sunnuntai 10. helmikuuta 2013

idea ystävänpäivää varten. little Valentine idea


Ajattelin jakaa teille idean koskien ystävänpäivää joka kohta lähenee. Tuli tässä mieleen että mitä jos lähettäisitkin ystävänpäiväkortin sijaan useamman kortin? Niin, että kortit muodostaisivat saapumisjärjestyksessään jonkun sanan tai lauseen jolla on sinulle ja saajalle merkitystä :) Ystävänpäivä ikäänkuin venyy näin useammalle päivälle ja mikä onkaan ihanampaa kuin saapua eteiseen huomatakseen, että joku jossain on ajatellut minua. Uskon, että teissä rakkaat lukijat on monia paljon taitavampia ideoimaan omia versioitanne. Kortit voisi muodostaa myös jonkun kuvan? ota pala kartonkia ja leikkaa vaikka neljään osaan kun olet piirtänyt kuvan. Sitten postitat ne ja katsot ymmärtääkö saaja idean :) Helppo ja kiva tapa levittää ihanaa mieltä. Tätä ideaa on varmasti käytetty jossain muussakin yhteydessä, mutta ystävänpäiväksi sopii myös.

Minun piti tämän idean ympärille rakentaa oikein kuvasarja- mutta: lähestyvä tentti ja hupenevat päivät saivat aikaan sen että nyt en ehtinytkään kuvata tänne semmoista sarjaa, kuin olisin halunnut alunperin. Ehdin luonnostella pääskyjä, pöllöjä ja sydämiä mustalla tussilla, mutta ne ovat niin luonnosvaiheessa että itse-sensuuri iski. Sen sijaan, ilahdutan teitä Marimekon kangasaskartelupäivän tuloksillani. Marimekossa siis oli tuommoinen kangas-askartelupäivä ja minähän askartelin. Kortteja. Tykkään Marimekosta <3

Yllä on mun yksi lempparimuki. Kahvia on jälleen kulunut....kiitos tulevien tenttien.First i have to say i had big ideas and so little time. So. I was thinking to give some ideas to make some cards for the upcoming Valentine´s day. Idea was to make for example 4 cards and draw a picture whit ( i illustrated owls, birds and words whit black ink) so that when 4 cards are putted together they make a one big picture, or write words for them so that they can make a sentence that has meaning for the receiver.. But, i have upcoming exams and so few days left, so instead of this big card-inspiration post, i will show what i did when there was this crafts event at Marimekko stores, where customer could make them own cards. So i did. Here they are. Cut and clue and some fabrics..thats all they need and paper!
Coffee has been strongly present in my days lately thanks for the exams :) above is one of my favorite moomin mug.

Mukavaa laskiaissunnuntaita! Have a great sunday!


12 kommenttia:

 1. Ystävää voi ilahduttaa monin tavoin. Vanhakantainen maapostissa kulkeva kortti on ihana saada näin sähköposti/tekstari-aikanan. Ja tuollainen kaunis, itse tehty on ihan paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin voi :)
   kortti on aina parempi kuin sähköpsti yms. muistaminen.

   Poista
 2. Ihana idea!!! Tsemppiä tenttirupeamaan!

  VastaaPoista
 3. Hauska idea - tuota voikin soveltaa aika monella tavalla.
  Tsemppiä tenttiin!

  VastaaPoista
 4. Ihana idea :))

  Tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 5. Very artistic, love your coffee mug:)

  Best wishes

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana tuo kortti-idea! Mä ilahdutin bestistäni ystävänpäivänä ihka oikealla pitkällä kirjeellä! Oli aika monta vuotta vierähtänyt viime kirjeen lähettämisestä :)
  Tsempit tentteihin, täällä ollaan kans nenä kiinni kirjassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava kuulla! tuo kirje toimii kyllä aina! :)

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*