torstai 25. huhtikuuta 2013

Little thoughts for you/ Pieniä ajatuksia sinulle


Kevät tuntui tulleen kahdessa viikossa. Se otti isot harppaukset parissa päivässä ja sade herätteli  talviunta uinuneen maan. Luonnon kiertokulkua olisi mukavaa seurailla tarkemminkin, mutta se tuppaa aina yllättämään, ja tuntuu kuin muutos tulisi hetkessä. Eräänä päivänä sitä vain kävelee kadulla ja huomaa että hetki sitten oli lunta, vaan ei ole enää. Näin ainakin minulla tänä keväänä, aika vain hupsahti. Ehkä se on luonnon tapa myös auttaa havaitsemaan ajan kulkua. 

Kuvailin taas taivasta. Voisin valokuvata taivaskuvia ihan jatkuvasti, sillä se on ehtymätön ja alati muuttuva visuaalinen aarre. 

I cant help wondering how quick the spring actually come. It took big steps and giant jump in couple of days, and the rain woke up the sleeping ground. Nature´s movement and flowing seasons are nature´s way to remind how everything changes and time passes. You just walk someday in the street and realized that last week there was snow, not anymore. This is what i was realizing in the week. 

I was taking pics from the sky, again. I could took pics from the sky all the times- its natures own endlessly changing and endlessly existing visual treasure. Hengitä syvään, rentouta olkapäät ja kurota koko matkalla käsiä ylöspäin ja kuvittele kuinka kasvaisit pituutta koko kehollasi. Sitten heilauta kädet hiljalleen alas ja herättele keho tähän hetkeen. 
<3
Take a deep breath, relax your shoulders, rise your hands in the up and feel how you are growing up. Then just gently let your hands come down and feel how your body is in the moment. 


Wonderful day to you- love yourself and others. 
Upeaa päivää sinulle- Rakasta itseäsi ja muita.

2 kommenttia:

 1. Nautinnollista tämä lumeton aika. Taivas on viehko kohde, siihen jää koukkuun. Jossain vaiheessa elämääni maalasin pilviä, se oli valtavan antoisaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. mä tiedätkö just luin tuota sun postausta ja jäin miettimään tuota taide-asiaa :)
  sulla on varmasti mielenkiintoisia ja upeita töitä.
  mukavaa viikonloppua sullekkin :)

  VastaaPoista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*