaa isona tehdä? minä ainakin. Olen nähnyt entistä selvemmin asiat joiden parissa viihdyn: piirtäminen, kirjoittaminen, estetiikka. Ne kaikki tuovat sävyä elämään ja ehkä myös tulevaisuudessa korostuvat. Juuri nyt ne tuovat vahvaa sävyä: syvää sinistä, vähän okraa, häivähdys kultaa, lähes mustanpuhuvaa vihreää ja viininpunaista. Blogista sen verran, että olen saanut muutaman valloittavan tunnustuksen joihin palaan vielä....

The missing blogger is back :) here i am, in the middle of busy life, studies, books, friends and well..life :) this autumn has started hectic, but then again, also smoothly. First couple of weeks were little bit confusing: thinking about my lectures, thesis.. and all those stuffs. Then the pieces of this puzzle of life begin to come together. The passion of doing started to arouse. I feel happy and finding the joy of things i love: writing, drawing, aesthetics.. Just now i wish i could paint the picture whit dark blue, little bit ochra whit a hint of gold, then green that is as almost dark as black, and little bit of deep red those are the colors of my life today. I started to meditate couple of times  of week. it feels nice and easy (this would not comed in my mouth couple of years ago.. ) I also had some lovely blog awards and i will post those sooner or later. 

*Have a great weekend! * Upeaa viikonloppua sinulle *

12 kommenttia:

 1. Hienoa että olet hengisä..ihan tuli mieleen..että tiedätkö Mucha:n ? Tsekkiläinen taiteilija -20 luvun kulta-ajan ikoni....varmaan tiedätkin mutta tuli vain sellainen fiilis että jos et ole tutustunut hänen tuotantoon niin voisit ehkä rakastua siihen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo täällä ollaan :D
   Mucha on upea! olin joskus tosi paljon tykästynyt siihen mitä hän on tehnyt, nyt se into on hieman laskenut vaikka mukana aina :) kyllä rakastuinkin mutta suhde on vakiintunut alkuhuumasta :D

   Poista
  2. ne on myös vaikuttavia ne myöhemmän ajan maalaukset sillä, ne slaavi teemalla olevat tosi isot..

   Poista
 2. Mä en ainakaan tiedä mitä musta tulee isona. Äiti ainakin, sitähän on lopun ikää. Ehkä mummukin joskus. Muuten ajelehdin ja ihmettelen tätä hassua elämää. Mutta kyllä se kantaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe äiti on upea nimike :)
   niinhän se on että päivä kerrallaan :D

   Poista
 3. Sulosta sunnuntaiaamua kammarista...Minäkin vielä joskus kyselen että mitäs sitten isona vaikka ikkää jo viiskymmentä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomenta! :) tuo on toisaalta ihan hyväkin, ei uraudu :) itse varmaan kans samoilla vesillä :D

   Poista
 4. Ihana kahvikuppi! Ja tsemppiä oman jutun löytämiseen! Oma kokemus on osoittanut, että kun on mennyt aina sitä kohti, mikä on milloinkin tuntunut hyvältä, niin unelma-ammatti on lopulta löytynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D joo! ja noista kaikista tulee kyllä ihan jännä elämänpolku.
   hienoa että oot löytänyt unelma-ammatin! se on upea juttu se.

   Poista
 5. Olet onnellinen kun tiedät millaisten asioiden parissa haluat toimia. Sitä kohti, niin kaikki järjestyy. Asiat kypsyvät jossakin jo ennen kuin varmuus päämäärästä luikahtaa tietoisuuteen. Itsekin tiesin jo varhain, millaisten asioiden kanssa haluan työskennellä ja olen kiitollinen siitä, että nautin työstäni.

  VastaaPoista
 6. Hello Kiss,
  Life has a funny way of getting out of controle sometimes. It might be a little hectic, but it makes us able to enjoy and appreciate the simpler things. I tried meditating a long time ago, but I would fall asleep for a few minutes and wake up with a ehadach...I'm not the calmest of people! Today, i think I'm bright blue, fuscia, and a touch of gold.
  Big hug my friend,
  Giac

  VastaaPoista
 7. Good to hear from you. Life is going very fast it is so true. I don't know if you are familiar with the Matthew Broderick's movie "Ferris Bueller's day off" He says "Life moves pretty fast if you don't stop and look around once in a while, you could miss it". I find it very true. Also most of the times you get joy from little things, like this morning bright red fall colors in just one branch of a tree in my front yard had smile on my face. Rest of the tree leaves are still green :-)

  Best wishes

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*