lauantai 31. maaliskuuta 2012

Day begins whit a drummer. Arvonnan vimppa päivä


Upea aurinkoinen lauantai aamu. Minulla soi savikiekossa Toodle-oo , petivaatteet ovat tuulettumassa aamun vielä kirpsakassa ilmassa ja minulla on kahvia. Elämä on tässä ja nyt. Teitä lukijoita on tullut mukavasti, kiitos ihan jokaiselle. On mukava ajatella, että tätäkin lukee kohta joku.  Tämän päivää voi vielä osallistua arvontaan blogissani (klik!). 3 voittaa 10e lahjakortin jolla voi valita mieluisiaan tuotteita suomalaisesta ekologisten tuotteiden nettikaupasta. Loput 15 (!) saavat luomuhuulirasvan joka on itsellänikin käytössä edelleen ja huulet voivat edelleen hyvin. Odotan jo ensimmäistä käen kukuntaa ja toivottavasti kaduille ilmestyisi jälleen posetiivin soittajia. Jos minä voisin valita, posetiivin soitto raikuisi ainakin kerran viikossa joka kaupungissa. Kesällä voisi toreillakin järjestää vaikka tori tanssit- elävä orkesteri ja tanssilattia olisi valmiina. Kaikkea hauskaa voisi kehitellä lisää. Auringon määrän lisääntyessä tulee aina vähän sama fiilis kuten ylläolevassa postikortissa! Tuo rummuttaja poika on sisäinen säätilani.

Wonderful sunny saturday. I got toodle oo in my 78rm record player and i got my morning coffee. Im feeling summery. I have exactly the same feeling as that drummer boy has in the post card :) Only thing that i looking forward to hear is the street organ in the town. That makes wonderful effect every time.

Have a sunny day! * Mukavaa päivää sinulle!

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Beautiful blog award. Kaunis Blogi tunnustus.

Tunnustus tulla tupsahti Pinkki työhuone blogista- Kiitos siitä ja nyt taas mietin kovasti minne tämän hurauttaisin. Tässä on tarkoitus nimetä muutama kaunis blogi. Teen tälläkertaa niin, että mukana on erikseen pari aivan uutukaista lemppariani. Ikäänkuin lisämausteena. Tässä ei ole nyt mitään velvoitteita sitten postailla, kunhan laitan vähän kivaa jakoon...ja ne kaksi hernettä pääkopassani pyörivät hetken verran ja päätin laittaa tunnustukset näihin osoitteisiin:
Uudet kauniit blogilöydökseni:
Autuas olo aivan ihana blogi, kehotan lämpimästi tutustumaan!
Kootut murut värikäs, söpö, valloittava.

Lisää Kauniita blogeja :
House of temps perdu kirppistelyjä, elämän välähdyksiä. Tätä blogia voisi kuvailla vadillinen erilaisia hedelmiä tai mausteiden tuoksua... this blog is in english, written from finland.  i could describe this blog like a table full of fresh fruits or spices..
Valkoinen puutalokoti Elämää ja kaiken kauniin ihastelua. Inspiroitumista. Lautalattioita, kevätsadetta.
MRS Jonesin kotona sisustamista ja estetiikan tuulahduksia. Also in english- interior decorations. 
delusions of grandeur every time Vanna posts somethings, its full of inspirations and eye candy. After reading this blog, you may say: "oo i wanna go to flea markets or antique stores!" 

Olkaapa hyvät- jokainen teistä saisi ilmapallon ja macarons leivoksen jos voisin ne teille vain antaa. Lista kauniista blogeista varmaan jatkuisi loputtomiin, mutta jääköön nyt tämä tähän ja sen voin paljastaa, että yhtä suosikki blogiani en maininnut sillä kirjoittelen siitä jatkossa sitten enemmän. Pidän teitä sen aikaa jännityksessä.. Arvontaan on aikaa vielä muutama päivä! Mukavasti olettekin osallistuneet ja siitä kiitokset:) jos halutte vielä osallistua, niin tästä linkistä pääsee :18 voittaa! 

I Got a little Beautiful blog award from Pinkki työhuone- blog. Theres a list of beautiful blogs a bowe, and in the right side of my blog roll. Couple of blog are written in english, those who i have mentioned english as well. Others are beautiful too! :) So take a look. You are beautiful too. I would love to give everyone a balloon and macarons just because of the beauty that everyone has.

Kaunista päivää sinulle! * Have a Beautiful day! 


torstai 22. maaliskuuta 2012

Pieniä heräämisiä. a little awakenings


Tämä on elämääni. Sarja tulemisia ja menemisiä. Auottuja ovia ja niitä jotka on jätetty raolleen. Hetkiä jotka tulevat ja menevät kaiken aikaa. Hyviä hetkiä, erinomaisia hetkiä ja sitten niitä välivaiheita. Nyt elän kevätkiireiden aikaa. Samalla mielessä pyörivät monet muut asiat-lähinnä tulevaisuuteen ja lähitulevaisuuteen liittyvät tekijät. Mihin elämä minua vie ja onko suunta oikea. Monta rautaa on ainakin tulessa, sen voin kertoa. Kaikki asiat ovat pelkästään positiivisia ja se on hyvä asia. Keho voi ainakin hyvin, sillä olen ahkerasti tehnyt shindoa ja venytellyt. 

Olen myös lukenut Ekhart Tollen kirjoja jo varmaan kymmenettä kertaa tänä vuonna. Huomaan, että otan kirjan esiin melkein päivittäin ja lukaisen sattumanvaraiselta sivulta pari riviä. Jos sanotaan, että hymy heijastuu koko kehoon, sama pätee mielestäni myös luettuun tekstiin. Tollen ajatukset ovat mainioita pieniä mietelmiä. Seesteisyys alkaa huokua melkein heti kun on lukenut jonkin pätkän. Luottokirjani Tollelta ovat Tyyneys puhuu ja uusi maa. Näistäkin Uusi maa lienee se paras. Valloittava kirja. Ajatuksia on noussut kirjasta: Hyväksyä pitää se, mitä ei voi muuttaa. Asioiden tila on mikä on, ei siihen kannata sekoittaa liikaa tunteita.

Uusi maa on kirja, jota suosittelen aivan ehdottomasti kaikille. Tolle kirjoittaa: "Tavoite ja keinot ovat yhtä. Jos keinot eivät tuota ihmiselle onnea, eivät onnea tuota päämääräkään". Lopputulos on erottamaton osa toimia jotka on aikaansaaneet tietyn lopputuleman. Kaikki riippuu siis askeleiden laadusta. Kirjassa on upeita harjoitusesimerkkejä. Hengitysharjoitteet olen ottanut käyttöön- seuraamalla ulos- ja sisäänhengitystä -ajattelu unohtuu. Jää taka-alalle. Huomio siitä, että keho reagoi myös ajatuksiin on päätähuimaava! Jos ajattelet kaikkein pahinta- keho luulee että olet kujanjuoksussa ja uhattuna. Kirjassa on muhevia havaintoja mutta en plajasta kaikkia tässä. Jokain löytää ne itseään koskettavimmat varmasti itse parhaiten. Olen tehnyt alleviivauksia omaan kirjaani ja niitä on paljon. Silti löytyy aina uusia huomioita. Siispä jos haluat pitää sisäisen kevätsiivouksesi: lue Ekhart Tollen Uusi maa.


Lately i have been very busy- going here and there, doing this and that. In the middle of all these good things, i have been thinking my life, where it is going, and is the way right ro not. I have read Ekhart Tolle´s book " A New earth - awakening to your life´s purpose" Its my all time favorite book. Its not about the finding life purpose- its about how to make everyday life more better. In my life, its been working. there is so good examples and all those little awakening stuffs at the book that it surely has a little change of living. I highly recommend this book for inner spring cleaning :) 

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ajatuksia ja puita. The thoghts and some trees


Kun oli pakkasta ja kylmää napsin kuvia puista niin että sormet oli katketa kylmyyteen. Tässä muutamia kuvia lähes mustanpuhuvista puista valkeassa vaipassaan. Näiden kuvien aika on nyt, sillä mitä pidemmälle kevääseen mennään, sitä vähemmän tekee mieli nähdä näitä pakkaskuvia. Puut näyttää kivoille ylhäälle katsottuina. Tänään minua inspiroi Äiti Teresan mietelmä joka on tuossa ylhäällä. Sanat ovat upeat! 

ps: jännitystä elämään: Lahjakortti arvonta blogissani

When it was very cold, i took some pics from the trees and barely could keep a camera in my hands because it was so cold in those days.. Now its a time to put these in here, until its too spring to think about cold days. Today i got inspiration from Mother Theresa´s words. I made a pics from those words.. 


                   


siispä kaikesta huolimatta, upeaa päivää sinulle!
So, anyway, Have a great day!


tiistai 6. maaliskuuta 2012

Aurinkoisia päiviä sinulle (ja ylläri muistutus)


Upeaa kun aurinko on jälleen täällä! Valoa riittää jo kuuteen saakka illalla. Heitän henkisen kuperkeikan ja pari volttia takaperin. Takapakkiakin on tullut, täällä ollaan pienessä flunssassa. Tosin, onneksi vain pienessä, sillä kuumepäiviä oli vain kaksi. Silti en uskalla vielä rynnätä ulos aurinkoon, vaikka arvatkaa vaan, mieli tekisi juosta! Otan rauhallisesti- teetä, luomuyrttikurkkukarkkeja (aika väkeviä) lehtiä ja kirjoja. Pakollinen miniloma kaiken puurtamisen keskellä. Ajattelen niin, että keho parantaa itseään ja kerää voimia kevääseen. Kun tämä on ohi, olen entistä hehkeämpi. Aloitan uuden elämän taas. Mielessä ovat lenkkeily, lisää urheilua, herkkulakko ja miljoona muuta asiaa! Keksin, että ajatusten kannattaa antaa pulputa henkisestä öljylähteestä aivan suihkun tavoin. Nyt liikutaan kyllä jo Hefnerin Leenan harhamaailmassa (joka tosin on likeinen omalle harhamaailmalleni) Kevät on upeaa aikaa! Kevättuulet myllertävät täällä blogissakin sillä......

Ajattelin teitä rakkaat mussukat ja järjestin suuren Arvonnan blogiini: 18 henkeä voittaa! kolme palkitaan 10e lahjakortilla ekotuotteiden nettikauppaan ja 15 muuta onnekasta saavat ilmaisen luomuhuulirasvan ja yllätysetukoodin nettikauppaan. Aika räväkkä aloitus siis keväälle! Osallistua voi  Tästä! (klik) Mua vähän jännittää jo miten paljon tähän tulee osallistujia vai kuivuuko koko juttu kokoon kuin pellille unohtuneet pannukakun jämät..

I love the sun! Its now light until the 6 in the noon. I got a little flue, so i cannot go outside yet, but i think i will be even better when i will get well. I have hundreds of new plans for this spring! i just let my ideas come and go just like a water in a fountain... I bought some yellow spring flowers to my home to cheer me up and i think this will make the flue go away as well as any other medicine ;)


Aurinkoisia maaliskuun päiviä sinulle!
Sunny days to you!

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kevät alkaa ekotuotteilla ja arvonnalla


Teksti sisältää mainoslinkin, arvonnan palkinnon lahjoittaa GreenDeal, jolta saatu testatut tuotteet.
Mainoslinkki merkitty tähdellä *

No nyt päästään jännän äärelle: nyt paljastan vihdoin sen jännittävän uutisen jota olen pantannut. Sain nimittäin mahdollisuuden kokeilla joitakin tuotteita GreenDeal* nimisestä suomalaisesta ekologisten tuotteiden nettikaupasta. Valikoima on laaja : kodinpuhdistusaineita, kosmetiikkaa, shampoita sekä mm. huulirasvoja. Valikoimissa on tuotteita naisille, miehille ja lapsille. 
Kaikki tuotteet ovat ekologista sertifikoitua kosmetiikkaa, allergiatestattuja ja suurimmaksi osaksi luomulaatuisia. Yritys käyttää toiminnassaan ekosähköä ja  pakkausmateriaaleissa pyritään kierrätettyihin materiaaleihin. Yritys maahantuo tuotteet ilman välikäsiä joten hinnat ovat edulliset. Tuotesarjoina on vähemmän suomessa tunnettuja Keski-Euroopasta tulevia sarjoja kuten: Yalia,  Speick, ja Nature Friends. Itselleni nämä kaikki kolme olivat täysin uusia sarjoja. En ollut kokeillut aiemmin. 

Sain valita kokeiluun muutaman tuotteen ja kun avasin paketin, olikin yllätykseni suuri, sillä parin tuotteen sijaan sieltä löytyikin 5 tuotetta ja 4 Speick testeriä. Sain täysin vapaat kädet tuotearvion suhteen, sillä en voisi kirjoittaa tänne mitään mistä en itse pidä.

Olen nyt käyttänyt reilun viikon ajan Yalian bambu ja lootus shampoota sekä Yalian hoitoainetta. Tässä shampoo asiassa minua mietitytti pitkään kuinka hiuspohja reagoi tai mihin kuntoon luonnonkiharat hiukseni tulevatkaan. Lopputulos oli hyvä- tuoksu oli hyvin mieto, ja vaikkei vaahtoa juuri ollutkaan tuli hiuksista hyvät ja ilmavat. Lisäksi pidän valtavasti ajatuksesta että annan hiukselleni bambu ja lootuksenkukka kylvyn. Luomushampoita en ole koskaan aiemmin käyttänyt, ja näissä on kyllä hinta-laatusuhde erinomainen.

Testasin myös Yalian suihkugeeliä sekä vartalovoidetta. Nenäni ei yleensä kestä hajustettuja tuotteita, joten epäilin tässäkin kohtaa tuoksuja. Vaan kuinkas kävikään- tuoksu oli kuin raikas tuulahdus joka häipyi hiljalleen pois. Iho oli raikas ja hyvinhoidettu. Vartalovoide jossa on Aloe Veraa ja sitrusta kosteutti paremmin kuin monet perusvoiteista- oikeastaan perusvoiteisiin verrattuna Yalia on aivan huippu. Tulin siihen tulokseen, että ilmeisesti luomutuotteiden luonnontuoksuja nenäni kestää paremmin kuin keinotekoisesti tuotettuja tuoksuja. Ja mä olen aika vaativa kuluttaja.. Näissä GreenDealin tuotteissa on myös todella lyhyt inc-lista. GreenDealin perusajatus onkin, että "mitä lyhyempi inc-lista, sen parempi".

Ja sokerina pohjalla- Nature Friendsin huulirasva jossa karitevoita..Minulla on joskus ollut hyvinkin lohkeilevat huulet, sitten löysin Vitaliksen ja huulet ovat olleet sen jälkeen todella hyvässä kunnossa. Epäilin taas jälleen kerran alkaako huulien hilseily uudelleen kun vaihdan huulirasvaa. Ei alkanut. Nature friends teki huulista näin miehiseen makuun sopivan matat ja hyvin hoidetut. Aivan loistava huulirasva! (..ja mikä hinta-laatusuhde 2,99e !!)


Välitän lopuksi myös GreenDealin terveiset: he toivottavat kaikki blogin lukijani tervetulleiksi tutustumaan ekologisiin tuotteisiin ja tarjoavat kaikille ensimmäisestä tilauksesta -10% alennuksen koodilla AKISS. (tarjous koskee tuotteiden osuutta, minimitilaus 20e) Tarjouskoodi voimassa 15.4.2012 saakka.
Tämä arvonta on päättynyt! Kiitos osallistujille!
Nyt on siis Arvonnan aika!
Nettikauppa GreenDeal ja minä järjestämme arvonnan tänne blogiini!
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.3. 2012 

Pääpalkintona  3 onnekasta voittaa  10e lahjakortin GreenDealiin ja sen voi käyttää valitsemiinsa tuotteisiin (1 lahjakortti per voittaja, koskee tuotteita) 
JA
Lisäksi palkitaan 15 onnekasta Nature Friendsin huulirasvalla ja yllätysetukoodilla nettikauppaan! (1 huulirasva+yllätyskoodi/osallistuja)


Voit käydä tutustumassa tuotevalikoimaan tästä klik!

Säännöt:

Tykkää ja jaa GreenDealin facebook sivua (tästä linkistä)  ja kommentoi tätä postausta saat 2 arpaa.
1 arvan saat, jos olet lukija googlen, twitterin, blogilistan tai bloglovinin kautta ja kommentoit.
1 arvan saat lisää jos linkität arvontaa blogissasi. Anonyymit voivat osallistua tykkäämällä facebookissa ja kommentoimalla tänne blogiin.
Eli voit saada yhteensä 1-4 arpaa! Ne joilla ei ole facebook-tiliä voivat osallistua kommentoimalla. Muistakaa anonyymit jättää yhteystiedot s-postilla nimimerkin mukaan.

Arvonta koskee vain postituksia suomeen, sillä nettikauppa postittaa vain suomeen. Palkintoja on siis useampi, eli hyvää jakoon hieman useammalle.

Ps: mitä sinä toivot ekologiselta tuotteelta, tai onko sinulla jokin tuote jota toivoisit ekologisena? Sana on vapaa.
Mukavia kevätpäiviä sinulle!

For my dear readers abroad- this giveaway is only from finland. I still love you all! :)

Postaus sisältää mainoslinkin, joka merkitty*
Sain tämän postauksen tuotteet GreenDealilta, Arvonnan palkinnot lahjoittaa myös GreenDeal.