sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Puhtaalta pöydältä. Clean desk.Päätin raivata työpöytääni oikein kunnolla. Mikä nautinto kun lajittelee luentomonisteet vihdoinkin säilytettävien ja roskiin menevien nippuihin. Viihtyminenkin on paljon parempaa kun luo työskentelytilaan avaruutta. Opettelen pikkuhiljaa pitämään paperit nipuissa ja omissa paikoissaan, se vaikuttaa niin paljon siihen miten houkutteleva työpiste on ja miten nopeasti tekee mieli aloittaa opiskelu puuhat. Tästä on syksyn hyvä edetä. Katsoo sitten muutaman kuukauden päästä miten graduartikkelit on vallanneet tilat uudelleen.. Joten akissfromthepastin graduoppaan sääntö numero 1: tee työskentelytilastasi kutsuva :D 

I decided to clean properly my studytable. Now the work place got more air in it- but i think i still have so much to learn about keeping papers and books in order. Im workind on my master thesis, so we will see how the articles take possession of my table during the months :D

Mukavaa sunnuntaita sinulle. Lots of love. 
X0X0 akissfromthepast

Follow me in twitter & facebook  klik! 
  

22 kommenttia:

 1. Selkeä työpöytä edistää työmukavuutta. Mutta ikävä kyllä meikäläisellä se täyttyy liian nopeasti papereista, latureista, kuulokkeista, kynistä, tallenteista kameroista, mitoista, kovalevyistä ja muusta tarpeellisesta :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin se saa bloggaamisen mukavammaksi :D
   minä hankin muuten uuden korin joka hoitaa tuon kaiken ja piilotan kaikki piuhat aina pussukoihin.. siitä tulikin mieleen että hitsit kun se pussukka jäi kuvasta pois..samoin kori, no onpahan ens kerralle kuvattavaa :D

   Poista
 2. En voi muuta sanoa kuin tsemppiä tulevaan koitokseen!!! Täällä työpöytä on kaaoksen partaalla. Lippuja, lappuja, muistiinpanoja, kirjoja ja vaikka mitä tuntuu vallanneen työhuoneen. Iso kassi täynnä samaa tavaraa kulkee edestakaisin kirjaston ja kodin välillä. Olen huomannut olevani paljon tehokkaampi kirjoittaja yliopiston kirjastossa, kuin kotona. Huomaan kyllä ilokseni sekä samalla kauhukseni, että koti näytää oikein hyvältä ja siistiltä, kun pitäisi kirjoittaa. Keskittyminen vaatii paljon ja pienen lapsen kanssa se ei tunnu riittävän. On helpompi lähteä kokonaan kotoa pois, kun se on mahdollista. Jouluksi en taida valmiiksi saada, vaikka yritys on kova, mutta keväällä viimeistään. Mukavaa alkavaa viikkoa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sulle! mahtavaa kuulla susta pitkästä aikaa! Minäkin olen kyllä viime viikot kirjoitellut pääasiassa yliopiston kirjastolla, koska on niin helppoa kuljettaa kassissa artikkelit sun muut kuin levittää niitä kotona.. täällä kotona sitä vaan bloggailee mieluummin.
   kotona tehokkuus on haasteellista ainakin minulle, piirrän, bloggaan ja teen kaikkea muuta kuin saan gradua aikaan.. mutta onneksi voi organisoida asiat niin että pääsääntösesti tekee asiat niissä paikoissa joissa ne sujuu.
   mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Oiva sääntö :)
  Laatikot ja kaapit työpöydässä on oivallinen lisä. Tosin, ne joutuu aina silloin tällöin siivoamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole tuossa työpöydässä laatikoita ollenkaan, sehän tässä onkin ollut haasteellista :D 1 pikku kaappi vain alla.. hyvin on pärjätty silti :D

   Poista
 4. Todellakin houkutteleva työpöytä! Mun työpöytäprojekti on vasta alkamaisillaan, tietokonepöydästä haluaisin eroon ja tilalle oikean työpöydän jossa olisi koneen lisäksi tilaa myös askarruksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiva että tykkäät.
   paras työpöytä onkin semmoinen mihin saa tarpeen vaatiessa levittäytyä moneen suuntaan..
   toivottavasti löytyy joku kiva.
   Minä haaveilin pitkään jostain antiikkisesta kirjoituspöydästä, mutta ajattelin että tämä opiskelu viedään loppuun tällä mikä nyt on :)

   Poista
 5. Tsemppia gradutyöskentelyyn!
  Siisti ja selkeä työpöytä kyllä motivoi työskentelyyn, mutta ikävä kyllä pöydällä on taipumus kerätä ajan saatossa uutta kuormaa päällensä:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) tulee tarpeeseen.
  Paikkojen järjestäminen on kyllä jokapäiväistä jos meinaisi pitää paikat siistinä :D mutta päätin nauttia nyt tästä hetkestä.. joskus toisen kerran jotain ihan muuta..

  VastaaPoista
 7. It is solemn, and your desk is very wonderful.
  This is the desk which seems to be relaxing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. im so happy to hear that you like my desk :)
   i do like blogging here! :)

   Poista
 8. Hello Kiss,
  You have some wonderful things on your desk...I just saw the picture and already feel inspired! Good luck with your thesis...if there is one thing I have learned, a clean tidy desk is only temporary ;)
  Big hug,
  Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heyy :)
   thank you for wishing luck, i need it :) yes, temporary, but still enjoyable whit some extra paper on it :D
   hugs!

   Poista
 9. Good luck with your thesis, it is justified to have a lot of papers while you are still working on your thesis :)
  Best wishes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, totally acceptable. Thank you for wishing luck, im so happy blogger to have so many awesome readers!

   Poista
  2. Samalla kun raivasit työpöytäsi ja raivasitkin sen muuten todella kauniiseen järjestykseen. Niin piti sanomani, että voit katsella näitä sinun upeita rakkaita esineitäsi. Jokainen esine antaa uskomattoman paljon mielihyvää niitä tarkkailtaessa ja luulen että esineesi myös nauttivat lämpöisistä katseistasi sekä käden kosketteluistasi ja kas auringon valokin heihin luo hurmaavan katseensa:) Upea on myös nahkainen jonka kulmissa on kultametalli suojikkeet, tai kuinka niitä nimittäisin.
   Toden totta työskentely tilastasi tuli kutsuva:D
   Hyvää illanjatkoa ja hurjan hyvää alkavaa viikkkoa sinulle, iloisin mielin!

   Poista
  3. Kiitos :) tuo raivaus oli tosi tarpeen ja ylättävän hyvin pitänyt koko järjestys :)
   se on muuten kalenteri tuo missä on nahkaiset kannet :) etsin pitkään sopivaa kalenteria, ja nuo kannet oli mieluisat :)
   Esineistä tuo riikinkukko on hyvänmielen lähteeni, samoin tuo pikkuinen japanilainen lipasto..
   ihanaa että ne ilahduttivat myös sinua.
   Mukavaa viikkoa, iloisia ajatuksia!

   Poista
 10. Hope you are having a wonderful autumn!
  Best wishes

  VastaaPoista
 11. thank you, it seems to be wonderful :)
  i hope same to you!

  VastaaPoista
 12. Just näin! Minulla on aika ajoin ollut tietokonepöytäni (en siis käytä läppäriä kuin matkoilla) niin tavaraa täynnä, että on pitänyt kumartua niiden yli kirjoittamaan;) Sitten täydellinen putsi ja jo työ sujuu paremmin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on. Tämä siisteys on sotkettu jo ainakin pariin kertaan ja siivottu.. nyt olen siirtymässä jälleen siivousvaiheeseen :D tämän pöydän kanssa.

   Poista

*
Kiitos viestistä ja visiitistä.
Je vous remercie de votre visite et commentaires.
Tack för besöket och kommentera.
Thank for your visiting and commenting.
*